Να φτάσετε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και αποτελούν το αντικείμενο πολλών εικονικών φωτογραφιών. Αλλά αν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά, πώς θα φτάσετε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν;

Είναι μια έγκυρη ερώτηση! Η πόλη της Νέας Υόρκης είναι μεγάλη και εκτεταμένη. Οι περισσότεροι από τους πρώτους επισκέπτες σκέφτονται πρώτα από το Μανχάταν και την Times Square, αφού είναι τα πιο αναγνωρίσιμα μέρη της πόλης.

Το Μπρούκλιν είναι ο πολυπληθέστερος από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, που κάθεται νοτιοανατολικά του Μανχάταν.

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν εκτείνεται στον Ανατολικό Ποταμό και συνδέει το Μπρούκλιν με το Μανχάταν.

Πού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη η Γέφυρα του Μπρούκλιν;

Στην πλευρά του Μπρούκλιν, η γέφυρα του Μπρούκλιν βρίσκεται σε δύο παρακείμενες γειτονιές. Ο ένας ονομάζεται Downtown Brooklyn, ο άλλος ονομάζεται DUMBO (που σημαίνει Down κάτω από τη γέφυρα του Manhattan Overpass). Υπάρχουν δύο εισόδους στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, μία σε κάθε γειτονιά.

Στην πλευρά του Μανχάταν, η Γέφυρα του Μπρούκλιν βρίσκεται στο Κάτω Μανχάταν, στην ανατολική πλευρά του νησιού.

Η γέφυρα του Μπρούκλιν είναι η νοτιότερη από τις γέφυρες που συνδέουν το Μανχάταν και το Μπρούκλιν. Άλλοι περιλαμβάνουν τη Γέφυρα του Μανχάταν και τη γέφυρα Williamsburg. Η γέφυρα του Μπρούκλιν είναι πολύ κοντά και είναι ορατή από τη γειτονιά που ονομάζεται Brooklyn Heights. Αλλά αυτή η γειτονιά δεν αγγίζει τη γέφυρα.

Αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι αρχάριοι στην πόλη.

Πόσο καιρό είναι η Γέφυρα του Μπρούκλιν;

Όταν χτίστηκε το 1883, η γέφυρα του Μπρούκλιν ήταν η μεγαλύτερη γέφυρα ανάρτησης στον κόσμο. Πρόκειται για μήκους 1,8 μιλίων ή 1,8 χιλιομέτρων και πάνω από 10.000 πεζοί και πάνω από 5.000 ποδηλάτες διασχίζουν τη γέφυρα σε καθημερινή βάση.

Η δική σας ταχύτητα περπάτημα και ο αριθμός των άλλων ανθρώπων στη γέφυρα θα καθορίσει πόσο καιρό σας χρειάζεται να περάσετε? πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στο Μανχάταν περπατούν κατά μήκος της γέφυρας ως καθημερινή μετακίνηση τους. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για joggers και δρομείς.

Αν σκοπεύετε να περπατήσετε τη γέφυρα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν. Φέρτε σνακ και φορέστε άνετα παπούτσια και φροντίστε να μην βγείτε στη λωρίδα ποδηλάτου. Οι ποδηλάτες πηγαίνουν αρκετά γρήγορα σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν και θέλετε να αποφύγετε μια σύγκρουση.

Ποια είναι η στάση του μετρό πλησιέστερα στη γέφυρα του Μπρούκλιν;

Από την πλευρά του Μανχάταν μπορείτε να πάρετε τα τρένα 4, 5 ή 6 στη στάση Brooklyn / Δημαρχείο ή τα τρένα J ή Z στη στάση Chambers Street. Υπάρχουν και άλλες επιλογές, αλλά αυτές οι δύο είναι πιο κοντά στον πεζόδρομο της γέφυρας.

Από την πλευρά του Μπρούκλιν, πάρτε τις αμαξοστοιχίες A ή C στη στάση του High Street. Η Γέφυρα του Μπρούκλιν θα είναι ορατή μόλις βγείτε από το μετρό και υπάρχουν σημεία που θα σας οδηγήσουν στον πεζόδρομο από εκεί.