Τα 10 πιο ρομαντικά μέρη του Χάρτφορντ

Ρομαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο CT για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε μέρα!

Σχεδιάζοντας ένα τέλειο, ρομαντικό βράδυ ή απόδραση με αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον μπορεί να είναι υψηλής πίεσης ... ειδικά όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κυλάει γύρω. Ευτυχώς, το κεντρικό Connecticut προσφέρει πολλά ρομαντικά εστιατόρια και άλλα μέρη διασκέδασης με την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ρομαντισμό.

Ρομαντικές εμπειρίες

1. Όλα τα γαλλικά είναι ρομαντικά, όχι; Η Cavey's , 45 East Centre Street, Μάντσεστερ, 860-643-2751, σερβίρει κομψή γαλλική κουζίνα στο εστιατόριο του στον κάτω όροφο.

Μια περιοχή του Χάρτφορντ που πηγαίνει για ρομαντικές περιστάσεις από το 1933, οι ψηφοφόροι του Ζαγκάτ αποκαλούν αυτό το "ειδικό χωριό ημερομηνίας".

2. Πείτε "Το κάνω!" στο Α Cardinal House, 2205 Main Street, Glastonbury, 860-633-8109. Αυτό το μικρό πανδοχείο είναι ιδανικό για εκδηλώσεις και ανανεώσεις όρκων λόγω του Dr. Michael F. Lepore, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του πανδοχείου με τη σύζυγό του, η Nancy, είναι δικαστής της ειρήνης.

3. Το Cosi , με τοποθεσίες στο West Hartford και Avon, Connecticut, είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για μια ημερομηνία επιδόρπισης - βάλτε τον εαυτό σας σε ένα άνετο καναπέ και δημιουργήστε τα δικά σας S'mores πάνω από μια φλόγα fondue pot.

4. Πότε ήταν η τελευταία φορά που απήγατε τον αγαπημένο σας για μια ρομαντική μεταφορά με άλογα ή μια βόλτα με έλκηθρο; Ετσι νόμιζα. Καλέστε το Allegra Farm Horse & Carriage Service στο East Haddam, 860-680-5149, ή ένα από αυτά τα άλλα αγροκτήματα αλόγων του Κοννέκτικατ που προσφέρουν βόλτες με έλκηθρο, για να κρατήσετε την ιδιωτική σας εκδρομή.

5. Εάν ένα δωμάτιο με τζακούζι είναι η ιδέα σας για το τέλειο φίλτρο για το πάθος, το Howard Johnson Express Inn, 1760 Silas Deane Highway, Rocky Hill, 860-529-3341, προσφέρει μπανιέρα υδρομασάζ για δύο άτομα.

6. Για το καλό φαγητό μπροστά από ένα ζεστό, τρελό τζάκι, το κεφάλι για την ταβέρνα Fireside στο Sharpe Hill Vineyard, 108 Wade Road, Pomfret, 860-974-3549, ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα σημεία Fireside Dining σε όλη τη Νέα Αγγλία από Yankee Magazine .

7. Εδώ είναι μια ασυνήθιστη, ρομαντική ιδέα. Πάρκο το αυτοκίνητό σας στη διαδρομή 20 στο Windsor Locks, Κονέκτικατ, στο τέλος του διαδρόμου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley , τυλίξτε το χέρι σας γύρω από το γλυκό σας και προσέξτε τα αεροπλάνα να απογειώνονται και να προσγειώνονται.

8. Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξετε την αληθινή αγάπη σας θα είστε εκεί για να την πιάσετε όταν πέσει από το να πάρετε παγοδρομίες στο Διεθνές Κέντρο Παγομηχανών του Κοννέκτικατ , 1375 Hopmeadow Street, Simsbury, 860-651-5400. Το Κέντρο προσφέρει ένα κανονικό πρόγραμμα δημόσιων περιόδων αναψυχής.

9. Απολαύστε την αγάπη από ένα ποτήρι! Το οινοποιείο Arrigoni στο Πόρτλαντ του Κοννέκτικατ είναι ένας σχετικός νεοφερμένος στην σκηνή του κρασιού του Κοννέκτικατ και το κρασί σοκολάτας τους θα κερδίσει τις καρδιές σας. Αυτό το πόσιμο, όχι πολύ γλυκό κόκκινο έχει ένα λεπτό φινίρισμα σοκολάτας. Επισκεφθείτε το δωμάτιο γευσιγνωσίας για να το δοκιμάσετε.

10. Ο μύλος στον ποταμό , 989 Ellington Road, South Windsor, 860-289-7929 ή 888-344-4414, είναι ένα τέλειο εστιατόριο του Κοννέκτικατ που έχει ψηφιστεί "πιο ρομαντικό" σε πολλές δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια των ετών. Το εστιατόριο προσφέρει ρομαντική θέα στο ποτάμι και ένα πολυπολιτισμικό μενού. Κλήση για κρατήσεις.