Συμβουλές θεατών για ταυρομαχίες στη Σεβίλλη της Ισπανίας

Τα συναρπαστικά showdowns πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο

Ο Σεβίλλης (κάτοικοι της Σεβίλλης) υποστηρίζει με πάθος την ισπανική παράδοση ταυρομαχίας. Και η Plaza de Toros της πόλης της Real Maestranza de Caballería de Sevilla, κοινώς αποκαλούμενη Maestranza, κερδίζει τα βραβεία ως μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές αρένες της χώρας, αν όχι του κόσμου. Οι επισκέπτες της Σεβίλλης θα πρέπει να βάλουν ένα κορίτσια στο ημερολόγιο του ταξιδιού τους, ειδικά κατά τη διάρκεια της La Feria de Abril , όταν φτάνουν στην πόλη οι καλύτεροι matadores (ταυρομαχίες) και η αθλητική ατμόσφαιρα στην αρένα και στους δρόμους γίνεται μεθυστική .

Βρίσκεται στο Paseo de Cristóbal Colón, μπροστά από τον ποταμό Guadalquivir, το κτίριο χρονολογείται από το 1761, καθιστώντας το το παλαιότερο αρένα ταυρομαχιών στην Ισπανία. Χρειάστηκαν 120 χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της οβάλ σκηνής, η οποία κατέχει 12.500 θεατές. Αν η παρακολούθηση ενός ταυρομαχίας δεν σας ενδιαφέρει ή οι ημερομηνίες σας δεν αντιστοιχούν στο πρόγραμμα των ταυρομαχιών, μπορείτε να κάνετε ξενάγηση στο κτίριο, συμπεριλαμβανομένης της αρένα ταυρομαχίας, και να επισκεφθείτε το μουσείο και τις αίθουσες τέχνης των ζωγραφιών και των εκτυπώσεων με θέμα ταυρομαχίες.

Τα φεστιβάλ ταυρομαχίας στη Σεβίλλη

Οι ταυρομαχίες στη Σεβίλλη συμβαίνουν κυρίως γύρω από το Feria de Abril. Οι ημερομηνίες διαφέρουν από έτος σε έτος, αλλά αντιστοιχούν στο Semana Santa ή στην καθολική ιερή εβδομάδα, η οποία τελειώνει την ημέρα πριν από την Κυριακή του Πάσχα.

Οι ταυρομαχίες του San Miguel συμβαίνουν στα τέλη Σεπτεμβρίου. μια εκδήλωση για το Corpus Christi συμβαίνει στα μέσα Ιουνίου. και ένα χτύπημα των αγώνων λαμβάνουν χώρα κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Η Maestranza φιλοξενεί επίσης μια σειρά από novilladas (ταυρομαχίες σχεδιασμένες για την προώθηση νέων ταλέντων), συνήθως τον Ιούλιο και τις αρχές Αυγούστου.

Εισιτήρια για ταυρομαχίες στη Σεβίλλη

Αγοράστε τα εισιτήριά σας από την αρένα ταυρομαχιών (Τηλ: 954 224 577) ή από την Empresa Pagés, C / Adriano (Τηλ. 954 50 13 82). Τα καθίσματα κατά τη διάρκεια της Feria de Abril πωλούν γρήγορα, οπότε προγραμματίζετε μπροστά και αγοράζετε νωρίς. οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αρχίζουν συνήθως την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ή μερικές εβδομάδες πριν από την έναρξη του φεστιβάλ.

Μπορεί να είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων έξω από την αρένα ταυρομαχίας πριν από ένα γεγονός, αλλά το κόστος μπορεί να είναι απαγορευτικό. Μπορείτε, ωστόσο, να εξασφαλίσετε συνήθως εισιτήρια σε λογικές τιμές για το novilladas την ίδια μέρα, ωστόσο.

Τα καθίσματα στο σκιασμένο τμήμα ( sombra ) κοστίζουν περισσότερο από τα καθίσματα στο ηλιόλουστο ( sol ) τμήμα, αλλά ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την εποχή, η υψηλότερη τιμή μπορεί να αξίζει τον κόπο. Οι ταυρομαχίες συνήθως διαρκούν μεταξύ ενός και μισού και δυόμισι ώρες.

Σεζόν Ταυρομαχίας στη Σεβίλλη

Το Maestranza ανακοινώνει συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν κάθε χρόνο, αλλά γενικά, το χρονοδιάγραμμα ακολουθεί αυτή τη δομή: