Φεβρουάριο στον Οδηγό Καιρού και Εκδηλώσεων της Νέας Υόρκης

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το χειμερινό διάλειμμα φέρνουν τους επισκέπτες στην πόλη παρά το κρύο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο Φεβρουάριος φέρνει τους επισκέπτες στη Νέα Υόρκη. Πολλοί μπορεί να έρχονται για να απολαύσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Σεληνιακού Νέου Έτους, μερικοί να έχουν μια ρομαντική απόδραση προγραμματισμένη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλοι, παρά τις συχνά δροσερές μέρες, φέρνουν τα παιδιά τους να εξερευνήσουν την πόλη επειδή βρίσκονται σε σχολική διάλειμμα. Αν και ο καιρός το καθιστά λίγο λιγότερο άνετο για περπάτημα, με σωστό σχεδιασμό και συσκευασία, μπορείτε ακόμα να περάσετε πολύ καλά στη Νέα Υόρκη, παρά το κρύο.

Θερμοκρασία και τι να συσκευάσει

Ο Φεβρουάριος είναι λίγο πιο ζεστός από τον Ιανουάριο, αλλά όχι πολύ. Είναι ένας από τους πιο κρύους μήνες. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να βρέξει. Η μέση υψηλή θερμοκρασία είναι 32 μοίρες και η μέση χαμηλή είναι 29 μοίρες. Οι ημέρες μη ψύξης είναι πιθανές, αλλά οι άνθρωποι -ιδίως τα παιδιά- που είναι κακό προετοιμασμένοι για βρεγμένες, κρύες, χιονισμένες συνθήκες θα είναι δυστυχισμένοι.

Τα ψηλά κτίρια μπορούν να κάνουν τον άνεμο να νιώθει ψυχρότερος και ισχυρότερος από τον κανονικό, εμποδίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της ζεστασιάς και του φωτός του ήλιου, γι 'αυτό φροντίστε να ντυθείτε για τον καιρό.

Για να διατηρήσετε το σώμα σας ζεστό, φορέστε σε στρώματα. Συνήθως θα είναι ζεστό σε καταστήματα, υπόγειους δρόμους και αξιοθέατα. Αλλά, δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επισκεφθείτε την πόλη της Νέας Υόρκης χωρίς να ξοδέψετε χρόνο έξω, πακετάρετε ζεστά, αδιάβροχα ρούχα, όπως πουλόβερ, καπέλα, βαρύ σακάκι ή παλτό, καπέλο, ρούχα, κασκόλ, γάντια και μονωμένες αδιάβροχες μπότες. Τα ζεστά πόδια κάνουν έναν κόσμο διαφοράς όταν περπατάτε και εξερευνάτε.

Τα καλύτερα στοιχήματα τον Φεβρουάριο

Δεδομένου ότι είναι κρύο και μη εποχή αιχμής στη Νέα Υόρκη, μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες για καταλύματα και εκπτωτικές πτήσεις .

Αν ταξιδεύετε στις αρχές Φεβρουαρίου, μπορείτε να δειπνήσετε σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης σε μια μεγάλη έκπτωση, καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να πιάσετε την Εβδομάδα Εστιατορίων της Νέας Υόρκης .

Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι πολιτιστικές γειτονιές της Νέας Υόρκης έχουν τόνο χαρακτήρα και πλούσιες γεύσεις - Chinatown, Koreatown και Little Italy, για να αναφέρουμε μερικές. Η Chinatown ξεσπά σε εορταστικό εορτασμό για το Σεληνιακό Νέο Έτος κάθε χρόνο και αυτή η ημερομηνία συνήθως πέφτει τον Φεβρουάριο (μερικές φορές τον Ιανουάριο) και φέρνει μαζί της μια ποικιλία παρελάσεων και εορτασμών για να ζήσετε.

Μειονεκτήματα τον Φεβρουάριο

Το κύριο μειονέκτημα του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο είναι ο καιρός. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα είναι κρύο. Μπορεί να έχετε χιόνι. Και αν πάρετε χιόνι, οι διάδρομοι και οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι. Όταν είναι πολύ χιονισμένο ή κηλίδα, τότε μπορεί να έχετε πρόσθετες προκλήσεις μεταφοράς, όπως ακυρωμένες ή καθυστερημένες πτήσεις.

Αν και είναι κρύο, η πόλη της Νέας Υόρκης είναι πάντα μια αγαπημένη επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , οπότε, μην είστε σοκαρισμένοι αν έχετε δυσκολία στην κράτηση των σχεδίων ταξιδιού της τελευταίας στιγμής.

Επίσης, δεδομένου ότι οι περισσότεροι φοιτητές έχουν μακριά για την Ημέρα του Προέδρου, μπορεί να υπάρχουν κάποιες διογκωμένες τιμές και πλήθη. Η Ημέρα του Προέδρου πέφτει την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου. Είναι μια ομοσπονδιακή γιορτή για τον εορτασμό των γενεθλίων του Γιώργου Ουάσιγκτον και του Αβραάμ Λίνκολν. Αυτό σημαίνει ότι πολλές επιχειρήσεις μπορεί να είναι κλειστές, αλλά τα εστιατόρια και τα άλλα τουριστικά αξιοθέατα παραμένουν ανοιχτά.

Επιπλέον, πολλά αμερικανικά σχολικά συστήματα έχουν μια εβδομάδα διακοπών τον Φεβρουάριο, συνήθως την εβδομάδα της Ημέρας του Προέδρου, έτσι τα παιδιά σχολικής εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι εκτός σχολείου και πολλές οικογένειες μπορούν να επιλέξουν να προγραμματίσουν διακοπές στη Νέα Υόρκη εκείνη την εβδομάδα.

Βγείτε από το κρύο

Είναι αυτονόητο ότι αν δεν είναι ωραίο έξω, τότε μπείτε μέσα. Υπάρχουν τόνοι μουσείων και γκαλερί για να επισκεφθείτε το Μανχάταν, συμπεριλαμβανομένων των δύο μεγαθήρων δίπλα στο Central Park, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Η Νέα Υόρκη είναι το μέρος για ψώνια. Μπορείτε να χαλαρώσετε κατά μήκος των καταστημάτων της Fifth Avenue, ή να παραμείνετε εντελώς κλεισμένοι και να δείτε τις μπουτίκ high-end στο Oculus του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Παρακολουθήστε ένα από τα ετήσια εσωτερικά γεγονότα της Νέας Υόρκης που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο, όπως η Εβδομάδα Μόδας και το Westminster Kennel Club Dog Show .

Άλλα στοιχεία του Φεβρουαρίου

Groundhogs σε ολόκληρη τη χώρα (το πιο διάσημο Punxsutawney Phil ) αναδύονται από τις κατοικίες τους στις 2 Φεβρουαρίου και κρίνουν κατά πόσον ο χειμώνας είναι πτώση ή έχουμε έξι ακόμα εβδομάδες για να πάμε. Ο ζωολογικός κήπος Staten Island έχει τα δικά του groundhogs και εκδηλώσεις για να γιορτάσει την ημέρα Groundhog .

Το παγοδρόμιο στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι εικονικό. Είτε πατινάζ κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center ή ανάμεσα στους αιώνες του Wollman Rink του Κεντρικού Πάρκου, το παγοδρομίου παριστάνεται συχνά σε μια ιδανική εικόνα για τη χειμερινή καρδιά της Νέας Υόρκης.

Για να μάθετε για άλλα γεγονότα στη Νέα Υόρκη, ελέγξτε το ετήσιο ημερολόγιο της πόλης και διαβάστε το τι μπορείτε να περιμένετε τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο .