Ευγενείς ιπποδρομίες στο Σικάγο

Ευγενείς άμαξες άμαξες Σικάγο Συνοπτικά:

Το Noble Horse Carriage είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περιηγηθείτε στην εμπορική περιοχή Magnificent Mile .

Διεύθυνση:

Το ταξίδι του Σικάγου με επιβίβαση και αποβίβαση βρίσκεται στη λεωφόρο Michigan και τη λεωφόρο Chicago (800 Βόρεια). Η υπηρεσία παραλαβής και απόπλου από / προς ένα κοντινό ξενοδοχείο / εστιατόριο διατίθεται με επιπλέον χρέωση.

Τηλέφωνο:

312-266-7878

Να φτάσετε στη μεταφορά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

CTA Red Line στη λεωφόρο Chicago

Χώρος στάθμευσης για τη μεταφορά:

Η δημόσια συγκοινωνία ή ταξί συνιστάται όταν επισκέπτεστε τη λεωφόρο North Michigan Avenue, αλλά αν αυτό δεν είναι επιλογή, το πλησιέστερο γκαράζ είναι ένα τετράγωνο βόρεια στο Water Tower Place (Michigan and Chestnut).

Ώρες μεταφοράς:

Καθημερινά από τις 10 π.μ. - 4:30 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. μεσάνυχτα

Κόστος μεταφοράς με αυτοκίνητο:

$ 35 ανά 1/2 ώρα, $ 70 ανά ώρα, με έως και τέσσερις επιβάτες. Επιπλέον χρεώσεις ισχύουν για περισσότερους από 4 επιβάτες. Παρόλο που μια συμβουλή για τον οδηγό δεν είναι επίσημα αναμενόμενη, θα συνιστούσα την προσθήκη 10% δωρεάν (περισσότερα για τις καλύτερες πρακτικές ανατροπής στο Σικάγο ).

Σχετικά με τα καροτσάκια ευγενών αλόγων:

Περάστε κάθε χρόνο περιπλάνηση γύρω από την εμπορική συνοικία North Michigan Avenue και είστε αναγκασμένοι να τους φανείτε: τα εκλεκτά καροτσάκια τραβιούνται από ευγενείς αδελφούς που περιπλανούνται δίπλα στην πολυσύχναστη κυκλοφορία. Αυτά είναι τα ευγενή καροτσάκια, που αποτελούν μέρος της μοναδικής αυτής περιοχής της πόλης.

Ενώ πολλοί χρησιμοποιούν τα βαγόνια για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμους ή proms, είναι επίσης ένα ωραίο διάλειμμα για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα αξιοθέατα και να χαλαρώσετε αυτά τα πόδια.

Διαχωρισμός ανάμεσα σε ένα πάρτι τεσσάρων, το $ 35 για μισή ώρα βόλτα είναι αρκετά λογικό. Η γενική επιβίβαση πραγματοποιείται στις λεωφόρους Michigan και Chicago, δίπλα στον ιστορικό Water Tower και απέναντι από το John Hancock Center . Συνήθως έχουν πολλές αμαξοστοιχίες σε λειτουργία, ειδικά κατά τους θερμότερους μήνες.

Πρόσθετα αξιοθέατα στην περιοχή

Μουσείο Αθλητισμού του Σικάγο . Αποτελείται από 8,000 τετραγωνικά πόδια και προσφέρει μια διαδραστική, υψηλής τεχνολογίας εμπειρία, μοναδικά αθλητικά αναμνηστικά (σκεφτείτε το φελλό του Sammy Sosa ) και μια εντυπωσιακή συλλογή τοπικών αθλητικών αντικειμένων. Η γκαλερί Hall of Legends αναδεικνύει μια σειρά παιχνιδιών "παιχνιδιού με τα θρύλους" για παιχνίδια μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και χόκεϊ, όπως η "υπεράσπιση του στόχου" με τον αστέρι του Blackhawks Patrick Kane .

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Σικάγο . Το μουσείο άνοιξε το 1967 και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο γνωστά μουσεία σύγχρονης τέχνης στη χώρα. Είναι αξιοσημείωτο, όταν ο καλλιτέχνης Christo τυλίγει το κτίριο MCA με τα μουσαμά των 8.000 τετραγωνικών ποδιών το 1969, το πρώτο του πολλά από αυτά τα περιτύλιγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έκτοτε φιλοξενούνται πολλές πρωτοποριακές μόνιμες και περιοδεύουσες εκθέσεις.

Παραλία Oak Street . Είτε πρόκειται για ποδηλασία, βόλεϊ, χαλάρωση και μούσκεμα σε μερικές ακτίνες είτε για να δείτε τα μικροσκοπικά μαγιό, το Oak Street Beach απέχει λίγα βήματα από το Magnificent Mile και μια λαϊκή παράσταση στο κέντρο ενός πολυσύχναστου Σικάγου. Ως μία από τις πιο προσιτές παραλίες της πόλης, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα Drake Hotel Chicago , το Intercontinental Chicago Hotel , το Park Hyatt Chicago και το Ritz-Carlton Chicago .

Μουσείο Richard H. Driehaus . Αυτό το ιστορικό κτίριο στην Gold Coast ήταν κάποτε γνωστό ως ένα από τα πλουσιότερα σπίτια του Σικάγου κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Ήταν τότε γνωστό ως το Samuel M. Nickerson House, ένα αρχοντικό τόσο σπουδαίο στην αρχιτεκτονική και στο εσωτερικό σχεδιασμό, ότι μεγάλο μέρος του έχει διατηρηθεί για τους επισκέπτες να απολαύσουν σήμερα. Το μουσείο παρουσιάζει μια συλλογή διατηρημένων και ανακαινισμένων επίπλων από την χρυσή εποχή , ενώ φιλοξενεί διάφορα προγράμματα και περιοδεύουσες εκθέσεις.

Καταστήματα στη Βόρεια Γέφυρα . Το κοντινό εμπορικό κέντρο North βρίσκεται στο Magnificent Mile του Σικάγου και διαθέτει 50 καταστήματα ειδικότητας, 20 εστιατόρια, πέντε ξενοδοχεία και Nordstrom. Πολλά από τα καταστήματα και τα εστιατόρια δεν βρίσκονται μέσα στην κύρια δομή. Περιλαμβάνουν επτά μπλοκ στην άμεση περιοχή.

Πύργος νερού . Γύρω από το John Hancock Centre και στη βάση του Ritz-Carlton , το Water Tower Place είναι ένα πολυεπίπεδο εμπορικό κέντρο εσωτερικού χώρου με περισσότερα από 100 καταστήματα.

Είναι αγκυροβολημένο από τα επτά ιστορικά Macy's, αγορές όπως το Forever 21, το American Girl Place και το Abercrombie & Fitch και το Broadway στο Broadway Playhouse του Σικάγου .