Όταν η δημόσια πισίνα του Do Brooklyn και οι παραλίες ανοίγουν και κλείνουν για την εποχή;

Οδηγός για τις πισίνες και τις παραλίες του Μπρούκλιν

Η Νέα Υόρκη διαθέτει περίπου 14 μίλια από παραλίες, κυρίως στον Ατλαντικό Ωκεανό, και εκατοντάδες δημόσιες πισίνες.

Αλλά πότε είναι ανοιχτά και πότε είναι κλειστά;

1. Δημόσιες υπαίθριες πισίνες

Οι δημόσιες εξωτερικές πισίνες στο Μπρούκλιν (και σε όλη την πόλη) είναι πάντα ανοιχτές από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης με την Ημέρα της Εργασίας τη Δευτέρα. Είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 11.00 έως τις 17.00. Κλείνουν για μισή ώρα καθαρισμού από τις τρεις έως τις τέσσερις μ.μ.

Αφού οι εξωτερικές δημόσιες πισίνες είναι κλειστές για την εποχή, μπορείτε να κολυμπήσετε σε εσωτερικούς χώρους σε δημόσιες πισίνες σε ολόκληρο τον οικισμό. Ωστόσο, οι υπαίθριες δημόσιες πισίνες είναι δωρεάν, ενώ οι εσωτερικές πισίνες αποτελούν μέρος δημόσιων αθλητικών κέντρων που ενδέχεται να χρεώνουν τέλη.

Οι δημόσιες πισίνες είναι δωρεάν, αλλά μερικές μοντέρνες ιδιωτικές πισίνες ανοίγουν σε όλο το Μπρούκλιν. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτές τις πισίνες αν αγοράσετε μια ημερήσια κάρτα. Στο Williamsburg, το McCarren Hotel and Pool προσφέρει κάρτες επισκεπτών στην εξωτερική πισίνα πολυτελείας. Μια νυχτερινή κολύμβηση κοστίζει δεκαπέντε δολάρια. Ή μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τη νέα πισίνα στον τελευταίο όροφο στο The William Vale Hotel. Και οι δύο είναι εποχιακές πισίνες και πρέπει να πληρώσετε για να τις χρησιμοποιήσετε. Έχουν την τάση να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όλες οι δημόσιες πισίνες είναι απολύτως κλειστές μετά την Ημέρα της Εργασίας, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι καταιγισμό θερμότητας το Σεπτέμβριο. (Δεν μπορείτε να διαφωνήσετε με το Δημαρχείο, όπως λένε.)

2. Δημόσιες παραλίες

Το τμήμα πάρκων της Νέας Υόρκης διατηρεί 14 μίλια παραλίες, τα οποία είναι ανοικτά από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης μέχρι την Ημέρα της Εργασίας. Στο Μπρούκλιν, οι τρεις αμμώδεις παραλίες βρίσκονται στο νησί Coney, στο Brighton Beach και στο Manhattan Beach.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein