Πώς να πάρετε μια άδεια σκύλου στη Νέα Υόρκη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την απόκτηση άδειας σκυλιών NYC

Παρόλο που δεν είναι έγκλημα για τους σκύλους σας να είναι τόσο χαριτωμένοι, αν δεν έχετε άδεια για το σκυλί σας στο Μανχάταν, παραβιάζετε πραγματικά το νόμο. Ο νόμος της Νέας Υόρκης απαιτεί τη χορήγηση άδειας σε όλα τα σκυλιά και ότι όλες οι ετικέτες άδειας χρήσης πρέπει να είναι προσαρτημένες στο κολάρο του σκύλου ενώ είναι δημόσιες. Οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να επιβληθούν πρόστιμο για παραβίαση του νόμου. αποφύγετε την ταλαιπωρία, παίρνοντας την άδειά σας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να πάρει μια άδεια σκύλου NYC:

Όλα τα σκυλιά χρειάζονται άδεια σκύλου στη Νέα Υόρκη;

Ναί. Οι άδειες σκύλου ισχύουν για όλους τους σκύλους που κρατούνται από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τίτλο "φύλακας" ή σκύλοι σέρβις, αν και τα σκυλιά φρουράς ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετο τέλος και αιτήσεις τεκμηρίωσης σχετικά με τον απαιτούμενο μικροτσίπ τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αδειοδότησης του σκύλου μου στη Νέα Υόρκη;

Το σκυλί σας μπορεί να επωφεληθεί μόνο από τη χορήγηση αδείας, καθώς η άδεια χρήσης του παρέχει ασφάλεια που δεν διατίθεται σε μη αδειοδοτημένα σκυλιά. Το πιο σημαντικό, η Νέα Υόρκη έχει τώρα ένα ηλεκτρονικό σύστημα eLocator για σκύλους για την αναζήτηση χαμένων αδειοδοτημένων σκύλων. Εάν εντοπιστεί, ο αριθμός ετικέτας του χαμένου ζώου μπορεί να τοποθετηθεί στο σύστημα, προειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη ότι το ζώο βρέθηκε.

Επιπλέον, τα αδειούχα σκυλιά, με απόδειξη εμβολιασμού κατά της λύσσας, επιτρέπεται να τρέχουν έξω από το λουρί στις εκδρομές των σκύλων, παρέχοντάς τους μια ευκαιρία για υπαίθριες δραστηριότητες, ίσως να μην είναι διαθέσιμες σε άλλες περιπτώσεις. Μια άδεια σκύλου μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη αν χρειαστεί να αποκτήσετε ιατρικές εγγραφές για το κατοικίδιο ζώο σας (ή οποιοδήποτε κατοικίδιο ζώο, για αυτό το θέμα).



Η αδειοδότηση όχι μόνο βοηθά τον ιδιοκτήτη σκυλιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά συμβάλλει και στην προστασία της δημόσιας υγείας. Ως μπόνους, τα τέλη αδειοδότησης παρέχουν σημαντική χρηματοδότηση για καταφύγια ζώων NYC και δωρεάν / χαμηλού κόστους προγράμματα spay / neuter για ιδιοκτήτες ζώων με χαμηλό εισόδημα.

Πώς μπορώ να πάρω ή να ανανεώσω μια άδεια σκύλου στη Νέα Υόρκη;

Για να λάβετε μια άδεια για το σκυλί σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση εδώ ή να καλέσετε 311 για να ζητήσετε να σας στείλουν ένα αντίγραφο σε χαρτί) και να το υποβάλετε μαζί με το τέλος αδείας σας.

Το τέλος για νέες άδειες ή ανανεώσεις είναι $ 8,50 για σκύλους που έχουν στείλει / στειρωθεί με τεκμηρίωση και $ 34 για σκύλους που δεν έχουν σπαρθεί. Για νέες άδειες, πρέπει επίσης να υποβληθεί πιστοποιητικό "spay / neuter". μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον κτηνίατρό σας. Η άδεια σκύλου θα φτάσει περίπου δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την επεξεργασία της πληρωμής. Επίσης, προσέξτε τα συμβάντα αδειοδότησης μιας ημέρας, από τα οποία μπορείτε να λάβετε την άδειά σας επί τόπου.