Το Marineland στο Niagara Falls είναι ένα περίεργο θεματικό πάρκο

Θαλάσσια ζωή, ζωολογικός κήπος και πάρκο αναψυχής

Το Marineland Canada είναι ένα παράξενο υβρίδιο που συνδυάζει τις εκθέσεις και τα αξιοθέατα με τα θαλάσσια πλάσματα, τα εκθέματα του ζωολογικού κήπου με τα χερσαία ζώα και τα βόλτα με το πάρκο ψυχαγωγίας. Άνοιξε στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το πάρκο έχει ένα παλιό σχολείο, ελαφρώς funky ατμόσφαιρα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα θεματικά πάρκα, τα οποία υποβαθμίζουν τα χαρακτηριστικά του σε ένα στενό αποτύπωμα, η Marineland έχει άφθονο υπό ανέγερση γη και ανοιχτό χώρο. Αντί της συνεχούς κακοφωνίας των ποδηλατών και ενός υπερκινητικού περιβάλλοντος, υπάρχουν πολλές περιοχές πικνίκ και αρκετή σκιά για να βρούμε κάποια ανάπαυλα.

Ενώ τα πάρκα SeaWorld δίνουν στα αξιοθέατα της μια σχετικά εξελιγμένη πολυτέλεια, η Marineland χρησιμοποιεί περισσότερο μια προσέγγιση χαμηλής τεχνολογίας. Το King Waldorf Stadium παρουσιάζει την παρουσίαση του πάρκου, προσφέροντας τη διεξαγωγή θαλάσσιων λιονταριών, θαλάσσιων θαλάσσιων και δελφινιών μαζί με μερικά από τα πιο αστεία αστεία του κόσμου. Μπορεί να υποψιάζεστε ότι τα παιδιά με έξυπνο τηλέφωνο, τα καταλαβαίνω σε υπολογιστή, τα εξαρτημένα από το βίντεο παιγνίδια θα κουράσουν γρήγορα το ρετρό στικ. Θα έκανες λάθος. Φαινόταν να αγαπούν κάθε λεπτό από αυτό.

Το Arctic Cove, το οποίο διαθέτει φάλαινες beluga, και το Friendship Cove, το οποίο διαθέτει φάλαινες δολοφόνους, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να σηκωθούν και να δουν τα μαγευτικά ζώα. Ορισμένες από τις παλαιότερες εγκαταστάσεις του Marineland, όπως ο θόλος του ενυδρείου, φαίνεται να έχουν καθυστερήσει αρκετά για κάποια TLC.

Τα αξιοθέατα του πάρκου ψυχαγωγίας, μερικά από τα οποία είναι χαλαρά θεματικά στην έκθεση ζώων και θαλάσσιας ζωής, περιλαμβάνουν τη συνηθισμένη συλλογή spin-and-spews , όπως το Wave Swinger και μια διαδρομή Teacups.

Η τεράστια πίστα του πύργου Sky Screamer του πάρκου είναι αρκετά συναρπαστική και μια πραγματική κουδούνισμα. Το πάρκο χρησιμοποιεί κάποια παραπλανητική διαφήμιση για να ισχυριστεί ότι στα 450 πόδια, είναι η υψηλότερη τριπλή πύργος στον κόσμο. Ο πύργος είναι στην πραγματικότητα 320 πόδια ψηλό (που είναι αρκετά υψηλό, αλλά υπάρχουν υψηλότερες βόλτες σταγόνες όπως Fury Falcon στο Busch Gardens Tampa ), αλλά είναι σκαρφαλωμένο σε 130-πόδια λόφο.

Περισσότερη παραπλανητική διαφήμιση: Η Marineland δηλώνει ότι το Dragon Mountain Looping Coaster είναι το μεγαλύτερο χαλύβδινο παρκ. Κρατήστε ένα δευτερόλεπτο. Δεδομένου ότι δεν είναι πουθενά κοντά στο ψηλότερο , δεν έχει τη μεγαλύτερη διαδρομή , ούτε προσφέρει τη μεγαλύτερη διάρκεια διαδρομής, δεν έχω ιδέα ποια είναι η βάση του πάρκου για να κάνει την αξίωση. Το περιπέτεια φαίνεται να έχει μια αμφίβολη διάκριση: η πιο αργή γραμμή του κόσμου. Την ημέρα που επισκέφτηκα, μόνο ένα από τα τρία τρένα της διαδρομής ήταν σε χρήση, οι χειριστές βόλτα έπαιρναν το γλυκό τους χρόνο φόρτωσης και εκφόρτωσης της διαδρομής και συνέχισαν να στέλνουν το τρένο με τρεις ή τέσσερις κενές θέσεις.

Η Marineland έχει προχωρήσει στη διαμάχη

Το πάρκο είχε το μερίδιο της διαμάχης. Έχει κατηγορηθεί για την κακομεταχείριση των ζώων εναντίον της από τις υπηρεσίες προστασίας των ζώων. Πρώην υπάλληλοι έχουν μεταβεί δημόσια με ισχυρισμούς για κακοποίηση ζώων. Ως ένα από τα λίγα μέρη του κόσμου που διατηρεί φονικές φάλαινες σε αιχμαλωσία, ακτιβιστές ζώων έχουν μιλήσει έξω από το πάρκο.

Πληροφορίες εισόδου

Η είσοδος περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις και βόλτες. Οι μειωμένες τιμές διατίθενται για παιδιά κάτω των 10. Τα παιδιά 4 και κάτω είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Τα κουπόνια έκπτωσης διατίθενται ευρέως σε φυλλάδια, τουριστικούς καταλόγους και σε διάφορες άλλες τοποθεσίες σε όλο τον καταρράκτη του Νιαγάρα.

Το πάρκο προσφέρει μια διασκεδαστική κάρτα σεζόν για λίγα δολάρια πάνω από το κόστος ενός εισιτηρίου μιας ημέρας. Με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για ζωοτροφές και να αγγίξουν τις φάλαινες beluga.

Τοποθεσία, τηλέφωνο και οδηγίες

Καταρράκτες του Νιαγάρα, Οντάριο. Η διεύθυνση είναι 8375 Stanley Avenue.

905-356-9565

Από το Τορόντο / Χάμιλτον: Ακολουθήστε το QEW Niagara και το QEW Fort Erie στην έξοδο του McLeod Road. Στο τέλος της ράμπας εξόδου McLeod Road, στρίψτε αριστερά και ακολουθήστε τα σήματα "Marineland".

Από τη Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου: Ακολουθήστε τον Hwy. 420 στη λεωφόρο Stanley. Στρίψτε αριστερά στα φανάρια και συνεχίστε μέχρι το τέλος. Στρίψτε αριστερά στα φανάρια και ακολουθήστε τα σήματα "Marineland".

Από τη Γέφυρα Ειρήνης: Ακολουθήστε το QEW Niagara στο δρόμο McLeod Exit και στρίψτε δεξιά. Ακολουθήστε τα σήματα "Marineland".

Επίσημη ιστοσελίδα

Marineland