Περιήγηση στην Ινδία Φτηνές στο τρένο Bharat Darshan

Περιεκτικές εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς προσκυνητών

Το τρένο Bharat Darshan είναι ένα ειδικό τουριστικό τρένο που λειτουργεί από τους ινδικούς σιδηρόδρομους. Παίρνει επιβάτες σε περιηγήσεις all-inclusive σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ινδία, με ιδιαίτερη έμφαση στους ιερούς τόπους. Οι εκδρομές απευθύνονται σε εγχώριους Ινδιάνους τουρίστες που επιθυμούν να πάνε σε προσκυνήματα και να επισκεφθούν ναούς. Το τρένο παρέχει μια προσιτή επιλογή για να το πράξει, καθώς το κόστος διατηρείται όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Χαρακτηριστικά τρένων

Ο Bharat Darshan χρησιμοποιεί αμαξίδια κατηγορίας κρεβατιών χωρίς κλιματισμό, φιλοξενώντας συνολικά περίπου 500 επιβάτες. Υπάρχει ένα κιβώτιο για την τροφοδοσία επί του σκάφους. Οι εκδρομές διεξάγονται από φοιτητές από φημισμένα τουριστικά και ξενοδοχειακά κολέγια.

Περιηγήσεις και δρομολόγια

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πακέτων για να διαλέξετε από τη Βόρεια και τη Νότια Ινδία. Οι περιηγήσεις στην προσφορά αλλάζουν κάθε χρόνο. Μέχρι στιγμής, για το 2018, έχουν ανακοινωθεί ως εξής:

Κόστος

Κάθε πακέτο περιοδείας κοστίζει 800 ρουπίες ανά άτομο ανά ημέρα. Είναι δυνατό να επιβιβαστείτε στο τρένο σε διάφορους σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής και να αναλάβετε μέρος μόνο του ταξιδιού.

Η τιμή περιλαμβάνει ταξίδι με τρένο, διαμονή σε αίθουσα / ξενώνα (είναι δυνατόν να πληρώσετε επιπλέον για ένα ξενοδοχείο) σε χώρους όπου διανυκτερεύουν, χορτοφαγικά γεύματα, τουριστικά λεωφορεία για επισκέψεις στα αξιοθέατα, ξεναγοί και αστυνομικούς. Τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα είναι επιπλέον.

Είναι το ταξίδι στο Bharat Darshan κατάλληλο για εσάς;

Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα για το τρένο Bharat Darshan που πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες. Οι εκδρομές μπορούν να πάρουν πολύ κουραστική καθώς τα δρομολόγια είναι ταραχώδη. Δεν είναι ξεκούραστες εκδρομές! Οι επιβάτες μεταφέρονται σε διαφορετικά μέρη κάθε μέρα και δεν υπάρχει δυνατότητα για ξεκούραση.

Επιπλέον, οι εκδρομές δεν είναι πάντοτε καλά οργανωμένες ή διαχειριζόμενες και υπάρχουν καθυστερήσεις.

Το επίκεντρο των εκδρομών είναι να επισκέπτονται ναούς σε κάθε προορισμό, το οποίο μπορεί να γίνει μονότονο για όποιον ενδιαφέρεται για τα αξιοθέατα πέρα ​​από το να πηγαίνει σε θρησκευτικό προσκύνημα.

Μπορεί να πάρει ζεστό και άβολο μέσα στο τρένο, καθώς δεν υπάρχει κλιματισμός στο κρεβάτι κατηγορία. Η κατηγορία Sleeper προσφέρει επίσης λίγη ιδιωτικότητα και οι τουαλέτες είναι συχνά βρώμικες.

Ενώ ορισμένες διανυκτερεύσεις περιλαμβάνονται στις εκδρομές, μεγάλα τμήματα μπορούν να δαπανηθούν ταξιδεύουν με το τρένο. Ωστόσο, εάν δεν σας ενοχλούν τα ταξιδιωτικά ταξίδια, είναι ένας εύκολος τρόπος να δείτε την Ινδία.

Πώς να κλείσετε τα εισιτήριά σας

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι στο Bharat Darshan με την επίσκεψη στον δικτυακό τόπο του τουριστικού γραφείου του Ινδικού Σιδηρόδρομου Catering & Tourism Corporation ή στο Κέντρο διευκόλυνσης τουριστικού ταξιδιού των ινδικών σιδηροδρόμων στο σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί, Γραφεία.