Πάρτε μια κρουαζιέρα ποταμού για αξιοθέατα στην Ουάσιγκτον, DC

Δείτε την πρωτεύουσα της χώρας από τον ποταμό Potomac

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να περπατάτε τα ίδια λιθόστρωτα δρομάκια των ιδρυτών της Αμερικής, αλλά μερικές φορές τα πόδια σας χρειάζονται μόνο ανάπαυση. Μια ποτάμι κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Potomac μπορεί να είναι ένας τρόπος διασκέδασης και φιλικής προς την οικογένεια για να δείτε τις εντυπωσιακές απόψεις και τα εικονικά αξιοθέατα της Washington, DC

Μια εταιρεία περιοδείας που λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, το Capitol River Cruises, προσφέρει μια ιστορική περιήγηση περιήγησης στην περιοχή των 45 λεπτών για την περιοχή με τα μικρότερα, ημι-ανοιχτά ποταμόπλοια, το Nightingale και το Nightingale II.

Τα αξιοθέατα

Εάν προτιμάτε τον εαυτό σας ως περισσότερο παθητικό περιηγητή ή έχετε περιορισμένο χρόνο για να επισκεφθείτε την Ουάσινγκτον, τότε μια κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Στις βάρκες σας, μπορείτε να δείτε γνωστά αξιοθέατα όπως το Κένεντι Κέντρο, το Μνημείο της Ουάσινγκτον, το Μνημείο του Τζέφερσον, το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και το Μνημείο του Λίνκολν - όλα σε λιγότερο από μία ώρα.

Επιπλέον, ο αφηγητής κρουαζιέρας θα επισημάνει το Key Bridge, το Memorial Bridge, το νησί Roosevelt, το Lyndon B. Johnson Memorial Grove, το Watergate Complex, το Maritime Memorial και το Custis-Lee Mansion.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν Cherry Blossom, ο ποταμός παρέχει ένα γραφικό πλεονεκτικό σημείο των ανθών. Η σεζόν Cherry Blossom μπορεί να ξεκινήσει οπουδήποτε από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα μέσα Απριλίου και να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Ουάσιγκτον τη νύχτα

Λαμβάνοντας τα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον τη νύχτα από το Potomac μπορεί να είναι εκπληκτική. Αν είστε νυχτερινή κουκουβάγια ή θέλετε μια μικρή αλλαγή σκηνικού, τότε η επιλογή κρουαζιερόπλοιων Capitol River Cruises μπορεί να σας προσελκύσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Από την Ημέρα Μνήμης μέχρι την Ημέρα Εργασίας, η εταιρεία κρουαζιέρας έχει μια βραδινή ιστιοπλοΐα.

Λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες στο Capitol River

Οι κρουαζιέρες του Καπιτωλικού Ποταμού αναχωρούν από το Τζορτζτάουν στο λιμάνι της Ουάσινγκτον στις 31 & K Streets, ΒΔ, Ουάσινγκτον, Κρουαζιέρες Κρουαζιέρες εκτελούνται κάθε ωράριο, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο και τους θερμότερους μήνες υπάρχει μια επιπλέον κρουαζιέρα βράδυ.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων online ή στην αποβάθρα. Διατίθενται επιλογές μετρητών, επιταγών και πιστωτικών καρτών. Σνακ και ποτά, συμπεριλαμβανομένων των αλκοολούχων επιλογών, πωλούνται. Εάν έχετε μια ιδιωτική ομάδα ή σχεδιάζετε να πάρετε ένα πάρτι, μπορείτε να νοικιάσετε μια κρουαζιέρα.

Το Capitol River Cruise Crab Boat είναι μια άλλη επιλογή που προσφέρεται από την ίδια εταιρεία, η οποία μπορεί να ναυλωθεί για το δικό σας καβούρι γιορτή στο Potomac. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτό το σκάφος για 10 έως 40 άτομα για όλα τα μπλε καβούρια του Μέριλαντ που μπορείτε να φάτε για τρεις ή περισσότερες ώρες. Το κόστος ανά άτομο περιλαμβάνει ένα ανοιχτό μπαρ με μπύρα, κρασί, μη αλκοολούχα ποτά, καθώς και καλαμπόκι, κουτάβια και κολοκυθάκια.

Περισσότερα επιλογές ποταμού ποταμού Potomac

Αν ενδιαφέρεστε για πιο ήρεμη ή μακρύτερη κρουαζιέρα και θα προτιμούσατε περισσότερες ανέσεις ή μια πιο πολυτελή εμπειρία, υπάρχουν πολλά άλλα αξιοθέατα κρουαζιέρας για αξιοθέατα. Για μια υψηλότερη τιμή, οι ακόλουθοι τουριστικοί πράκτορες με βάρκα προσφέρουν κρουαζιέρες Potomac με επιλογές για δείπνο σε μπουφέ ή πολλαπλών πινάκων: Κρουαζιέρες Spirit Cruises, Dandy και Οδύσσεια.