Ο ζωολογικός κήπος Brookfield του Chicagoland

Ανοίγοντας το 1934 σε περίπου 200 στρέμματα δωρεάς γης, ο ζωολογικός κήπος του Brookfield έλαβε γρήγορα παγκόσμια προβολή για τις οθόνες χωρίς κλουβί και μοναδικά εκθέματα. Ο ζωολογικός κήπος είναι περίπου 40 λεπτά, ή 15 μίλια, από τα ξενοδοχεία στο κέντρο του Σικάγο. Τα ετήσια γεγονότα περιλαμβάνουν τις "Καλοκαιρινές Νύχτες", το Δεκέμβριο, το "Boo! Στο ζωολογικό κήπο" και το "Holiday Magic".

Η γενική είσοδος του ζωολογικού κήπου Brookfield περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago .

(Αγορά απευθείας)

Σχετικά με τον ζωολογικό κήπο Brookfield

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρούκφιλντ είναι μια μικρή περιοχή που βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά έξω από τα όρια της πόλης - όπου αλλού - Brookfield, Ill. Είναι το σπίτι για μια ζοφερή ποικιλία από ζωικά είδη, και η χρήση των φυσικών φραγμάτων και τάφρων είναι πολύ πιο χαλαρωτικό και ευχάριστο από βλέποντας ένα λιοντάρι να κινείται μπροστά και πίσω σε ένα κλουβί. Η απουσία μπαρ προσφέρει επίσης ευκαιρίες για άγρια ​​φύση.

Ο ζωολογικός κήπος επικεντρώνεται επίσης στην εκπαίδευση, με λεπτομερείς οθόνες για τα ζώα που βλέπουν, υπαίθριους σταθμούς που είναι επανδρωμένοι από ζωολογικούς κήπους που εξαντλούν τα κομμάτια των ασήμαντων πληροφοριών και του διαδραστικού οικογενειακού ζωολογικού κήπου Hamill που αφήνουν τα παιδιά να πάρουν τα χέρια για να μάθουν τι χρειάζεται για να τρέξουν ζωολογικό κήπο καθώς και ζωγραφική προσώπου και βιοτεχνίες.

Brookfield Zoo Προτεινόμενα Εκθέματα

Αυστραλιανό σπίτι: Αυτή η περιοχή έχει σκαλισθεί για να μοιάσει με κάτω κάτω. Παρακολουθήστε ένα έντονο έγχρωμο σμαραγδένιο δέντρο που κηρύσσεται γύρω από ένα κλαδί, ένα ζευγάρι ομοιόμορφα μύτη σε ένα βρωμιά, ή τα φτερά φρούτων Rodriques που φεύγουν από πάνω και ένα πλήθος καγκουρών στο εξωτερικό τοπίο.

Μεγάλες Γάτες: Γνωρίστε μερικές από τις πιο όμορφες αλλά και απειλούμενες μεγάλες γάτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των αφρικανικών λιονταριών, λεοπάρδαλη Amur, λεοπάρδαλη χιόνι και τίγρεις Amur.

Clouded Leopard Rainforest: Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα θαύματα της Ασίας, από το μυστηριώδες συννεφιασμένο λεοπάρδαλο έως τα διάφορα έντομα και φυτά που προσθέτουν στο τροπικό δάσος.

Φτερά και κλίμακες: Το εκθετήριο έχει ανακαινιστεί σε ένα καταπράσινο βιότοπο βροχής που περιλαμβάνει περισσότερα ατομικά τροπικά πουλιά καθώς και άλλα είδη, όπως το μπλε δηλητηριώδη βάτραχο, το roadrunner και το Andean condor.

Great Wear Wilderness: Τα θαύματα της Βόρειας Αμερικής παρουσιάζονται σε αυτή την έκθεση, συμπεριλαμβανομένου του φαλακρού αετού, bison mexican gray wolves και άλλων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εισέλθουν στις αυλές αρκούδων και να αποκτήσουν μια υποβρύχια θέα στις πολικές αρκούδες και τους γκριλλς και να παίζουν στις πισίνες τους.

Living Coast: Παρόμοια με αυτά που θα βρείτε στο Ενυδρείο Shedd , οι επισκέπτες μπορούν να κοιτάξουν τα ψάρια, τα κοράλλια και ακόμη και τους καρχαρίες. Μεγάλες δεξαμενές θα σας βυθίσουν στη ζωή των ωκεανών, ενώ οι μικρότερες θα προσφέρουν επάνω-κλειστά παράθυρα στα πιο μικρά πλάσματα του ύδατος.

Μεγάλα αξιοθέατα για μικρά παιδιά

Τέχνη της γκαλερί του Δρ Seuss . Η γκαλερί Water Tower Place , φιλική προς την οικογένεια, χρησιμεύει ως αφιερωμένος χώρος για το έργο τέχνης του Dr. Seuss. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις διάφορες συλλογές - οι οποίες περιλαμβάνουν γλυπτά, εικονογραφημένη τέχνη και "μυστική" τέχνη - και έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν. Μερικά από τα έργα δεν έχουν εκτεθεί ποτέ πριν. 835 Ν. Michigan Ave., 312-475-9620

Μουσείο Παιδιών του Σικάγου . Βρίσκονται στην ολοένα και πιο δημοφιλή προβλήτα Navy , τα μικρά παιδιά αγαπούν απόλυτα το μουσείο παιδιών του Σικάγου, το οποίο προσφέρει άφθονη διασκέδαση, χειροποίητα εκθέματα όπως η αποστολή δεινοσαύρων, η πόλη των παιδιών και η τριώροφη αναρριχητική δομή Climbing Schooner.

Στη συνέχεια, τραβήξτε τα πάντα στο ποταμάκι του ποταμού ή στο σιντριβάνι με διασκεδαστικά ηλεκτρονικά ρεύματα ροής στο Gateway Park στη δυτική είσοδο της προβλήτας. 600 Ε. Grand Ave., 312-527-1000

Ζωολογικός κήπος του Λίνκολν Παρκ . Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί ένα παιδί που δεν του αρέσει ο ζωολογικός κήπος, ειδικά ο ζωολογικός κήπος του Λίνκολν Παρκ, με την ιστορική του αρχιτεκτονική και εκθέματα άγριας ζωής παγκόσμιας κλάσης που βρίσκονται ανάμεσα σε λιμνοθάλασσες και ώριμα δέντρα, κοντά στο κέντρο του Σικάγου. Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με προϋπολογισμό θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι ο ζωολογικός κήπος είναι ανοικτός δωρεάν 365 ημέρες το χρόνο. Lake Shore Drive και Fullerton Parkway, 312-742-2000

Shedd Ενυδρείο . Τα ψάρια και η άλλη υδρόβια ζωή στο Shedd Aquarium απευθύνονται σε όλες σχεδόν τις ηλικίες από το 0 έως το 100, ειδικά στο κανονικό θαλάσσιο θηλαστικό στο Ωκεανόριο Abbott. Το κεντρικό στοιχείο του ενυδρείου, ο Caribbean Reef, είναι κυκλική δεξαμενή 90.000 γαλόνια και γεμάτο με μαστίγια, καρχαρίες, χέλια, θαλάσσια χελώνα και ποικιλία τροπικών ψαριών.

Ένας χείμαρρος τροφοδοτεί τα ψάρια και απαντά σε ερωτήσεις (ενώ υποβρύχια!) Πολλές φορές την ημέρα. 1200 S. Lake Shore Dr., 312-939-2426

Τοποθεσία, επαφή και οδηγίες

1η Λεωφόρο και 31η οδό, Brookfield, Illinois

708-688-8000

Οδήγηση από το κέντρο:

I-290 (Eisenhower) δυτικά έως την έξοδο της First Avenue. Προχωρήστε νότια περίπου δυόμισι μίλια και ακολουθήστε τις πινακίδες προς την είσοδο του ζωολογικού κήπου.

Πάρκινγκ στο ζωολογικό κήπο Brookfield:

Τέλη στάθμευσης είναι $ 9 για αυτοκίνητα / φορτηγά, $ 12 για λεωφορεία. Μέλη πάρκο δωρεάν.

Να φτάσετε στο ζωολογικό κήπο Brookfield με τη δημόσια συγκοινωνία:

Η γραμμή Metra Rail Burlington Βόρεια γραμμή τρέχει από το σταθμό Union Station στο κέντρο του σταθμού Zoo Stop (Hollywood) και από εκεί είναι μόνο 2 μπλοκ βορειοανατολικά με τα πόδια στον ζωολογικό κήπο.

Insider Tip: Περάστε τις πινακίδες που δείχνουν προς τον κύριο χώρο στάθμευσης και συνεχίστε να οδηγείτε προς την First Avenue στην Ridgewood Road. Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το νότιο πάρκο του ζωολογικού κήπου, το οποίο παρέχει πολύ ευκολότερη πρόσβαση για το ίδιο τέλος στάθμευσης για μη μέλη. Αυτή η παρτίδα είναι πολύ μικρότερη, όμως, και γεμίζει γρήγορα για να φτάσει νωρίς.