Παραδοσιακά χωριά Centre Parcs στην Ευρώπη

Όνειρο να μεταφέρουμε τα παιδιά στην Ευρώπη, αλλά να βρούμε την υλικοτεχνική απογοήτευση. Μια δημοφιλής στρατηγική είναι να ακολουθήσουμε τις ευρωπαϊκές οικογένειες σε μια φιλική προς την οικογένεια αλυσίδα καταλυμάτων . Καλύτερα αν το θέρετρο προσφέρει ένα εσωτερικό πάρκο και ένα τεράστιο όγκο δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες.

Μια δημοφιλής επιλογή για τις ευρωπαϊκές οικογένειες είναι η αλυσίδα Centre Parcs, η οποία περιλαμβάνει 26 χωριά διακοπών στην Αγγλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Κέντρο Parcs για οικογενειακές διακοπές

Ετοιμος για παιχνίδι? Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Centre Parcs είναι ένα μεγάλο κτίριο με τρούλο που στεγάζει μια όμορφα διαμορφωμένη τροπική πισίνα και ένα aquapark Aqua Mundo, καθώς και ζώνες παιχνιδιού, εστιατόρια, καταστήματα και σπα. Ορισμένες από τις εσωτερικές ζώνες παιχνιδιού είναι καταπληκτικές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του θαλάσσιου πάρκου περιλαμβάνουν νεροτσουλήθρες, τεμπέληδες ποτάμια, διαδραστικές δομές υγρού παιχνιδιού και παιδικές πισίνες.

Ένα δεύτερο πλεονέκτημα είναι το ευρύ φάσμα υπαίθριων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, που κυμαίνονται από τοξοβολία έως ziplines, ράφτινγκ, raft-building, αναρρίχηση δέντρων, ATV, ιππασία, geocaching, stand-up paddleboard, εκδρομές Segway, paintball, γκολφ, ιππασία, inline πατινάζ, ποδόσφαιρο και γκολφ.

Οι περισσότεροι επισκέπτες διαμένουν σε ιδιωτικές εξοχικές κατοικίες που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 10 άτομα. Οι εξοχικές κατοικίες περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με πλυντήριο πιάτων. καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τζάκι. ένα ή δύο υπνοδωμάτια. και μια ιδιωτική βεράντα.

Κρεβάτια και ψηλές καρέκλες προσφέρονται κατόπιν αιτήματος. Διατίθεται Wi-Fi έναντι αμοιβής. Τα εξοχικά σπίτια είναι ελαφρώς πιο πολυτελή και περιλαμβάνουν μεγαλύτερες μονάδες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 16 άτομα.

Ορισμένες τοποθεσίες προσφέρουν πιο μοναδικά καταλύματα, όπως κατοικίες ή δενδρόφυτα σπίτια.

Μαζί με εστιατόρια σε στιλ καφετέριας, τα ακίνητα του Centre Parcs προσφέρουν πάντα ένα σούπερ μάρκετ, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα προετοιμάζοντας γεύματα στα σπίτια τους.

Εγκαταστάσεις σίτισης μωρών είναι διαθέσιμες στην αγορά και σε όλα τα εστιατόρια όπου οι οικογένειες μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να ελευθερώσουν βάζα παιδικής τροφής, φούρνο μικροκυμάτων και θερμοσίφωνα.

Υπάρχουν προγραμματισμένες δραστηριότητες που στοχεύουν ειδικά σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, συμπεριλαμβανομένης της προσποίησης και της αναπαραγωγής ρόλων για μικρά παιδιά και περιπέτειες για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Φυσικά, όλες οι εγκαταστάσεις σχεδιάζονται με γνώμονα τις οικογένειες. Επιπλέον:

Ανησυχείτε για ένα γλωσσικό φράγμα; Η αγγλική γλώσσα χρησιμοποιείται ευρέως στις χώρες BeNeLux και στη Γερμανία. Επιπλέον, πολλές τοποθεσίες του Centre Parcs στη Γαλλία είναι δημοφιλείς προορισμοί για επισκέπτες από την Αγγλία, έτσι ώστε το προσωπικό να είναι καλά προετοιμασμένο για αγγλόφωνους επισκέπτες. Οι επισκέπτες από τη Βόρεια Αμερική μπορούν επίσης να επιλέξουν διάφορες επιλογές στην Αγγλία, συμπεριλαμβανομένου ενός πλησίον του Sherwood Forest.

Κατώτατη γραμμή στα κεντρικά μέρη

Ελέγξτε τις τιμές στις τοποθεσίες του Centre Parcs στην ηπειρωτική Ευρώπη

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!