Πώς να ελέγξετε τις αποσκευές στην American Airlines

Ακολουθεί μια επισκόπηση των πολιτικών ελέγχου των αποσκευών της American Airlines για την ανάγνωση των αποσκευών προτού ταξιδέψετε. Καλύπτει τις υπερβολικές αποσκευές, τα καροτσάκια, τα καθίσματα αυτοκινήτων, τις συσκευές κινητικότητας, τον αθλητικό εξοπλισμό και τα περιορισμένα αντικείμενα.

Αθλητικά είδη

Διάφορα αθλητικά είδη, συμπεριλαμβανομένων των λέσχες γκολφ, boogie boards, μπάλες μπόουλινγκ, εξοπλισμό αλιείας και ποδήλατα που είναι μικρότερα από 62 ίντσες και ζυγίζουν κάτω από 50 λίβρες, υπολογίζονται για το εγκεκριμένο αποσκευές (για ορισμένους προορισμούς μπορεί να σας κοστίσει τι θα κόστος για να ελέγξετε το πρώτο ή το δεύτερο κομμάτι των αποσκευών σας, ενώ για άλλες διεθνείς μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν έλεγχο).



Ο βαρύτερος / μεγαλύτερος εξοπλισμός, ως επί το πλείστον, μπορεί να ελεγχθεί με κόστος $ 150 ανά κατεύθυνση. "Τα στοιχεία που είναι μεγαλύτερα από 115 ίντσες και 100 κιλά δεν θα γίνονται αποδεκτά ως ελεγμένες αποσκευές."

Ορισμένα είδη αθλητισμού έχουν διαφορετικούς κανόνες για ταξίδια προς, από ή από τη Βραζιλία. Ποδήλατα όλων των μεγεθών, για παράδειγμα, θεωρούνται σακούλες. Εάν υπερβείτε το δωρεάν ποσό για την τσάντα σας, θα χρεωθείτε 85 €. Ομοίως, η πρώτη ιστιοσανίδα στις αποσκευές σας που διασχίζει τη Βραζιλία θα κοστίσει 42,50 δολάρια.

Άλλα αντικείμενα που μπορούν να πληρώσουν οι επιβάτες για να μεταφέρουν περιλαμβάνουν: κέρατα, εξοπλισμό τοξοβολίας, boogie boards, μπάλες μπόουλινγκ, εξοπλισμό κατασκήνωσης / αλιείας, λέσχες γκολφ, εξοπλισμό hockey / cricket / lacrosse, scuba gear, εξοπλισμό γυμναστικής, skateboard, ski equipment, surfboards / kiteboards / wakeboards και εξοπλισμός τένις.

Καροτσάκια, Καθίσματα Αυτοκινήτου

Οι πελάτες με εισιτήρια επιτρέπεται σε ένα καροτσάκι και μόνο ο μικρός, πτυσσόμενος τύπος (έως 20 κιλά / 9 κιλά) μπορεί να ελεγχθεί στην πύλη.

Τα μεγαλύτερα καροτσάκια πρέπει να ελέγχονται στον μετρητή εισιτηρίων. Στους πελάτες επιτρέπεται επίσης ένα κάθισμα αυτοκινήτων ανά επιβάτη που εισάγεται με εισιτήριο. Και τα δύο στοιχεία μπορούν να ελεγχθούν στον μετρητή εισιτηρίων ή ένα στοιχείο μπορεί να ελεγχθεί στην πύλη και ένα στο μετρητή. Αυτά τα στοιχεία ελέγχονται δωρεάν.

Συσκευές κινητικότητας

Η κινητικότητα και οι ιατρικές συσκευές δεν υπολογίζονται στα όρια μεταφοράς ενός επιβάτη.

Εάν ο χώρος είναι περιορισμένος, η συσκευή δεν ταιριάζει στην καμπίνα ή εάν δεν απαιτείται κατά τη διάρκεια της πτήσης, ίσως χρειαστεί να ελεγχθεί. Αυτό περιλαμβάνει τα παπούτσια, τους περιπατητές και τις συνεχείς θετικές μηχανές πίεσης αεραγωγών (CPAP). Ο Αμερικανός προσφέρει προ-επιβίβαση, απογύμνωση και βοήθεια αεροδρομίου σε όσους διαθέτουν συσκευές κινητικότητας και οι επιβάτες πρέπει να καλέσουν τον αριθμό ειδικής αρωγής της αεροπορικής εταιρείας στο 800-433-7300 για να βεβαιωθούν ότι οι συσκευές είναι εγκεκριμένες για ταξίδια.

Pet Check In

Τα ελεγχθέντα ζώα δεν μπορούν να ταξιδεύουν στα αεροσκάφη Airbus A321S, A321H, A320, A319 του αερομεταφορέα και στις πτήσεις του περιφερειακού εταίρου Air Wisconsin.

Οι γάτες και τα σκυλιά είναι τα μόνα ζώα που επιτρέπεται να ταξιδεύουν στις εμπορικές πτήσεις της American Airlines. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί σε ορισμένες φυλές. Brachycephalic ή snub-nosed σκυλιά οποιουδήποτε "μίγματος", όπως όπως pit ταύρους ή μπόξερ, δεν μπορεί να ελεγχθεί ως αποσκευές. Το ίδιο ισχύει για τις βρογχοσφαιρικές γάτες όπως οι βιρμανικές ή οι περσικές φυλές.

Οι επιβάτες με κατοικίδια ζώα που ταξιδεύουν ως αποσκευές πρέπει να προσκομίζουν έγκυρο πιστοποιητικό υγείας.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να φέρουν ένα κατοικίδιο ζώο στο αεροπλάνο μιας πτήσης μπορούν να φέρουν ένα ρείθρο και: πληρώνουν τα $ 125 για τα κατοικίδια ζώα. Το κατοικίδιο ζώο είναι τουλάχιστον οκτώ εβδομάδων. και το κατοικίδιο ζώο παραμένει στο σπιτάκι και κάτω από το κάθισμα μπροστά σας για όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να δεχτεί έως και επτά εκτροφείς ανά πτήση (εκτός από τα ζώα συντήρησης). Όταν ταξιδεύουμε σε πτήση American Eagle, μπορούμε να δεχτούμε μέχρι 5 εκτροφείς ανά πτήση (με μέγιστο αριθμό 1 στην πρώτη θέση). Οι ταξιδιώτες καλούνται να καλέσουν το τμήμα κρατήσεων των αεροπορικών εταιρειών να λάβουν μέτρα για τα κατοικίδια ζώα τους.