Ο τελευταίος οδηγός για το Σαίξπηρ του NYC στο πάρκο

Δείτε τον Σαίξπηρ κάτω από τα αστέρια στο Σέντραλ Παρκ (δωρεάν!)

Αυτή η αγαπημένη καλοκαιρινή παράδοση έχει φέρει το Bard στο κεντρικό πάρκο του Μανχάταν για περισσότερα από 50 χρόνια. Παρουσιάζονται από το Public Theatre, οι ελεύθερες παραγωγές Shakespeare στο πάρκο είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα από τα πιο καυτά εισιτήρια του καλοκαιριού και προτείνουν ένα ταξίδι μεταφοράς κάτω από τα αστέρια του Σέντραλ Παρκ σε καταξιωμένους Σαίξπηρς κόσμους. Παρακάτω, διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σκηνή του Σαίξπηρ 2016 στο Πάρκο.

Τι παραγωγές και ηθοποιοί παρουσιάζονται για το 2016;

Τρία θεατρικά έργα θα τεθούν για τη θερινή περίοδο του 2016 . Το Taming of the Shrew κλωτσούσε τα πράγματα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Phyllida Lloyd, με πρωταγωνιστή την Katherina (όπως παίζει ο Olivier Nominee Cush Jumbo) και το Petruchio (όπως απεικονίζεται από τον Tony και τον Olivier νικητή Janet McTeer). Όπως περιγράφει το Δημόσιο Θέατρο, αυτή είναι η αρχική κωμωδία του Σαίξπηρ που δείχνει τα μήκη που θα περάσουν οι άνδρες για την κληρονομιά τους, τι θα κάνουν οι γυναίκες για να ξεφύγουν από την ψυχή και τα εξωφρενικά πράγματα που κάνουμε όλοι για την ανθρώπινη καρδιά.

Ακολουθεί το σπάνια παραγόμενο Troilus και Cressida , σε σκηνοθεσία του διευθυντή του Tony Daniel Sullivan. Οι παραγωγοί δίνουν αυτή την περίληψη: «Και οι δύο πολεμιστές και οι λάτρεις παίζουν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το εκπληκτικά σύγχρονο έπος για το ζεστό αίμα, τις θερμές σκέψεις και τις καυτές πράξεις των αρχαίων Ελλήνων».

Θα υπάρξει επίσης μια σύντομη διαδρομή για μια μουσική προσαρμογή της δωδέκατης νύχτας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Kwame Kwei-Armah με μουσική και στίχους από τον Shaina Taub. παρουσιάζεται από Δημόσια Έργα.

Πότε είναι ο Σαίξπηρ στο πάρκο που έχει προγραμματιστεί το 2016;

Η κατάκτηση της στείρας έτρεξε από τις 24 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου. Το Troilus και η Cressida προγραμματίζονται από τις 19 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου. και η δωδέκατη νύχτα τρέχει από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται γενικά κάθε μέρα εκτός από τις Δευτέρες κατά τις διαδρομές τους, στις 8μμ.

Το θέατρο ανοίγει περίπου 30 λεπτά πριν από το χρόνο προβολής.

Πού βρίσκεται ο Σαίξπηρ στο Πάρκο;

Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται στο υπαίθριο θέατρο Delacorte στο Central Park, με το κάστρο Belvedere στο βάθος. Η πλησιέστερη είσοδος πάρκου βρίσκεται στην 81η οδό και στο Central Park West.

Πώς μπορώ να βρω εισιτήρια για τον Σαίξπηρ στο πάρκο;

Η βαθμολόγηση των εισιτηρίων στο Σαίξπηρ στο πάρκο παίρνει κάποια επιμονή και τύχη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε δωρεάν εισιτήρια, τα οποία εκδίδονται την ίδια ημέρα της εκδήλωσης, και περιορίζονται σε δύο εισιτήρια ανά πελάτη. Σημειώστε ότι οι θέσεις καθισμάτων κατανέμονται τυχαία. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για όλες τις επίσημες πληροφορίες έκδοσης εισιτηρίων από το Public Theatre:

Θα υπάρξουν μπάνια στο θέατρο;

Ναι, υπάρχει ένα μπάνιο στο Θέατρο Delacorte, αλλά οι γραμμές μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες - προτού να έρθετε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Θα υπάρξουν τρόφιμα και ποτά προς πώληση στο θέατρο;

Ναι, υπάρχουν ελαφρά τσιμπήματα και ποτά όπως τα χοτ-ντογκ, το pretzel, το παγωτό, η μπύρα και η λεμονάδα προς πώληση.

Μπορείτε επίσης να φέρετε το δικό σας φαγητό και ποτά (εφ 'όσον τα πάντα ταιριάζουν κάτω από το κάθισμά σας), αν και τα γυάλινα δοχεία απαγορεύονται.