Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να ζουν στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC

Θα έπρεπε να ζείτε στην περιοχή Washington DC;

Η περιοχή Washington, DC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε με μια ποικιλία επιλογών για εργασία, αναψυχή και τρόπο ζωής. Αν και ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις, μπορεί να αναρωτιέστε εάν η πόλη ή τα προάστια της πρωτεύουσας του έθνους είναι κατάλληλες για εσάς. Εδώ είναι τα υπέρ και τα κατά για να ζουν στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC. Θέλετε να μάθετε τι αγαπούν ή μισούν οι κάτοικοι της περιοχής; Δείτε μερικές από τις κοινές απαντήσεις παρακάτω.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Και τα δυο:

Τι αγαπούν οι κάτοικοι ή μίσος για τη ζωή στην περιοχή του Μετρό της Ουάσινγκτον;

Είναι μια συναρπαστική πόλη - Υπάρχουν πάντα τόσα πράγματα που συμβαίνουν στο DC. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι αν σας αρέσει να είστε απασχολημένοι και βυθισμένοι σε πολιτιστικές δραστηριότητες. Έχω ζήσει εδώ για 5 χρόνια και είμαι πάντα έκπληκτος με πράγματα που δεν έχω ακόμα ανακαλύψει. Είναι ένα ακριβό μέρος για να ζήσεις, αλλά πάντα μπορείς να βρεις ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Είναι πολύ εύκολο να περάσετε από το μετρό, αλλά το πάρκινγκ ενός αυτοκινήτου είναι πόνος. Θα πρέπει να προγραμματίσετε επιπλέον χρόνο για να φτάσετε σχεδόν παντού επειδή ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καθυστερήσετε από την κυκλοφορία.

Το DC είναι εντάξει - ήθελα πραγματικά να ζήσω στο DC όταν μετακομίσαμε εδώ πριν από επτά χρόνια για το σημαντικό έργο του άλλου μου. Υπάρχουν πολλά θετικά για τη ζωή στο DC: μουσεία, αξιοπρεπές κλίμα και χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας (περίπου 5%) για να αναφέρουμε μερικά. Ορισμένα αρνητικά: η στέγαση είναι μακριά για πολλούς (είμαστε τυχεροί ότι μπορούμε να αντέξουμε ένα condo 900 τετραγωνικών ft - που ήταν 2 φορές η τιμή σε λιγότερο από το ήμισυ του χώρου χωρίς 2 γκαράζ αυτοκινήτων και μεγάλη αυλή του σπιτιού μας ενιαία οικογένεια στο Midwest), η κυκλοφορία, η κυκλοφορία, η κυκλοφορία και η απασχόληση δεν είναι η καλύτερη για τους ηλικιωμένους εργαζομένους. Για παράδειγμα, ήρθα εδώ στα μέσα της δεκαετίας του '40 μου με πολυετή πείρα στη διαχείριση σχεδιασμού και βρήκα τον εαυτό μου να αγωνίζεται για δουλειές με νέους επαγγελματίες που έχουν σπουδαία εκπαίδευση και ελάχιστη εμπειρία που είναι πρόθυμοι να κάνουν την ίδια δουλειά για λιγότερο από το ήμισυ του μισθού μου. Λέω να τους αφήσουμε να το έχουν. Κοιτάζοντας μπροστά, περιμένω το επόμενο κεφάλαιο και ελπίζω ότι είναι κάπου αλλού αλλά μέχρι τότε αυτό είναι το σπίτι και θα απολαύσω όλα όσα έχει να προσφέρει η DC.

Βλέπω DC! - Ζω στην DC σωστή και απολύτως αγαπώ! Η κουλτούρα, οι άνθρωποι όλα τα καταπληκτικά εστιατόρια ακριβώς στην πίσω αυλή σας. Είμαι από τη Βοστώνη και επίσης πέρασα τρία χρόνια στο Μανχάταν. Νομίζω ότι το DC έχει ένα υπέροχο μείγμα από την κουλτούρα της Νέας Υόρκης (μουσεία (που είναι πιο προσιτά), εστιατόρια κ.λπ.) και την ιστορία της Βοστώνης (όλα τα εκπληκτικά μνημεία και τοποθεσίες σε όλη την πόλη). Επιπλέον, πιστεύω ότι οι κάτοικοι DC έχουν καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωντανής ζωής. Η πόλη έχει μεγάλες ευκαιρίες εργασίας, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι όλη η δουλειά και το παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με την απόφασή μου να μετακομίσω στο DC!

Νόμιζα ότι θα το άρεσε - η DC έχει πολλά να προσφέρει και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να την αγαπήσω. Έχω ένα μικρό σπίτι στο Καπιτώλιο, πήρα μια αξιοπρεπή εργασία και έζησα αρκετά κοντά για να περπατήσω σε πολλά μέρη. Ωστόσο, αυτή η πόλη είναι τόσο γεμάτη εγκληματικότητα και βρωμιά και άλλα πράγματα που σκοτώνουν την ψυχή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ποιότητα ζωής μου είναι τόσο χειρότερη, ειδικά τώρα που πληρώνω δύο φορές περισσότερα για να ζήσω εδώ όπως στην τελευταία μου πόλη. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν θέλω να κινηθώ, αλλά σίγουρα το σκέφτομαι. Το Smithsonian και άλλα μουσεία, πολιτιστικοί χώροι κλπ. Είναι όλοι όμορφοι αλλά δεν μπορείτε να ζήσετε σε αυτά! Υποθέτω ότι είναι καλό αν σας αρέσει να κλέβετε, να παρενοχλείτε και να ζείτε με τρομερές υπηρεσίες στην πόλη και μια μη ανταποκρινόμενη κυβέρνηση της πόλης. Σίγουρα, σε αυτή την περίπτωση, είναι μια καταπληκτική πόλη. Εάν ζείτε στο DC και ποτέ δεν χρειάζεστε τίποτα από κανέναν, θα είστε εντάξει. Αλλά εάν αντιμετωπίζετε έγκλημα και άλλα προβλήματα στη γειτονιά σας, είστε μόνοι σας.

Αγαπάτε το εδώ - έχω ζήσει σε 5 πόλεις των ΗΠΑ και σε 2 άλλες χώρες. DC είναι το καλύτερο για μένα, με βάση τον τρόπο ζωής και το βιοτικό επίπεδο (v υψηλό). Μπορώ να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητό μου για να φτάσω στη δουλειά, τα επαγγέλματα, τις ημερήσιες εκδρομές. Κοσμοπολίτικοι άνθρωποι παντού - διπλωμάτες, στρατιωτικές, αναδυόμενες αγορές, μη κερδοσκοπικοί, οικονομικοί, πολιτικοί, δικηγόροι κ.λπ. Μια διαδρομή 30 λεπτών μπορεί να με οδηγήσει σε αμπελώνες VA, MD, ιστιοπλοΐα (MD, PA) πηγαίνετε στις εξωτερικές τράπεζες του NC, Philly, Manhattan, ή στα βουνά. Φανταστικά δημόσια σχολεία και ιδιωτικά σχολεία στην περιοχή DC / VA / MD (και κάποια κακά). Μεγάλη εθνοτική τροφή. Διασκεδαστικές εθνικές αθλητικές ομάδες (χόκεϊ, μπάσκετ, μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, επίπεδο κολλεγίων), εύκολο να πάρει εισιτήρια και να παρακολουθήσει χώρους. Οι συναυλίες διατίθενται σε λογικές τιμές - στο Verizon Center, το κλαμπ 930, κλπ. Τρία αεροδρόμια τόσο ποικιλία επιλογών και τιμών (DCA, IAD, BWI). Εξαιρετικό κλίμα, το καλοκαίρι μοιάζει με 5+ μήνες, μπορεί να πάρει υγρό. Εύκολο να φτάσετε και να απολαύσετε μουσεία, τέχνες, ζωολογικό κήπο, κλπ.

Μεγάλο μέρος για επίσκεψη ... Αλλά .... - Αχ, δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα της DC: DC είναι μια απολύτως ΓΕΩΡΓΙΑ πόλη! Ευρύχωρα, γεμάτα δέντρα δρόμους, ενδιαφέροντα στυλ αρχιτεκτονικής και ένα όμορφο πάρκο. Επίσης, υπάρχουν τόνοι μεγάλων εθνοτικών εστιατορίων και τόνοι ελεύθερων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Αναμειγνύετε σε σας ένα χαμηλό ποσοστό ανεργίας (σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο) και έχετε ένα αξιοπρεπές μέρος για να ζήσετε. Μειονεκτήματα: Οι άνθρωποι. Ναι, το είπα. Η DC έχει μακράν μερικούς από τους πιο υλικούς και επιφανείς ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι εδώ ενδιαφέρονται μόνο για δύο πράγματα: δύναμη και χρήματα. Επίσης, το κόστος ζωής είναι έξω από αυτόν τον κόσμο. Αν θέλετε να ζήσετε σε ένα αξιοπρεπή μέρος και να ζήσετε στο Beltway, να είστε έτοιμοι να μειώσετε τουλάχιστον 1800 το μήνα για ενοικίαση. Οι μισθοί είναι υψηλότεροι αλλά αυτό είναι αρνητικό αλλά το ακριβό κόστος ζωής. Μπορώ ήδη να πω ότι θα είμαι μόνο εδώ για ένα ή δύο χρόνια ......

Το μισώ - Οι δουλειές είναι μεγάλες .. η κίνηση είναι ένας εφιάλτης .. και η χρονολόγηση είναι φρικτή. Η διασκέδαση είναι εξαιρετική ... αλλά χρειάζεται ένα εκατομμύριο χρόνια για να φτάσεις οπουδήποτε αν είσαι μοναχός σαν εμένα ... και να ζήσεις μακριά ... απλώς για να φτάσεις φθηνότερα ... με περισσότερο χώρο. Δεν μου αρέσει εδώ. και ελπίζω να βγούμε από εδώ. Μου άρεσε καλύτερα όταν ήμουν νεότερος ... αλλά καθώς είμαι μεγάλος .. Νιώθω σαν .. Σπαταλάω χρόνο.

Εντάξει βραχυπρόθεσμα - το DC είναι διασκεδαστικό βραχυπρόθεσμα και η ενιαία ζωή, αλλά θεωρώ ότι η ποιότητα ζωής λείπει καθώς ωριμάζω. Για να έχετε κάθε λογικό χώρο για να ζήσετε, πρέπει να κινηθείτε μακρύτερα από την πόλη. Αυτό σημαίνει περισσότερες ώρες στην κυκλοφορία και λιγότερες ευκαιρίες για να απολαύσετε εκδηλώσεις στην πόλη, κυρίως λόγω της μακράς μετακίνησης και της ταλαιπωρίας με το μετρό / το πάρκινγκ. Πολλοί άνθρωποι κινούνται εδώ προσωρινά για να κάνουν πολλά χρήματα, να αποκτήσουν κάποια εμπειρία και να βγουν έξω. Γιατί νομίζω ότι είναι υπέροχο. Αλλά μόλις έχετε μια οικογένεια παίρνει σκληρή - daycare είναι πολύ ακριβό και υπάρχουν μεγάλες λίστες αναμονής, ειδικά για εκείνους με καλή βαθμολογίες. Πολλοί από τους παρόχους ημερήσιας φροντίδας είναι αλλοδαποί, πράγμα που σημαίνει ότι τα αγγλικά δεν έρχονται εύκολα και τα παιδιά σας μπορεί να πάρουν κάποιες κακές συνήθειες.

DC είναι ένα * μεγάλο * μέρος για να ζήσει! - Συμφωνώ με τους επαγγελματίες - τόσα πολλά που πρέπει να κάνουμε εδώ για εξωτερικούς χώρους, πολιτιστικές δραστηριότητες, εστιατόρια, νυχτερινή ζωή, οδοιπορικά, συναρπαστικά άτομα από όλο τον κόσμο. Σχετικά με. η αντίθετη κίνηση είναι φοβερή, ΑΛΛΑ ... πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε για να εργαστείτε, οπότε πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να οδηγήσετε κατά τη διάρκεια των πρωταρχικών ωρών κυκλοφορίας. Η ακίνητη περιουσία είναι ακριβή, αλλά όπως άλλοι ανέφεραν, υπάρχουν τόσα πολλά διασκέδαση, ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες που πραγματικά προσθέτουν στην ποιότητα της ζωής όταν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ενοίκιο ή την υποθήκη. Ωστόσο, ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν τόσες πολλές λιγότερο δαπανηρές επιλογές για φαγητό ... και πολλές υπηρεσίες, όπως το κούρεμα, είναι γελοία υψηλές. Και ... το δημόσιο σχολικό σύστημα είναι AWFUL, οπότε μόλις είμαι έτοιμος να έχω παιδιά, θα κατευθυνθώ στο No Va ή MD γιατί δεν θέλω να πληρώσω ιδιωτικά δίδακτρα. Παρόλα αυτά, το αγαπώ απόλυτα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος και έχω ζήσει στο όμορφο Κολοράντο, στην Καλιφόρνια, στο Νότο, έξω από τη Βοστώνη, τη Φιλί, τη Νέα Υόρκη και στο εξωτερικό.