Τι πρέπει να γνωρίζετε κατά την επίσκεψη στον ιστορικό πύργο του νερού

Water Tower Address:

800 N. Michigan Ave.

Τηλέφωνο:

312-742-0808

Αδεια:

Η είσοδος στο Κέντρο Επισκεπτών και στην Πινακοθήκη είναι δωρεάν.

Ώρες πύργου νερού:

Δευτέρα - Σάββατο 10:00 π.μ. - 6:30 μ.μ., Κυριακή 10:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

CTA # 3, # 145, # 146, # 147 ή # 151

Σχετικά με τον ιστορικό πύργο του νερού:

Παρόλο που βρίσκεται στις σκιές των ψηλών κτιρίων που την περιβάλλουν, όπως το Hancock και το Water Tower Place , όταν ο ιστορικός Πύργος του νερού χτίστηκε για πρώτη φορά το 1869, το ύψος των 154 ποδιών του ήταν μάλλον αρκετά εντυπωσιακό.

Ο πύργος του νερού τέθηκε σε λειτουργία για να στεγάσει ένα 138 πόδια ψηλό standpipe, η οποία βοήθησε με τη ροή του νερού και την πίεση για το αντλιοστάσιο. Αλλά ο κύριος ισχυρισμός του Πύργου του νερού για τη φήμη είναι ότι είναι μία από τις πολύ λίγες δομές που παρέμειναν όρθιες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του Σικάγου το 1871 και σήμερα είναι ένα μνημείο του γεγονότος αυτού.

Ενώ εξυπηρετείται στην αρχική του χρήση από το 1911, είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο του Magnificent Mile . Ο Πύργος του Νερού φιλοξενεί την Πινακοθήκη City, την «επίσημη γκαλερί φωτογραφίας της πόλης», η οποία παρουσιάζει φωτογραφικές εκθέσεις φωτογραφίας του Σικάγου από φωτογράφους του Σικάγου. Ο σταθμός άντλησης (ο οποίος λειτουργεί ακόμα) διαθέτει ένα Κέντρο Πληροφοριών Επισκεπτών που παρέχει τόνους δωρεάν φυλλαδίων και πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνει γύρω από την πόλη.

Το κτίριο Water Works έχει μετατραπεί σε ζωντανό θεατρικό χώρο και αποτελεί σήμερα τη βάση για τους γνωστούς (χάρη εν μέρει στη φήμη ενός από τους συνιδρυτές του, David Schwimmer) της Εταιρείας Θεάτρου Lookingglass .

Κοντινά αξιοθέατα

Ινστιτούτο Τέχνης Σικάγο : Ο διακεκριμένος προορισμός χρησιμεύει ως ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και σημαντικά πολιτιστικά μουσεία στον κόσμο, και είναι μόνο μερικά τετράγωνα νότια του Mag Mile. Οι επισκέπτες θα είναι ενθουσιασμένοι για να ανακαλύψουν ότι εντός των ορίων της περιοχής υπάρχουν χώροι που τροφοδοτούν συγκεκριμένα είδη, από το σπορ-κεντρικό Μουσείο Σικάγου Αθλητισμού έως την τέχνη της φυσικής ιστορίας στο Joel Oppenheimer, Inc.

Buckingham Fountain : Βρίσκεται στο Grant Park είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία του Σικάγου, και η ωριαία εμφάνιση νερού το καλοκαίρι είναι διασκέδαση για τους νέους και τους ηλικιωμένους. Η Βρύση του Μπάκιγχαμ είναι το κεντρικό κομμάτι του Σικάγου κατά μήκος της ακτής της λίμνης Μίτσιγκαν και είναι ένα δημοφιλές σημείο προορισμού τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους. Κατασκευασμένο από πανέμορφο ροζ μάρμαρο της Γεωργίας, η πραγματική έλξη του σιντριβανιού είναι το νερό, το φως και η μουσική παράσταση που λαμβάνει χώρα κάθε ώρα. Έλεγχος από έναν υπολογιστή στην υπόγεια αίθουσα αντλίας του, είναι μια εκθαμβωτική οθόνη που κάνει για μια φανταστική ευκαιρία φωτογραφίας και ένα τέλειο υπόβαθρο για την εικόνα - γι 'αυτό αναπόφευκτα θα δείτε ένα γάμο με πορτρέτα που τραβήχτηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του ήπιου καιρού.

Μουσείο Αθλητισμού του Σικάγο . Το πρώτο αθλητικό μουσείο της πόλης αποτελείται από 8,000 τετραγωνικά πόδια και προσφέρει μια διαδραστική, υψηλής τεχνολογίας εμπειρία, μοναδικά αθλητικά αναμνηστικά (σκεφτείτε το φελλό του Sammy Sosa ) και μια εντυπωσιακή συλλογή από τοπικά αθλητικά αντικείμενα. Η γκαλερί Hall of Legends αναδεικνύει μια σειρά παιχνιδιών "παιχνιδιού με τα θρύλους" για παιχνίδια μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και χόκεϊ, όπως η "υπεράσπιση του στόχου" με τον αστέρι του Blackhawks Patrick Kane .

Πάρκο Λίνκολν . Το Lincoln Park δεν είναι το μέσο πάρκο της πόλης σας.

Βέβαια, έχει δέντρα, λίμνες και μεγάλους χλοώδεις χώρους, αλλά από τις ταπεινές αρχές του ως μικρό δημόσιο νεκροταφείο, έχει φτάσει σε περισσότερα από 1.200 στρέμματα και έχει πολλές δραστηριότητες διασκέδασης. Στο πάρκο συμπεριλαμβάνονται ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park , μια πανέμορφη αμμώδης παραλία, ένα όμορφο και ήσυχο ωδείο και το Peggy Notebaert Nature Museum .

Navy Pier : Αρχικά μια ναυτιλιακή και ψυχαγωγική εγκατάσταση, το Navy Pier έχει μια πλούσια ιστορία και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για τους ανθρώπους που επισκέπτονται το Σικάγο. Το Navy Pier χωρίζεται σε αυτές τις περιοχές: Gateway Park, Οικογενειακό Περίπτερο, South Arcade, Navy Pier Park και Hall Hall.

Μουσείο Richard H. Driehaus . Αυτός ο ιστορικός προορισμός ήταν κάποτε γνωστός ως ένα από τα πλουσιότερα σπίτια του Σικάγου κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Ήταν τότε γνωστό ως το Samuel M. Nickerson House, ένα αρχοντικό τόσο σπουδαίο στην αρχιτεκτονική και στο εσωτερικό σχεδιασμό, ότι μεγάλο μέρος του έχει διατηρηθεί για τους επισκέπτες να απολαύσουν σήμερα.

Ήταν ιδιοκτησία του Samuel Mayo Nickerson, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της First National Bank of Chicago για 30 χρόνια. Το σπίτι ορίστηκε ένα ορόσημο του Σικάγου το 1983 και το μουσείο ιδρύθηκε από τον αμερικανικό τραπεζίτη Richard H. Driehaus το 2003.