Δρομολόγια χιονιού & πάγου της Οκλαχόμα Σίτι

Όταν ο πάγος και το χιόνι έπληξαν την περιοχή του μετρό της Οκλαχόμα Σίτι, οι αξιωματούχοι της πόλης άναψαν πρώτα το αλάτι και καθάρισαν τις πρωτεύουσες οδούς χιονιού και πάγου της Οκλαχόμα Σίτι. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις διαδρομές, τους ασφαλέστερους δρόμους για να ταξιδέψετε κατά τις χειμερινές καιρικές συνθήκες .

Βορειοδυτικά
Στο Northwest OKC, οι οδηγοί μπορούν γενικά να ταξιδέψουν στο μήκος της Ανατολικής / Boulevard. Η δυτική λεωφόρος από την οδό Edmond μέχρι την NW 50th συμπεριλαμβάνεται όπως είναι η λεωφόρος May από την Edmond Road νότια.

Η λεωφόρος MacArthur θα εκκαθαριστεί όπως και η πλειοψηφία του Συμβουλίου και του Meridian από τη Νότια 63η Νότια.

Οι δρόμοι Ανατολής / Δύσης που ορίζονται ως διαδρομές χιονιού και πάγου στο βορειοδυτικό OKC περιλαμβάνουν Waterloo, Covell και NW 178th από το Portland προς την οδό Piedmont. Τα εγχάρακτα τμήματα της ΒΔ 164ης εκκαθαρίζονται, όπως και το Μνημείο από το ανατολικό Συμβούλιο. Υπάρχουν αρκετοί δρόμοι ανατολικά του Συμβουλίου, όπως οι ΒΔ 63ος, ΒΔ 23ος και Ρίνο.

Δείτε ένα αναλυτικό χάρτη των NW OKC χιονοδρομικές διαδρομές από την πόλη της Οκλαχόμα Σίτι.

Βορειοανατολικός

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, οι οδηγοί OKC της Βορειοανατολικής Ευρώπης μπορούν γενικά να ταξιδέψουν σε μήκος της Ανατολικής / Βουλιαγμένης και του Hiwassee. Σύντομα ο δρόμος καθαρίζεται νότια του I-44, και από NE 63ο νότο, Bryant χαρακτηρίζεται χιονοδρομικές διαδρομές. Από τη ΒΑ 10ο νότο, η πλειονότητα των δρόμων Βορρά / Νότου καθαρίζονται.

Ταξιδεύοντας ανατολικά / δυτικά, είναι καλύτερο να αναζητήσετε εκκαθαρισμένες εκτάσεις Covell, Danforth και NE 164η ανατολή προς Air Depot. Το Memorial εκκαθαρίζεται σε όλη τη διαδρομή, όπως είναι το Britton και τα περισσότερα NE 63 και Reno.

Δείτε λεπτομερή χάρτη των διαδρομών χιονιού NE OKC από την πόλη της Οκλαχόμα Σίτι.

Νοτιοδυτικός

Στο νοτιοδυτικό τμήμα του μετρό, η δυτική λεωφόρος καθαρίζεται μέχρι το SW 239 (Robinson). Μάιος είναι μια καθορισμένη διαδρομή χιονιού νότια σε SW 134th, και τα τμήματα του Meridian, MacArthur και του Συμβουλίου θα εκκαθαριστεί όλα βόρεια της SW 59η.

Ταξιδεύοντας ανατολικά / δυτικά, Reno, SW 44 και SW 119 έχουν τα μεγαλύτερα τμήματα καθαρισμένα, γενικά από το Portland προς ανατολάς. SW 29th είναι επίσης εκκαθαριστεί ανατολικά του Μαΐου.

Δείτε λεπτομερή χάρτη των δρομολογίων χιονιού SW OKC από την πόλη της Οκλαχόμα Σίτι.

Νοτιοανατολικός άνεμος

Στο νοτιοανατολικό ΟΚΚ, ο Sooner Road, η Boulevard Douglas και το Anderson είναι όλα καθαρισμένα νότια του Reno. Επίσης, το Air Depot είναι μια διαδρομή χιονιού μέχρι την SE 29η.

Ταξιδεύοντας ανατολικά / δυτικά, Reno, SE 29, SE 104 και SE 149 (Stella) εκκαθαρίζονται σε μεγάλες μερίδες. Ο Franklin Road είναι επίσης μια καθορισμένη διαδρομή χιονιού ανατολικά από το I-35 στο Norman.

Δείτε λεπτομερή χάρτη των διαδρομών χιονιού SE OKC από την πόλη της Οκλαχόμα Σίτι.

Κέντρο

Στο κέντρο της πόλης είναι η OKC, η λεωφόρος Martin Luther King και η δυτική είναι οι κύριες διαδρομές χιονιού βορρά / νότου. Επίσης εκκαθαρίζονται Lotte από 23 έως 4ο, καρύδι από 21ο έως 8ο και αρκετοί δρόμοι νότια του 10ου, συμπεριλαμβανομένων των Dewey, Walker, Robinson και Broadway.

Ταξιδεύοντας ανατολικά / δυτικά, το Reno και το Sheridan καθαρίζονται από τη Δυτική σε κοντά στο Lincoln. Ο 4ος ορίζεται μια διαδρομή χιονιού από τη Δύση στον Martin Luther King, και το 10ο εκτείνεται ανατολικά πέρα ​​από τον Kelley. Ολόκληρο το 8ο από το I-235 στον Martin Luther King έχει εκκαθαριστεί επίσης.

Δείτε λεπτομερή χάρτη των κεντρικών δρομολογίων χιόνι OKC από την πόλη της Οκλαχόμα Σίτι.