Οικογενειακές Διακοπές στην Ευρώπη

Ταξίδια στην Ευρώπη με τα παιδιά μπορεί να είναι καταπληκτική διασκέδαση και να κάνουν αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή. Και τα ταξίδια στην Ευρώπη δεν χρειάζεται να κοστίζουν τη γη. Εξάλλου, οι τακτικές οικογένειες στην Ευρώπη ταξιδεύουν επίσης, και σίγουρα υπάρχουν προσιτές επιλογές.

Δείτε παρακάτω για μια σειρά λιγότερο συνηθισμένων ιδεών για ταξίδια στην Ευρώπη με παιδιά. (Μπορείτε επίσης να εξετάσετε μερικούς κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για οικογενειακές διακοπές .)

Ιδέες ταξιδιού της Ευρώπης
Για κάτι λίγο διαφορετικό, σκεφτείτε αυτές τις προτάσεις.

Εμπλοκή
Πιλοποιείτε τη δική σας φορτηγίδα ή ταξιδεύετε στην πολυτελή πολυτέλεια. Συχνά, παρέχονται ποδήλατα μαζί με τη φορτηγίδα, έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να εξερευνήσουν πέρα ​​από τον ποταμό ή το κανάλι τους.

Ποδηλασία
Ρίξτε μια ματιά σε ορισμένες high-end οικογενειακές διακοπές μοτοσικλέτας στις οποίες χειρίζονται όλες οι λεπτομέρειες. Προτείνεται επίσης μια επιλογή χαμηλότερου προϋπολογισμού.

Το κάστρο παραμένει
Συσκευάστε τα πλαστικά σπαθιά και στέμματα και πάρτε την οικογένεια για να μείνετε μια μέρα στην άλλη σε ένα κάστρο. Μερικοί είναι εκπληκτικά προσιτοί.

Ιπτάμενα τροχόσπιτα στην Ιρλανδία
Σίγουρα διακοπές που οι γείτονές σας δεν έχουν κάνει ακόμη. Και τι θαυμάσιος τρόπος για να δείτε τη φημισμένη ιρλανδική ύπαιθρο: στο δικό σας καλοφτιαγμένο τσιγγάνικο στυλ, το οποίο τραβιέται από ένα ασθενή άλογο. Φανταστείτε μια μικροσκοπική έκδοση ενός καλυμμένου βαγονιού, όπως βλέπετε στα παλιά δυτικά. Αυτά τα "τροχόσπιτα" διαθέτουν κρεβάτια και μικρή κουζίνα.

Οικογενειακές περιπέτειες
Αυτές οι εκδρομές με συνοδεία παρέχουν διακοπές χωρίς προβλήματα, με όλες τις λεπτομέρειες χειρισμού και εξαιρετικά δρομολόγια. (Δείτε ανασκόπηση της εκδήλωσης Adventures By Disney - Viva Italia!)

Φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου: Στιγμιότυπα για τα παιδιά
Το περίφημο Εδιμβούργο Fringe , το οποίο διοργανώνεται τον Αύγουστο κάθε χρόνο, είναι ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, με παιδικό θέατρο, κουκλοθέατρο, παιδική κωμωδία, εργαστήρια χορού και πολλά άλλα, για ηλικίες έως και εφήβους.

Σκωτία: Μείνετε στο κτήμα Balmoral της Βασίλισσας
Ενοικιάστε ένα (εκπληκτικά προσιτό) εξοχικό σπίτι στο Balmoral Estate , και η βασίλισσα θα είναι ο ιδιοκτήτης σας. Κάντε μια βόλτα με ξεναγό ή απολαύστε μεγάλη πεζοπορία και ποδηλασία στην περιοχή.

Γερμανία: Χριστουγεννιάτικες αγορές
Εικόνες γραφικά ξύλινα πάγκους γεμάτες με μαριονέτες και ξυλόγλυπτα και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, προσθέστε στη συνέχεια τις μυρωδιές φρυγανισμένων κάστανων και μελόψωμο ... Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι μια αιώνια γερμανική παράδοση. Η αγορά στη Δρέσδη χρονολογείται από το 1434. Πολλές πόλεις αρέσουν να έχουν την καλύτερη αγορά ή το μεγαλύτερο κερί ή το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μείνετε Διασκέδαση Κάπου

Τα παρακάτω μέρη παρέχουν διασκέδαση για το οικογενειακό δικαίωμα στην ιδιοκτησία. Απολαύστε τους ως προορισμούς ή ως βάση για να εξερευνήσετε το περιβάλλον.

Ένα ακόμη πιο μοναδικό μέρος για να μείνετε - αν και μάλλον θα θέλετε να μείνετε μόνο μια νύχτα ή δύο - είναι το Lapland, το Ice Hotel της Σουηδίας . Να κοιμάται σε ειδικούς υπνόσακους σε κρεβάτια από πάγο και καλυμμένα με δέρματα ταράνδου. προσφέρεται ζεστό εξωτερικό ρούχο. Μια εταιρεία περιοδείας πωλεί ένα πακέτο που οργανώνει όλους.

Άλλες ιδέες για τους τόπους διαμονής

Ενοικιάσεις εξοχικών σπιτιών
Η ενοικίαση πολυκατοικίας με κουζίνα έχει πολλά πλεονεκτήματα για οικογένειες. Η Untours, μια εταιρεία που προσφέρει χειροποίητα ενοίκια διακοπών σε διαμερίσματα, αγροικίες ή εξοχικές κατοικίες, προσφέρει συμβουλές για την περιοχή και μια τοπική επαφή.

Ξενώνες με οικογενειακά δωμάτια
Τα ταξίδια προϋπολογισμού είναι απολύτως αξιοσέβαστα στην Ευρώπη, και εδώ υπάρχει ένας τρόπος για τις οικογένειες να εξοικονομούν χρόνο μεγάλης διάρκειας. Οι "ξενώνες" έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και οι πρώην "ξενώνες νεότητας" καλωσορίζουν τώρα ανθρώπους όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών που σε πολλά μέρη μπορούν να παραμείνουν σε "οικογενειακά δωμάτια". Σπαρτιάτικα αλλά καθαρά, αυτά τα δωμάτια έχουν συνήθως κουκέτες, και μερικές φορές ιδιωτικό μπάνιο. διαφορετικά, μια τουαλέτα και το ντους θα είναι μόλις λίγα βήματα μακριά (και εξαιρετικά καθαρά, από την εμπειρία μας.) Ορισμένοι ξενώνες στεγάζονται σε αρχιτεκτονικούς θησαυρούς: κάστρα στη Σκωτία, αιώνες παλιά βίλα στη Βερόνα, πρώην μοναστήρια ... θέσεις χαμηλού κόστους και υψηλού χαρακτήρα.