Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός

Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός: Κλίμα, Θερμοκρασίες *

Αν και η εποχή μετατοπίζεται επίσημα στις 21 Δεκεμβρίου, σίγουρα αισθάνεται σαν το χειμώνα από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, αν και είναι συνήθως ένας πιο ήπιος μήνας από το Μόντρεαλ τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Ακόμα, ένα πλούσιο μπουφάν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια ελάχιστη άνεση, όπως τα παχιά γάντια, το μαντίλι και το μαστίγιο, το καπέλο ή το καπό.

< Μόντρεαλ Νοέμβριος Μόντρεαλ Ιανουάριος Καιρός >

Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός: Τι να φοράτε

Ένα πλούσιο κάτω σακάκι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε την άνεση στην ύπαιθρο όπως είναι τα παχιά γάντια, το μαντίλι και το πούλι, το καπέλο ή το καπό. Οι μονωμένες μπότες, κατά προτίμηση ανθεκτικές στο νερό ή ακόμα καλύτερα, αδιάβροχες, συνιστώνται ιδιαίτερα. Για υπαίθριες δραστηριότητες, οι οικογένειες συμβουλεύονται να φορούν τα παιδιά σε χιόνι παντελόνια.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Δεκέμβριο; Πακέτο:

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Δεκέμβριο; Stick με αυτά τα χειμερινά ξενοδοχεία
Και: Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων Tripadvisor στο Μόντρεαλ

Μόντρεαλ Δεκέμβριος Καιρός: Ο τρόπος ζωής

Ακόμα κι αν είναι κρύο το Δεκέμβριο, με το μήνα που σηματοδοτεί την αρχή του χειμώνα στο Μόντρεαλ , οι Montrealers δεν μπαίνουν γενικά σε κατάσταση αδρανοποίησης μέχρι μετά το νέο έτος. Η φασαρία της εποχής των Χριστουγέννων μπορεί να έχει κάτι να κάνει με αυτό. Το πρώτο εξάμηνο του Δεκέμβρη δεν είναι τόσο χιονισμένο. Μέχρι τη στιγμή που το δεύτερο εξάμηνο του μήνα κυλά γύρω, είναι διακοπές και μαζί του, ελεύθερος χρόνος.

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες θερμοκρασίες, τα άκρα και τα δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environment Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση.

Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ ενδέχεται να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε περίοδο 24 ωρών.