Επισκεφθείτε την Μητροπολιτική πισίνα και άλλες πισίνες στο Williamsburg και το Greenpoint

Εσωτερικές Πισίνες στο Williamsburg

Το Williamsburg και το Greenpoint είναι γνωστά για τα εστιατόρια, τις μπουτίκ, τους συναυλιακούς χώρους και τις γκαλερί indie. Η λεωφόρος Bedford, ο κεντρικός δρόμος της τέχνης, είναι ένας προορισμός στο Ουίλιαμσμπουργκ και η Greenpoint έχει την απίστευτα ζωντανή λεωφόρο Manhattan. Ωστόσο, αν ψάχνετε για να ενώσετε την επίσκεψή σας στο Μπρούκλιν με μια βουτιά, υπάρχουν φανταστικές εποχιακές και όλες τις εποχές πισίνες στο Williamsburg και το Greenpoint. Από την εσωτερική πισίνα Metropolitan Pool μέχρι την αποκατασταθείσα πισίνα του McCarren Park, υπάρχουν πολλά μέρη για κολύμπι στο Williamsburg.

Θέλετε να πάτε στην παραλία ή σε άλλες πισίνες γύρω από το Μπρούκλιν; Εδώ είναι το κοκαλιάρικο όταν οι παραλίες και οι δημόσιες πισίνες ανοίγουν και κλείνουν για την εποχή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε γύρω από το Μπρούκλιν, hopping γύρω και δοκιμάζοντας διάφορες πισίνες, ελέγξτε έξω αυτές τις πισίνες στο Μπρούκλιν . Ή μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις πισίνες στο Williamsburg και Greenpoint. Αν κατευθυνθείτε προς μια εξωτερική πισίνα, μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας! Διασκεδάστε και απολαύστε μια μέρα στην πισίνα.

Μητροπολιτική πισίνα

Αυτό το κέντρο αναψυχής έξω από τη λεωφόρο Bedford διαθέτει εσωτερική πισίνα για άσκηση ή διασκέδαση. Η μητροπολιτική πισίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους κατοίκους του Williamsburg που τους αρέσει να κολυμπήσουν για μια προπόνηση. Η πισίνα και τα αποδυτήρια είναι καθαρά, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθείς χρόνος όταν οι λωρίδες δεν είναι γεμάτες. Είναι ιδιαίτερα τρελό τα Σαββατοκύριακα. Πηγαίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι λωρίδες οργανώνονται με ταχύτητα: γρήγορη, μέτρια ή αργή. Όπως με όλες τις δημόσιες πισίνες της Νέας Υόρκης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καπάκι κολύμβησης, το οποίο είναι υποχρεωτικό, και το δικό σας κλειδωμένο συνδυασμό για να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας.

Τα flip-flops είναι επίσης μια καλή ιδέα. Για πιο σοβαρές ασκήσεις, θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο με περισσότερο εξοπλισμό. Η κλήρωση προς αυτό το κέντρο ψυχαγωγίας του NYC είναι σίγουρα η πισίνα.

McCarren Park Pool

Πάρτε την παλιά σχολική προσέγγιση και κατευθυνθείτε προς αυτή την τοπική δημόσια πισίνα, (είναι δωρεάν!) Που άνοιξε ξανά το 2012. Αυτή η εποχιακή δημόσια πισίνα είναι ανοιχτή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανατρέξτε στον ιστότοπο για μια λίστα κανόνων και ωρών. Η πισίνα είναι μέρος της ιστορίας του Μπρούκλιν. "Η πισίνα McCarren ήταν μια από τις ένδεκα πισίνες που άνοιξε ο Robert Moses το 1936. Η πισίνα έκλεισε το 1984 και έμεινε αχρησιμοποίητη μέχρι το καλοκαίρι του 2005, όταν η κενή λεκάνη της πισίνας άνοιξε ως δημοφιλής χώρος συναυλιών, χορού και ταινιών". Ελέγξτε την αποκατεστημένη μπανιέρα και την αψίδα όταν μπείτε στην εγκατάσταση. Μην ξεχάσετε να φέρετε μια κλειδαριά για να ασφαλίσετε τα υπάρχοντά σας στα ντουλάπια.

Ξενοδοχείο McCarren και πισίνα

Αν ψάχνετε για μια πισίνα hipster, θα πρέπει να πληρώσετε για μια ημέρα ή το βράδυ κολύμπι στο McCarren Pool στο McCarren Hotel και Pool στο Williamsburg. Μπορείτε να αγοράσετε περάσματα εκ των προτέρων ή στην πόρτα. Προσφέρουν επίσης ένα πακέτο κόμματος, αν σκοπεύετε να φέρετε φίλους. Ή αν δεν θέλετε να πληρώσετε τα μετρητά, μπορείτε να πάτε στη δημόσια πισίνα στο Williamsburg. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να δροσιστείτε στο νερό και να απολαύσετε μια μέρα στην πισίνα.

Ο Ουίλιαμ Ουέλ

Το Vale Pool, μια πισίνα στον τελευταίο όροφο στο νέο William Vale, στην καρδιά του Williamsburg, διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη. Η πισίνα 60 ποδιών είναι ένα ιδανικό μέρος για να κολυμπήσετε. Εάν δεν θέλετε να κάνετε μια βουτιά, μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες και την ατμόσφαιρα ενώ ακούτε τις μελωδίες από τον DJ.

Εκτός από την απογείωση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών στην πισίνα, μπορείτε επίσης να πάρετε την αστρική θέα στο Μανχάταν. Χαλαρώστε με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα και απολαύστε μια τεμπέληνη και μάλλον ισχιακή ημέρα σε αυτή τη νέα πισίνα.

YMCA Greenpoint

Εάν είστε μέλος του YMCA, κάντε μια βουτιά στην πισίνα στο YMCA Greenpoint ή αγοράστε ένα φιλοξενούμενο. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για την πισίνα στην ιστοσελίδα τους. Το YMCA διδάσκει επίσης μαθήματα κολύμβησης και αερόμπικ στο νερό. Η εσωτερική πισίνα είναι δημοφιλής στους ντόπιους και βρίσκεται στη λεωφόρο Meserole.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein