Ζήστε τη Δύση Μέσω των 'Jingle Rails'

Οι λάτρεις των τρένων θα είναι ευχαριστημένοι με την ετήσια εκδήλωση διακοπών του Μουσείου Eiteljorg, Jingle Rails . Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε από την Indianapolis στην μεγάλη αμερικανική Δύση με σιδηρόδρομο. Αυτό το εκθετήριο επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις δυνατότητες με τις εκκρεμείς σιδηροτροχιές και τα όμορφα διαμορφωμένα ορόσημα.

Έκθεση Jingle Rails

Ο σιδηρόδρομος άλλαξε για πάντα το πρόσωπο της Δύσης και η Jingle Rails φέρνει αυτή την ιστορία στη ζωή.

Η έκθεση είναι μια σειρά πρυμναίων, γεφυρών, σηράγγων και αμαξοστοιχιών που μετατρέπονται σε αναλυτικά αντίγραφα τόσο της πόλης της Ινδιανάπολης όσο και των δυτικών ορόσημων. Εννέα τρένα άνεμοι μέσα από το περίτεχνο τοπίο, συμπεριλαμβανομένων των φωτισμένων επιβατικών αμαξοστοιχιών, των τρένων με vintage αφίσες και των διαφημίσεων στις πλευρές τους και των εμπορευματικών αμαξοστοιχιών.

Το Jingle Rails τρέχει από τις 18 Νοεμβρίου 2017 έως τις 15 Ιανουαρίου 2018 και είναι δωρεάν με την τακτική είσοδο στο μουσείο.

Τα κυριότερα σημεία του Εκθέματος περιλαμβάνουν:

Πλήρης κατάλογος των εκθεμάτων

Τα ορόσημα δημιουργήθηκαν με φυσικά υλικά από τον Paul Busse και την εταιρεία του, Applied Imagination. Είναι απίστευτα λεπτομερείς και ρεαλιστικές. Τα αξιοθέατα της Ινδιανάπολης που εμφανίζονται στην οθόνη περιλαμβάνουν το Μουσείο Eiteljorg, το Monument Circle (αναμμένο για την εορταστική περίοδο), το Chase Tower, το Union Station και ακόμη και το Lucas Oil Stadium.

Η οροφή του γηπέδου είναι ανοιχτή και το ποδόσφαιρο μπορεί να ακουστεί από μέσα. Μετά την έξοδο από την πόλη, τα μονοπάτια ανεβαίνουν στα εθνικά πάρκα, περνώντας διάσημα αξιοθέατα όπως το Mount Rushmore, το Grand Canyon, η Γέφυρα του Golden Gate, το Yosemite Falls, τα Rocky Mountains και το Mesa Verde. Τα εγγενή αμερικανικά χωριά, οι σταθμοί έκφρασης πόνυ, τα μπαλόνια με ζεστό αέρα και οι καλυμμένες γέφυρες προσδίδουν το τοπίο. Φέτος, οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να περιμένουν να δουν τρεις νέες προσθήκες, όπως το Λας Βέγκας και το φράγμα Hoover, όλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως κλαδιά, βρύα και ξηρούς καρπούς.