Νορβηγικές Κρουαζιέρες Γάμων και Κρουαζιέρες Μήνας του Μέλιτος

Σκέφτεστε να παντρευτείτε σε ένα κρουαζιερόπλοιο; "Δεν υπάρχουν καλύτερες διακοπές και ρομαντική εμπειρία από μια κρουαζιέρα με αυτή που αγαπάτε", σύμφωνα με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Νορβηγικής Κρουαζιέρας (NCL), Κόλιν Βέιτς. "Επί δεκαετίες, η NCL έχει προσφέρει πακέτα γάμου , μήνα του μέλιτος και επετείου επί των πλοίων μας, γεμάτα με ιδιαίτερες πινελιές όπως το πρωινό στο κρεβάτι, ένα μασάζ για δύο άτομα και ένα ζεστό δείπνο με θέα στον παράδεισο".

Μπορείτε να γιορτάσετε ένα γάμο σε μια νορβηγική γραμμή κρουαζιέρας;

Ναί. Όταν ένα πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι, οι επίσημες γαμήλιες τελετές εκτελούνται κανονικά στο παρεκκλήσι του νορβηγικού πλοίου (αν υπάρχει), στη βιβλιοθήκη ή σε σαλόνι. Οι δεξιώσεις πραγματοποιούνται αργότερα σε ένα από τα σαλόνια του κρουαζιερόπλοιου, τα οποία είναι κλειστά για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι γάμοι δεν εκτελούνται στη θάλασσα. Οι γαμήλιες γάμοι συνήθως εκτελούνται σε μια παραλία ή σε έναν κήπο. Κάθε λιμένας κλήσης έχει μοναδικές τοποθεσίες που ένας προγραμματιστής γάμου μπορεί να εντοπίσει και να ασφαλίσει για ένα ζευγάρι.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να κλείσετε ξεχωριστά την κρουαζιέρα σας και τον γάμο σας.

Πακέτα γάμου

Τα γαμήλια πακέτα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός ζευγαριού και μπορούν να κυμανθούν από μια μικρή τελετή και μίνι υποδοχή μέχρι ένα γεύμα σε ένα γεύμα πολλαπλών πορειών όταν ένα πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι. Το check-in προτεραιότητας παρέχεται στους επισκέπτες που έχουν τελετή την ημέρα επιβίβασης αν φτάσουν στο τερματικό κρουαζιερόπλοιων μεταξύ 10:00 π.μ. και 10:30 π.μ. για να συναντηθούν με τον συντονιστή γάμου επί τόπου που τους παραδίδει μέσω check-in προτεραιότητας.

Ή να φέρει οικογένεια και φίλους μαζί για έναν μεγαλύτερο γάμο προορισμού και να έχει την τελετή που βρίσκεται σε ένα λιμάνι της κλήσης.

Στοιχεία σε ένα γαμήλιο πακέτο

Η νορβηγική κρουαζιέρα διαθέτει τέσσερα γαμήλια πακέτα. Υπάρχει ένα τυποποιημένο για τις τελετές επί του σκάφους καθώς και μια συμβολική τελετή (για τα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί νομίμως σε μια παραλία, μια τελετή λιμανιού και μια τελετή προορισμού.

Όλες οι τελετές εκτελούνται είτε από τον πλοίαρχο του πλοίου είτε από έναν τοπικό μη-θρησκευτικό μάρτυρα. Περιλαμβάνουν έναν συντονιστή γάμου στην τελετή, το μπουκέτο της νύφης και το μπουτονιέρα του γαμπρού, το αφρώδες κρασί, το μικρό κέικ και άλλα προνόμια. Τα διαθέσιμα πρόσθετα όπως λουλούδια ειδικότητας, μουσική, βιντεογραφία, μεταφορά, ενοικίαση σμόκιν και μενού λήψης αυξάνουν το κόστος του σχετικά προσιτού βασικού πακέτου.

Η Norwegian Cruise Lines αναθέτει υπεργολαβικά τη γαμήλια δουλειά της στους σχεδιαστές του Royal Ocean Events που χειρίζονται ρυθμίσεις. Η ίδια εταιρεία χειρίζεται επίσης γάμους για την Princess, την Royal Caribbean, την Holland America και τα κρουαζιερόπλοια Carnival.

Συμβουλευτείτε το Φυλλάδιο Γάμου για τιμές, επιλογές, μενού και πολλά άλλα.

Πακέτα κρουαζιερόπλοιων για μήνα του μέλιτος

Το πρότυπο πακέτο νεονύμφων περιλαμβάνει αφρώδη κρασιά και φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα στην καμπίνα κατά την επιβίβαση, καναπέδες που παραδίδονται στην καμπίνα ένα βράδυ, φωτογραφία αναμνηστικών, δώδεκα κόκκινα τριαντάφυλλα, ρομαντικό δείπνο για δύο στο Le Bistro. Το πολυτελές πακέτο του μήνα του μέλιτος περιλαμβάνει όλα αυτά τα προνόμια συν το πρωινό στο κρεβάτι σε μία ημέρα και σε δύο μασάζ μισής ίνας 25 λεπτών Mandara Spa.

Πακέτο Deluxe Romance

Τα ζευγάρια μπορούν να γιορτάσουν την επέτειό τους σε μια νορβηγική κρουαζιέρα με ένα deluxe πακέτο που περιλαμβάνει αφρώδη κρασιά και φράουλες που καλύπτονται με σοκολάτα στην κρεβατοκάμαρα κατά την επιβίβαση, καναπέδες που παραδίδονται στην καμπίνα ένα βράδυ, δώδεκα κόκκινα τριαντάφυλλα, πρωινό στο κρεβάτι ένα πρωί, , και δείπνο για δύο στο Le Bistro, δύο 25-λεπτά μασάζ Half-Body Mandara Spa και υπηρεσία τσαγιού στο δωμάτιό σας το απόγευμα της επιλογής σας.

Τόσο ένα λιγότερο δαπανηρό πακέτο ρομαντισμού όσο και ένα πιο ακριβό είναι διαθέσιμο.

Ανανέωση όρκων

Τα προγράμματα ανανέωσης όρκων φαίνεται να διαφέρουν από πλοίο σε πλοίο και συμπεριλαμβάνονται ως μέρος του καταλόγου δραστηριοτήτων στη θάλασσα. Πριν από λίγο καιρό στο Νορβηγικό Ουρανό, μπήκαμε σε μια ανανέωση ελεύθερης οργάνωσης οργάνωσης υπό την καθοδήγηση ενός χριστιανού αρχηγού, ο οποίος έκανε έναν από μας εξαιρετικά άβολο λόγω της θρησκευτικότητάς του. Στη νορβηγική αυγή, υπήρχε ένα τέλος για να συμμετάσχει στην τελετή ανανέωσης του όρκου. Η τρέχουσα τελετή ανανέωσης των όρκων περιλαμβάνει:

Περισσότερα για τη νορβηγική γραμμή κρουαζιέρας

Μια από τις πιο προσιτές γραμμές κρουαζιέρας, η νορβηγική κρουαζιερόπλοια (NCL) προσφέρει πολλές κρουαζιέρες με επιστροφή από αμερικανικά και καναδικά λιμάνια.

Έτσι, ανάλογα με το πού ζείτε, ίσως είστε σε θέση να οδηγήσετε (ή σε ορισμένες περιπτώσεις ταξί) στο λιμάνι χωρίς να χρειάζεται να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο.

Η καινοτόμος φιλοσοφία "freestyle cruising" της γραμμής - που χαρακτηρίζεται από ανοιχτές θέσεις, εκτεταμένες ώρες εστιατορίου, πολλαπλές εναλλακτικές τραπεζαρίες (έως και 29 ανά πλοίο) και περιστασιακή ενδυμασία τη νύχτα - κάνει για μια χαλαρωτική, ποικίλες διακοπές.

Ο στόλος των 16 πλοίων της NCL μεταφέρει σε περισσότερα από 140 λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα διαθέτουν χαρτοπαικτική λέσχη σε στιλ Μόντε Κάρλο, σπα, πολυτελείς παραστάσεις παραγωγής, ένα Internet café και μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και διασκέδασης από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μοντέρνα και φωτεινά διακοσμημένα - ακόμα και στα κύτη των πλοίων - τα πλοία της νορβηγικής κρουαζιερόπλοιου προσελκύουν επιβάτες όλων των ηλικιών.