Προγνώσεις καιρού για το Μόντρεαλ: Συγκρίνετε τις πηγές

Συγκρίνετε τις προγνώσεις καιρού του Μόντρεαλ

Προγνώσεις καιρού για το Μόντρεαλ: Συγκρίνετε τις πηγές

Έχετε βρει ποτέ μια πηγή δικτύου καιρού που εμπιστεύεστε όλη την ώρα; Ή το ήμισυ του χρόνου; Εάν χρειάζεστε κάτι οριακά καλύτερο από μια εκπαιδευμένη εικασία - από μια ομάδα μετεωρολόγων που δεν φαίνεται να βγαίνουν από το δρόμο τους για να μοιράζονται τα ποσοστά ακρίβειας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα με το κοινό - τότε δοκιμάστε να συγκρίνετε βραχυπρόθεσμες προβλέψεις δείτε αν ταιριάζουν. Εάν αντιβαίνουν μεταξύ τους, τουλάχιστον θα ξέρετε να φέρετε μια ομπρέλα.

1. Πρόγνωση καιρού του Μόντρεαλ σχετικά με το περιβάλλον του Καναδά
Μια κυβερνητική υπηρεσία που συνδέεται με τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό, το Weather Weather Office του Καναδά ενημερώνει συχνά τις τρέχουσες συνθήκες και προβλέψεις, προσφέροντας φιλική προς το χρήστη οπτική ρύθμιση με εύκολη εύρεση πληροφοριών για τις προβλέψεις καιρού για τις επόμενες επτά ημέρες, αναμενόμενα και πραγματικά επίπεδα UV, , humidex και δείκτες άνεσης, ποιότητα αέρα και συναγερμούς νέφους καθώς και ανατολή και ηλιοβασίλεμα. Οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες σε μια ιστοσελίδα. Και οι πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες και τις θαλάσσιες πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες.

2. Ο καιρός στο Μόντρεαλ για το Weather Network του Καναδά
Προσφέροντας περίπου την ίδια υπηρεσία και το εύρος των πληροφοριών για τον καιρό στο Μόντρεαλ, όπως το Weather Canada, το Weather Network παρέχει επίσης προβολές βίντεο, αναφορά σφαλμάτων, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το γκαζόν και τον κήπο, για να βοηθήσουν τους χρήστες να αποφασίσουν πότε θα εγκατασταθούν και πολλά άλλα. Και για πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες στα γαλλικά, επισκεφθείτε το MétéoMédia του Weather Network.

3. Αλμανάκ του Αγρότη
Το Almanac του Αγρότη, το παλαιότερο περιοδικό της Βόρειας Αμερικής που κυκλοφορεί συνεχώς από το 1792, βασίζεται σε ηλιακές κηλίδες, πλανητικές θέσεις και επιπτώσεις του φεγγαριού στη Γη για τον προσδιορισμό του μελλοντικού ουρανού. Προσφέροντας προβλέψεις επτά ημερών καθώς και ενημερώσεις για τις τρέχουσες συνθήκες, η ψευδοεπιστημονική μετεωρολογική φήμη του Farmer's Alamanac επικεντρώνεται στις εποχιακές προβλέψεις μεγάλου εύρους.

Για τη διασκέδαση, ο ταπεινός σας οδηγός έπαιξε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2009, συγκρίνοντας τους ισχυρισμούς του Almanac με την πραγματικότητα: η πρόβλεψη των γενικά κάτω από τις μέσες θερμοκρασίες ήταν αρκετά ακριβής. Αλλά η πρόβλεψη του Almanac ότι οι δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου θα ήταν το πιο ζεστό και καθαρότερο του καλοκαιριού έπεσε. Τα μέσα Αυγούστου ήταν το εποχιακό υψηλό σημείο του καλοκαιριού του 2009 στο Μόντρεαλ.

4. Πρόγνωση καιρού του Μόντρεαλ: Ο διακόπτης Kingston
Και ο παλιός μου φίλος που μετακόμισε στο Μόντρεαλ από το Τορόντο τη δεκαετία του 1960 ορκίζεται από το ακόλουθο κόλπο για να πάρει αυτό που θεωρεί πιο ακριβή καιρό για το Μόντρεαλ: δείτε τις σημερινές προβλέψεις στο Kingston του Οντάριο για να μάθετε τις προβλέψεις του αύριο στο Μόντρεαλ. Αποποίηση ευθύνης: δεν μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει αυτό, αλλά αν έχετε, στείλτε μου τις παρατηρήσεις σας με email!