Καλύτερα οινοποιεία στο Ώστιν και στο κεντρικό Τέξας

Ένα από τα πιο δημοφιλή ημερήσια ταξίδια στο κεντρικό Τέξας, ένα απόγευμα σε ένα γραφικό οινοποιείο μπορεί να αισθάνεται σαν μια ρομαντική απόδραση σε ένα πολύ πιο εξωτικό περιβάλλον.

Η επιχείρηση οινοποίησης έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο Τέξας. Αν και το κεντρικό Τέξας θεωρήθηκε κάποτε πολύ ζεστό για την καλλιέργεια σταφυλιών, οι νέες ποικιλίες και οι νέες τεχνολογίες βοήθησαν την περιοχή να γίνει σημαντικός παράγοντας στη βιομηχανία.

Fall Creek Vineyards

Μόλις 25 λεπτά από το Ώστιν στο Driftwood, το Fall Creek Vineyards παράγει βραβευμένα κρασιά Tempranillo, Chardonnay και Meritus.

Ένα μείγμα κυρίως Cabernet Sauvignon (97 τοις εκατό) και λίγο Merlot (3 τοις εκατό), Meritus έχει κερδίσει μια λατρεία όπως. Το βαθύ κόκκινο κρασί έχει μια τολμηρή γεύση με πικάντικα, φρουτώδη χρώματα. Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε πολλά για το κρασί, ο αμπελώνας είναι ακόμα ένα όμορφο μέρος για να επισκεφθείτε. Μπορείτε να πιείτε το κρασί σας μπροστά από το τεράστιο πέτρινο τζάκι ή έξω από την πισίνα. Το μενού του αμπελώνα "δαγκώνει κρασί" περιλαμβάνει μικρά σάντουιτς, πατέ, τυριά και σοκολάτες. Εάν εξακολουθείτε να είστε πεινασμένοι, μπορείτε να κατευθυνθείτε απέναντι από το Salt Lick BBQ, ένα από τα καλύτερα αρθρώσεις μπάρμπεκιου στο Τέξας. 18059 FM 1826, Driftwood . (512) 858-4050.

Αμπέλια Torre di Pietra

Το Torre de Pietra, που βρίσκεται ανάμεσα σε κυκλικούς λόφους, διαθέτει αρκετούς υπαίθριους χώρους καθιστικού με θέα στους αμπελώνες. Το οινοποιείο παρουσιάζει επίσης ζωντανή μουσική σε τακτική βάση. Τύποι διαθέσιμων κρασιών περιλαμβάνουν Malbec, μαύρο ισπανικό, Petit Syrah και Cabernet Sauvignon. Γευσιγνωσία κρασιού προσφέρονται επτά ημέρες την εβδομάδα.

10915 East US Highway 290, Fredericksburg. (830) 644-2829.

Becker Αμπελώνες

Ειδικευμένες στις ποικιλίες Μπορντό και Βουργουνδία, τα κρασιά Becker έχουν κερδίσει μια θέση στο μενού του Λευκού Οίκου. Το κρασί Provencal του οινοποιείου κέρδισε ένα διπλό χρυσό μετάλλιο και το καλύτερο ανέβηκε στο διάσημο διεθνή διαγωνισμό οίνου του Σαν Φρανσίσκο το 2014.

Σε 46 υπέροχα στρέμματα, ο αμπελώνας απαιτεί κρατήσεις για μεγάλες ομάδες. Τον Απρίλιο και τον Μάιο, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την αισθητική απόλαυση των πεδίων ανθισμένης λεβάντας. 464 Becker Farms Road, Stonewall. (830) 644-2681.

Pedernales Κάβες

Θεωρείται ένα μπουτίκ οινοποιείο, τα οικογενειακά Pedernales Cellars είναι γνωστή για τα κρασιά Tempranillo και Viognier. Εξοπλισμένο με ένα κελάρι οινοποιίας που παραμένει δροσερό στη ζέστη του καλοκαιριού του Τέξας, η εγκατάσταση υπερηφανεύεται για τη χρήση βιώσιμων πρακτικών. Ένα γεωθερμικό σύστημα χρησιμοποιεί νερό που κυκλοφορεί βαθιά υπόγεια για να κρατήσει το κελάρι δροσερό. Οι εκδρομές διατίθενται με κρατήσεις προκαταβολών. Οι γευστικές δοκιμές κρασιού είναι διαθέσιμες καθημερινά. δεν απαιτούνται επιφυλάξεις. 2916 Upper Albert Rd., Stonewall. (830) 644-2037.

Flat Creek Estate

Το Flat Creek Estate διαθέτει ένα γκουρμέ εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, ένα πραγματικό οινοποιείο προορισμού. Το Enoteca είναι ένα κατάστημα κρασιού και απλό φαγητό που προσφέρει ελαφρύ φαγητό για να συνοδεύει το κρασί σας. Ένα από τα λίγα οινοποιεία του Τέξας που κατασκευάζουν πορτογαλικές ποικιλίες, το Flat Creek φιλοξενεί εκπαιδευτικές γευσιγνωσίες κρασιών για όσους είναι σοβαροί μαθητές του κρασιού. Το περίπτερο μπορεί να κλείσει για γάμους και άλλα γεγονότα. 24912 Singleton Bend Ανατολή, Μάρμαρο Falls? (512) 267-6310.