Αμερικανικό Φεστιβάλ Πρωταθλήματος Sandsculpting

18-27 Νοεμβρίου 2016

Το Fort Myers Beach έχει φήμη ... ως "την ασφαλέστερη παραλία στον κόσμο". Είναι αυτή η φήμη και η χαλαρή εικόνα που έχει οδηγήσει στην αυξανόμενη δημοτικότητα του Fort Myers Beach ως έναν μεγάλο προορισμό διακοπών για οικογένειες. Και τι βλέπετε οι οικογένειες να κάνουν μαζί στην παραλία; Οικοδομώντας ένα sandcastle! Έτσι, βάζοντας μια φιλική προς την οικογένεια παραλία μαζί με μια φιλική προς την οικογένεια δραστηριότητα φαίνεται ... καλά, φτιαγμένα για τον άλλον.

Δεν θα βρείτε μόνο τα μέση sandcastles σας στο ετήσιο American Sandsculpting Championship Festival όμως. Αυτή η εκδήλωση προσελκύει τόσο μεγάλους καλλιτέχνες όσο και ερασιτέχνες καλλιτέχνες με αρκετά ταλέντα για να δημιουργήσουν θεαματικά έργα τέχνης.

Μία φορά το χρόνο η παραλία μετατρέπεται από τις δημιουργίες που σχηματίζονται απλά συνδυάζοντας το νερό με τη ζεστή λευκή άμμο από τη ζεστή αυτή αμμουδιά. Πολλοί από τους Masters ανυπομονούν να επιστρέψουν στο Fort Myers Beach κάθε χρόνο για να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, επειδή πιστεύουν ότι η άμμος Fort Myers Beach είναι η καλύτερη στον κόσμο για τέτοια γεγονότα. Δεν είναι οι μόνοι που επιστρέφουν κάθε χρόνο. Περίπου 50.000 θεατές συνεχίζουν να έρχονται και να εκπλαγούν από τις πάντα όμορφες, πάντα μαγικές και μερικές φορές φανταστικές ή κωμικές δημιουργίες.

Ενώ περπατάτε στην παραλία για να θαυμάσετε τον ανταγωνισμό άμμου, δεν θα θέλετε να χάσετε το Sand Magic Village, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές από την πλευρά των παραλιών από τους προμηθευτές φεστιβάλ.

Η παραλία

Το νησί Estero, το νησί barrier μήκους επτά χιλιομέτρων, στο οποίο βρίσκεται η πόλη Fort Myers Beach , είναι ανεπιτήδευτο και γοητευτικό. Ξεκούραστο και χαλαρό, γεμάτο διασκέδαση και δραστηριότητα, διαθέτει μια μεγάλη δημόσια προβλήτα και μπανγκαλόου με εύκολη διαμονή. Το Fort Myers Beach συχνά θεωρείται ως η προσιτή εναλλακτική λύση στα κοντινά νησιά Sanibel και Marco για τους παραθεριστές που προτιμούν την παραλία, αλλά σε ορισμένες δεν αποτελεί εναλλακτική λύση ...

είναι το ιδανικό σημείο.

Περάστε λίγες μέρες στο Fort Myers Beach και πάρτε το ετήσιο Φεστιβάλ Αμερικανικού Sandsculpting Championship και δείτε γιατί το περιοδικό Family Fun που ονομάζεται Fort Myers Beach είναι η "Καλύτερη Οικογενειακή Παραλία στις Νοτιοανατολικές ΗΠΑ"

Λεπτομέρειες και οδηγίες

Το 30ο Ετήσιο Φεστιβάλ Πρωταθλήματος American Sandsculpting ξεκινάει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Το Φεστιβάλ είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι μόνο 7,00 δολάρια ανά άτομο (παιδιά ηλικίας τεσσάρων και κάτω γίνονται δεκτά Ελεύθερος). Οι βετεράνοι, τα ενεργά μέλη της υπηρεσίας, η αστυνομία, οι πυροσβέστες και οι πρώτοι ανταποκριτές θα λάβουν εισιτήριο αξίας 1,00 $ όταν θα παρουσιαστεί η σωστή ταυτοποίηση.

Τα καταλύματα είναι διαθέσιμα λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη δράση, με τιμές που ξεκινούν περίπου $ 150 ανά διανυκτέρευση. Οι ειδικές εκπτώσεις διαμονής και παιχνιδιού διατίθενται από $ 89 και άνω ανά διανυκτέρευση.

Το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού πραγματοποιείται μπροστά από το Wyndham Garden Hotel, 6890 Estero Boulevard στο Ft. Παραλία Myers.