Το λιμάνι της Ουάσινγκτον: Εξερευνώντας την προκυμαία της Τζορτζτάουν

Δείπνο και ψυχαγωγία κατά μήκος του ποταμού Potomac

Το Washington Harbour βρίσκεται κατά μήκος της προκυμαίας του Georgetown στην Ουάσιγκτον και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό Potomac, το Κέντρο Kennedy, το Μνημείο της Ουάσινγκτον, το νησί Roosevelt και το Key Bridge. Η ιδιοκτησία πολλαπλών χρήσεων διαθέτει πολυτελή συγκυριαρχικά συγκροτήματα, χώρους γραφείων, δημόσιο boardwalk και πολλά εστιατόρια. Τα εστιατόρια της παραλίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αξιοθέατα κρουαζιέρες αναχωρούν από το λιμάνι της Ουάσινγκτον δίνοντας μια περιηγητική περιήγηση στην Ουάσιγκτον, DC πάνω σε ένα μικρό ποτάμι.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, η κρήνη στο κέντρο της πλατείας μετατρέπεται σε παγοδρόμιο.

Μετάβαση στο λιμάνι της Ουάσινγκτον

Η διεύθυνση του λιμανιού της Ουάσιγκτον είναι 3000 K St. NW Washington DC

Από το Μέριλαντ - Πάρτε τη λεωφόρο Wisconsin νότια στην Ουάσινγκτον. Στρίψτε αριστερά στην K Street NW. Το Ουάσιγκτον Χάρμπορ είναι στα δεξιά.

Από τη Βιρτζίνια - Πάρτε τη βασική γέφυρα προς την Ουάσιγκτον Στρίψτε δεξιά στο M Street. Στρίψτε δεξιά στη λεωφόρο Wisconsin. Στρίψτε αριστερά στην K Street NW. Το Ουάσιγκτον Χάρμπορ είναι στα δεξιά.

Metro - Πάρτε τη Γραμμή Πορτοκαλιάς ή τη Μπλε Γραμμή στο Σταθμό Foggy Bottom-GWU. Απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό. Βγείτε βόρεια στην 23η οδό, πηγαίνετε στα αριστερά στο Washington Circle, στρίψτε αριστερά στην οδό K και συνεχίστε στην 30η οδό. Το λιμάνι της Ουάσιγκτον είναι στα αριστερά.

Δείτε ένα χάρτη και περισσότερες επιλογές μεταφοράς στο Τζορτζτάουν

Εστιατόρια στο λιμάνι της Ουάσιγκτον

Ποταμοί ποταμό Potomac

Καλοκαιρινές Συναυλίες στο Λονδίνο

Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, οι ντόπιοι μουσικοί εκτελούν δωρεάν ζωντανή μουσική στην πλατεία στο Ουάσινγκτον Χάρμπορ κατά μήκος της προκυμαίας στο Τζορτζτάουν. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται την Τετάρτη το βράδυ από τις 6: 30-8: 30 μ.μ. και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ζωνών.

Κρήνη και Παγοδρόμιο

Το λιμάνι της Ουάσιγκτον και το παγοδρόμιο βρίσκονται στην κάτω πλατεία. Αυτό το παγοδρόμιο είναι 11.800 τετραγωνικά πόδια, το οποίο είναι μεγαλύτερο από το παγοδρόμιο στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης. Η σεζόν πατινάζ είναι το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. Το παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι έως τις 9 το απόγευμα από Δευτέρα έως Πέμπτη, το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ την Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 10 το βράδυ το Σάββατο και από τις 10 π.μ. Η είσοδος είναι $ 9 για ενήλικες, $ 7 για παιδιά, ηλικιωμένους και στρατιωτικούς.

Η ενοικίαση σκελετών είναι διαθέσιμη για $ 5. Το παγοδρόμιο είναι διαθέσιμο για ενοικίαση για πάρτι και ειδικές εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά, το πάρκινγκ και τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην περιοχή, δείτε έναν οδηγό για το Georgetown.