Οδηγός για την παρέλαση της Δυτικής Ινδίας της Ημέρας Εργασίας του Μπρούκλιν

Μια ζωντανή κοινότητα γιορτάζει την νησιωτική κληρονομιά στον χορό, τη μουσική, το φαγητό, το Carnivale

Το Μπρούκλιν είναι ένα επίκεντρο της ζωής της Καραϊβικής-Αμερικής.

Μπορείτε να φάτε στα δυτικά ινδικά εστιατόρια μαμά-και-ποπ. Ή, ψωνίστε στα καταστήματα που πωλούν τρόφιμα και αντικείμενα από την Καραϊβική. Μπορείτε να ακούσετε μουσική Afro-Carib σε συλλόγους και συναυλίες.

Περισσότεροι από 600.000 Νιου Γιορκάρχες έχουν κληρονομιά της Δυτικής Ινδίας, σύμφωνα με στοιχεία της απογραφής, και το Μπρούκλιν μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές γειτονιές με μεγάλους πληθυσμούς της Καραϊβικής.

Έτσι, εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε καρναβάλι στυλ της Καραϊβικής ή να πάτε σε μια γιορτή της Δυτικής Ινδικής κουλτούρας, πού να πάτε;

Καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από την Ημέρα Εργασίας, με αποκορύφωμα τη φημισμένη παρέλαση της Ημέρας Εργασίας, μπορείτε να γεμίσετε το καλοκαίρι σας, απολαμβάνοντας αυτές τις δραστηριότητες διασκέδασης. Από φαγητό σε αυθεντική κουζίνα της Καραϊβικής σε μουσειακά εκθέματα.

Εδώ είναι η σέσουλα στην παρέλαση και άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να γιορτάσουμε τον πολιτισμό της Δυτικής Ινδικής Αμερικής στο Μπρούκλιν.

2016: 1η-5η Σεπτεμβρίου. Παρέλαση την Ημέρα της Εργασίας, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein