Πρώτη Πέμπτη στο SoCo

Ένα μηνιαίο συμβαλλόμενο μέρος στο Νότιο Ώστιν για τα στεροειδή

Που πραγματοποιήθηκε την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, η Πρώτη Πέμπτη στη Νότια Κογκρέσο Avenue δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ψωνίζουν, να πίνουν και να τρώνε αργά το βράδυ κατά μήκος της πιο φανταστικής λεωφόρου του Ώστιν. Η κύρια λωρίδα εκτείνεται κατά προσέγγιση από το Academy Drive στην Crockett Street.

Ψώνια

Πολλές από τις τοπικές μπουτίκ ένδυσης παραμένουν ανοικτές αργά για τους αγοραστές της Πρώτης Πέμπτης. Δύο από τα πιο δημοφιλή καταστήματα είναι οι μπότες Allens και η Lucy στη μεταμφίεση με τα διαμάντια .

Οι οπαδοί των αρχαιοτήτων και των περίεργων περιστατικών συρρέουν στα ασυνήθιστα αντικείμενα. Κατά μήκος των πεζοδρομίων και στα (ολοένα και πιο σπάνια) κενά μέρη, οι πωλητές πωλούν τα πάντα, από το κόσμημα μέχρι τη λαϊκή τέχνη. Τα περισσότερα καταστήματα καλωσορίζουν τα σκυλιά, και υπάρχουν πολλές σκύλες φιλικές αυλές κατά SoCo.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συγκροτήματα που συχνά δημιουργούνται σε χώρους στάθμευσης κατά μήκος του δρόμου, αλλά πάντα μπορείτε να βρείτε καλή μουσική στην υπαίθρια σκηνή του Guero και στο Continental Club . Ήταν η ηπειρωτική λέσχη που ξεκίνησε την αναβίωση αυτής της κάποτε ξεχασμένης έκτασης του νότιου Κογκρέσου. Για μια πιο οικεία μουσική εμπειρία, ελέγξτε την Continental Club Gallery δίπλα στην κύρια λέσχη. Αν έχετε λίγο συγκλονισμένοι από τη μουσική και τα πλήθη, ένα ωραίο μέρος για να απολαύσετε κάποιο κρασί και τυρί είναι στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου San Jose. Στο νοτιότερο άκρο του SoCo, το C Boy's Heart & Soul, το οποίο ανήκει στον Steve Wertheimer της Continental Club, παρουσιάζει μπλουζ, ψυχή και μια εκλεκτική μυστηριώδη μουσική του Ώστιν.

Τροφή

Αν και είναι κατά κύριο λόγο ένα μπαρ, το Doc's Bar and Grill έχει εξαιρετική enchiladas και η υπηρεσία είναι εκπληκτικά γρήγορη ακόμη και όταν είναι γεμάτη. Φυσικά, όλα τα είδη φορτηγών τροφίμων κατεβαίνουν επίσης στο Νότιο Κογκρέσο για την Πρώτη Πέμπτη. Εάν έχετε τη διάθεση για θαλασσινά, κατευθυνθείτε στο Perla's, το οποίο διαθέτει επίσης μια μεγάλη εξωτερική αυλή.

Τα παιδιά θα αγαπήσουν το Big Top Candy Shop, το οποίο βρίσκεται κοντά στο νότιο άκρο της ταινίας. Για να τραβήξει την προσοχή των ενηλίκων, το κατάστημα πωλεί νοσταλγικές καραμέλες από χτες που πιθανότατα θεωρήσατε ότι δεν υπήρχαν πια. Σαν να μην ήταν αρκετό για να προκαλέσει μια σοβαρή ζάχαρη buzz, έχει επίσης ένα παλιό σιντριβάνι σόδα.

Καφές

Ο καφές του Jo είναι ένα καφενείο με καφετέρια με αίθριο, το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για να παρακολουθείτε κορυφαία άτομα. Το κατάστημα επίσης συχνά παρουσιάζει ταινίες και προβολές ταινιών στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης. Αν τα κοντινά εστιατόρια είναι πολύ γεμάτα, η Jo έχει μια μικρή ποικιλία από σάντουιτς και αρτοσκευάσματα για γρήγορο δάγκωμα.

Στάθμευση

Ναι, είναι ένας πόνος. Ο χώρος στάθμευσης στις γύρω γειτονιές σίγουρα θα σας τραβήξει. Ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο είναι ως επί το πλείστον αντίστροφη γωνία. Αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο, υπάρχει ένα γκαράζ στάθμευσης κρυμμένο πίσω από Guero's. Για περισσότερες συμβουλές στάθμευσης, δείτε αυτό το αστάρι στο πάρκινγκ South Congress .