Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Υόρκη

Εντυπωσιάστε αυτό τον ιδιαίτερο κάποιον με αυτές τις ρομαντικές ιδέες

Εντυπωσιάστε το Valentine σας με μια ρομαντική εκδρομή στη Νέα Υόρκη, αν ενδιαφέρεστε να κρατάτε τα χέρια σας ενώ παίζετε με παγοδρομία για να παρακολουθήσετε μια παράσταση στο Broadway μαζί, έχουμε βάλει μαζί τον τελικό οδηγό για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή μέρα. Φυσικά, αυτές οι ιδέες είναι κατάλληλες και για άλλες ρομαντικές περιστάσεις, από ειδικές διακοπές όπου σχεδιάζετε να προτείνετε γάμους ή αποδράσεις από την επέτειο για να δείξετε στον αγαπημένο σας πόσο ιδιαίτερες είναι για εσάς.

Ιδέες για ποτά ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ειδικό ποτό πριν ή μετά το δείπνο είναι πάντα μια ωραία θεραπεία. Εδώ είναι μερικά μεγάλα μέρη με ατμόσφαιρα που θα είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τον ειδικό σας κάποιον.

Ιδέες για το δείπνο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς νύχτες για φαγητό όλο το χρόνο (αν και η Ημέρα της Μητέρας είναι η πιο δημοφιλής), έτσι κάνετε την κράτησή σας πολύ νωρίς για να αποφύγετε την απογοήτευση. Πολλά εστιατόρια έχουν ειδικά μενού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να μάθετε περισσότερα για τις ειδικές προσφορές τους εάν έχετε κάτι συγκεκριμένο που ελπίζετε να απολαύσετε στο εστιατόριο.

Εκδηλώσεις της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο NYC

Ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρα ​​από το δείπνο και τα ποτά; Εδώ είναι μερικές από τις μοναδικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα γύρω από τη Νέα Υόρκη για τις διακοπές: