Αποκριάτικα μέρη και εκδηλώσεις στο Albuquerque

Πάρτε Spooked με Ghost Walks, στοιχειωμένα σπίτια, Scary Flicks

Απόκριες έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες διακοπές του έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα σπίτια είναι συχνά διακοσμημένα με περίτεχνο τρόπο και, όπως πάντα, τα παιδιά αποκομίζουν τις περισσότερες από αυτές τις διακοπές που σημαίνει να ντύνονται στο κοστούμι, να συλλέγουν σακούλες από καραμέλες και να πάρουν άδεια για λίγη γιορτή. Το Albuquerque δεν έχει έλλειψη τρόπων να γιορτάσει. Ελέγξτε αυτή τη λίστα για τρόπους για να επισημάνετε αυτό το spookiest των διακοπών στην περιοχή Albuquerque το 2017.

Απόκριες εκδηλώσεις

Galloping Grace Youth Ranch Patchkin Patch: Το Galloping Grace Ranch θα έχει ένα μπάλωμα κολοκύθας στο πάρκο Star Center στο Rio Rancho. Δείτε την παρτίδα που μετασχηματίζεται σε έναν κόσμο κολοκύθας από τις 1 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Το έμπλαστρο θα κλείσει στις 12:30 μ.μ. στο Halloween.

Pub Crawl-Oween: Υπάρχει μια βόλτα με κοστούμι που λαμβάνει χώρα σε αυτό το πάρτι αποκριών που πηγαίνει στο δρόμο. Το crawl του παλατιού του Duke City Pedaler σάς φέρνει στο κέντρο της πόλης για κόλπα, περιποιήσεις και εκπτώσεις σε μπαρ. Και όλα αυτά γίνονται με κοστούμι. Επιλέξτε την ημέρα σας: 26 Οκτωβρίου, 27, 28, 30 ή 31.

BOO-lloon Mania: Το Μουσείο Μπαλόνια του Albuquerque θα δημιουργήσει μια κοινότητα που θα δημιουργήσει Boo! -luminaria και Jack-o-Lantern Glow για να γιορτάσει την Απόκριση στις 27 Οκτωβρίου από τις 4 έως τις 8 μ.μ. Φέρτε τη δική σας σκαλιστή κολοκύθα ή διακοσμημένη Boo-luminaria ή τις κάνετε εκεί. Θα υπάρξει φωτισμός και κολοκύθα διακόσμηση και τέχνασμα ή θεραπεία γύρω από το μουσείο.

Zoo Boo: Στον ζωολογικό κήπο Boo, τα παιδιά μπορούν να συγκεντρώσουν με ασφάλεια καραμέλες, να επισκεφθούν τα ζώα ζωολογικών κήπων και να συμμετάσχουν σε πολλές αποκριές θεματικές διασκέδασης.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές γεγονός, οπότε αναμένετε να σταθείτε στη γραμμή. Μόλις ανοίξουν οι πόρτες, η γραμμή κινείται γρήγορα. Αυτό συμβαίνει στις 28 Οκτωβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στο ζωολογικό κήπο ABQ BioPark.

Ghost Walks και στοιχειωμένα σπίτια

Albucreepy Downtown Ghost Walk: Κάντε μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης και ανακαλύψτε την ιστορία και τις ιστορίες εκείνων που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά.

Θα μάθετε για το θέατρο KiMo, το παλιό δικαστήριο του Bernalillo County, την Wool Warehouse και πολλά άλλα. Θα λάβετε 90 λεπτά ιστοριών φαντασμάτων για να φτάσετε στη σεζόν. Οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται μέχρι τις 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια τα Σαββατοκύριακα μέχρι τον Νοέμβριο.

Περιηγήσεις φαντασμάτων της παλιάς πόλης: Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη και ανακαλύψτε τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά της με μια περιήγηση από την εκδρομή της παλιάς πόλης. Μάθετε πού μάχονταν κάποτε οι μάχες, όπου έλαβαν χώρα δολοφονίες και παραβιάσεις και όπου μπορεί να υπάρχει ένα κρυφό νεκροταφείο. Η περιήγηση με τα πόδια για 90 λεπτά θα σας παρουσιάσει τα φαντάσματα των κατοίκων και τις ιστορίες τους. Αν σας αρέσει ένα μυστήριο, αυτή η περιοδεία είναι για σας. Φέρτε μια φωτογραφική μηχανή και δείτε αν μπορείτε να βρείτε τα δικά σας φαντάσματα.

House of Horror του Δράκου: Το στοιχειωμένο σπίτι έχει ζόμπι, ομίχλη, ανώμαλα ορόφους και άλλες ψυχρές εμπειρίες. Εισάγετε με δική σας ευθύνη. Είναι στα Σαββατοκύριακα του Νέου Μεξικού τον Οκτώβριο και είναι ανοιχτό την Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

Κινηματογράφος

Απόκριες στο KiMo: Σοβαρές ταινίες θα παίξουν στο KiMo Theatre στο αποκριές Σαββατοκύριακο σε αφιέρωμα στον Boris Karloff. Δείτε το "Frankenstein" στις 27 Οκτωβρίου, "Η μούμια" στις 28 Οκτωβρίου και "Νύφη του Frankenstein" στις 29 Οκτωβρίου. Πάρτε μια στοιχειωμένη περιήγηση του KiMo στις 28 Οκτωβρίου στις 4 ή 5 μ.μ., όπου θα πάρτε πίσω από τα σκηνικά ματιά στους σκούρους θρύλους του θεάτρου, την ιστορία του και τις τραγικές στιγμές.

G uild Cinema for Halloween: Το Guild Cinema είναι για να σας ξεγελάσει για το Halloween. Πρόκειται για την προβολή "Flesh for Frankenstein" στις 27 Οκτωβρίου, "Freaks" από 27 έως 29 Οκτωβρίου και "Blood for Dracula" στις 29 Οκτωβρίου.

Περπατά και τρέχει

Η Μεγάλη Chase Pumpkin: Το μάθημα είναι γρήγορο και επίπεδο και διασχίζει τη γειτονιά Country Club, ξεκινώντας από το πάρκο Kit Carson. Φορέστε ένα κοστούμι είναι de rigueur. Τα βραβεία απονέμονται συνολικά για τους νικητές των ομάδων ηλικίας καθώς και τα καλύτερα κοστούμια. Υπάρχει ένα παιδιά K, 5K, και 10K. Η Μεγάλη Κολοκύθα Chase είναι στις 28 Οκτωβρίου.

Ημέρα του πέλματος: Η ετήσια μέρα της ποδηλασίας Tread και η εκδρομή με τρέξιμο / περίπατο ωφελούν τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Φόρεμα στα κοστούμια Ημέρας των Νεκρών, να απολαύσετε μουσική, φαγητό και μια μέρα γεμάτη διασκέδαση. Η εκδήλωση ξεκινά από το Civic Plaza και το Συνεδριακό Κέντρο στις 7 π.μ. στις 29 Οκτωβρίου.