Ένας συμπαγής οδηγός για το ναυτικό πλωτό του Σικάγου

Εν συντομία:

Βρίσκεται ανατολικά του κέντρου της πόλης στη λίμνη Μίτσιγκαν, το Navy Pier προσφέρει πολλά ψυχαγωγικά και επιλογές για φαγητό, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα του Σικάγου , μαζί με το πάρκο Grant .

Τα βόλτα στο Navy Pier περιλαμβάνονται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας )

Διεύθυνση:

600 Ανατολική Μεγάλη Λεωφόρο

Τηλέφωνο:

800-595-PIER (7437)

Να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς :

Οι γραμμές λεωφορείων CTA # 29 (State Street), # 65 (Grand Avenue) και η # 66 (Chicago Avenue) εξυπηρετούν όλοι το Navy Pier.

Οδήγηση από το κέντρο:

Λίμνη Shore Drive βόρεια προς την έξοδο του δρόμου Illinois, δεξιά προς το Navy Pier

Πάρκινγκ στο Navy Pier:

Το Navy Pier διαθέτει ένα γκαράζ που φιλοξενεί 1.600 αυτοκίνητα. Ο χώρος στάθμευσης είναι μια ημερήσια κατ 'αποκοπή τιμή στα 20 δολάρια.

Navy Pier Ιστοσελίδα:

http://www.navypier.com

επερχόμενα γεγονότα

Σχετικά με το Navy Pier:

Αρχικά μια ναυτιλιακή και ψυχαγωγική εγκατάσταση, το Navy Pier έχει μια πλούσια ιστορία και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για τους ανθρώπους που επισκέπτονται το Σικάγο. Το Navy Pier χωρίζεται σε αυτούς τους τομείς:

Gateway Park
Αυτό το πάρκο των 19 στρεμμάτων ενισχύει το μέτωπο της λίμνης της πόλης και είναι μια διασκεδαστική είσοδος στην προβλήτα, με τη βρύση της με ηλεκτρονικά ρεύματα. Πολλές από τις κορυφαίες τουριστικές εκδρομές στην πόλη αρχίστε και τελειώστε εδώ.

Οικογενειακό Περίπτερο
Ένας από τους κύριους χώρους της Navy Pier, το Οικογενειακό Περίπτερο φιλοξενεί το Μουσείο Παιδιών του Σικάγου των 50.000 τετραγωνικών ποδιών, το Θέατρο IMAX , το εσωτερικό βοτανικό πάρκο Crystal Gardens και πολλά εστιατόρια και καταστήματα.

Νότια Arcade
Το South Arcade διατηρεί περισσότερα καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και το Funhouse Maze του Amazing Chicago , το Transporter FX 3-D και το Chicago Shakespeare Theatre, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια μόνιμη κατοικία για τον Σαίξπηρ στο Σικάγο.

Ναυτικό πάρκο Pier
Αυτό το δημοφιλές σημείο στους πιο ζεστούς μήνες διαθέτει το διάσημο Ferris wheel των 150 ποδιών, ένα ποδηλατόδρομο, μια βόλτα με ταλάντευση και ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ.

Η Skyline Stage βρίσκεται επίσης στο Navy Pier Park, με κορυφαίες μουσικές παραστάσεις από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Αίθουσα Φεστιβάλ
Το Hall Festival είναι ο χώρος της προβλήτας του Ναυτικού που είναι αφιερωμένο σε εμπορικές εκθέσεις και εκθέσεις. Η αίθουσα του Φεστιβάλ διαθέτει χώρο εκθεμάτων άνω των 170.000 τετραγωνικών μέτρων, 36 αίθουσες συσκέψεων, έως 60 οροφές ποδιών και πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρικών αναγκών. Η αίθουσα του Φεστιβάλ φιλοξενεί επίσης το μουσείο Smith των Windows από βιτρό, μια οθόνη 150 πανέμορφων και ιστορικών χρωματισμένων γυαλιών.

Τα βόλτα στο Navy Pier περιλαμβάνονται στην αγορά κάρτας Go Chicago . ( Αγορά απευθείας )

Πρόσθετα δημοφιλή υπαίθρια αξιοθέατα

Κρήνη του Μπάκιγχαμ . Κατασκευασμένο από πανέμορφο ροζ μάρμαρο της Γεωργίας, η πραγματική έλξη του σιντριβανιού είναι το νερό, το φως και η μουσική παράσταση που λαμβάνει χώρα κάθε ώρα. Έλεγχος από έναν υπολογιστή στην υπόγεια αίθουσα αντλίας, είναι μια εκθαμβωτική οθόνη που κάνει για μια φανταστική ευκαιρία φωτογραφίας και μια τέλεια εικόνα φόντου, γι 'αυτό πιθανότατα θα δείτε ένα γαμήλιο πάρτι έχοντας πορτρέτα που τραβήχτηκαν εκεί κατά τη διάρκεια των ήπιων καιρικών συνθηκών.

Ιστιοπλοϊκό σκάφος . Όλα τα σκάφη του κόμματος είναι BYOB (φέρε το δικό σου μπικίνι) και BYOD (φέρνεις το δικό σου σκύλο) και σε ενθαρρύνεις να αφήσεις τα μαλλιά σου προς τα κάτω. Κατά τη διάρκεια της υψηλής εποχής βαρκών, οι κρουαζιέρες πάρτι εμφανίζονται από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο.

Περιλαμβάνουν την κρουαζιέρα Aloha τριών ωρών με αυθεντική κουζίνα της Χαβάης τις Παρασκευές. κρουαζιέρα τριών ωρών μαργαρίτα τις Πέμπτες. και δύο ώρες πυροτεχνήματα κρουαζιέρα κάθε Τετάρτη.

Ευγενείς ιπποδρομίες στο Σικάγο . Περάστε κάθε χρόνο περιπλάνηση γύρω από την εμπορική συνοικία North Michigan Avenue και είστε αναγκασμένοι να τους φανείτε: τα εκλεκτά καροτσάκια τραβιούνται από ευγενείς αδελφούς που περιπλανούνται δίπλα στην πολυσύχναστη κυκλοφορία. Αυτά είναι τα ευγενή καροτσάκια, που αποτελούν μέρος της μοναδικής αυτής περιοχής της πόλης. Ενώ πολλοί χρησιμοποιούν τα βαγόνια για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή proms, είναι επίσης ένα ωραίο διάλειμμα για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αξιοθέατα και να χαλαρώσετε αυτά τα πόδια.

Παραλία Oak Street . Είτε πρόκειται για ποδηλασία, βόλεϊ, χαλάρωση και μούσκεμα σε μερικές ακτίνες είτε για να δείτε τα μικροσκοπικά μαγιό, το Oak Street Beach απέχει λίγα βήματα από το Magnificent Mile και μια λαϊκή παράσταση στο κέντρο ενός πολυσύχναστου Σικάγου.

Ως μία από τις πιο προσιτές παραλίες της πόλης, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα Drake Hotel Chicago , το Intercontinental Chicago Hotel , το Park Hyatt Chicago και το Ritz-Carlton Chicago .

- Εκδόθηκε από την Audarshia Townsend