Τι να δείτε κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας διαδρομής στο Σικάγο: Πάρκο Λίνκολν

Επισκόπηση του πάρκου Lincoln

Το Lincoln Park δεν είναι το μέσο πάρκο της πόλης σας. Σίγουρα, έχει δέντρα, λίμνες και μεγάλους χλοώδεις χώρους, αλλά από τις ταπεινές αρχές του ως μικρό δημόσιο νεκροταφείο έχει φτάσει σε πάνω από 1.200 στρέμματα και έχει μια σειρά από δραστηριότητες διασκέδασης εκτός από το παιχνίδι frisbee. Θα σας πάρω σε μια ημερήσια εκδρομή στο πάρκο Lincoln και θα σας δείξω τι προσφέρει το Lincoln Park σε μαρμελάδα πακέτο μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και διασκέδαση.

Σήμερα θα δούμε έναν ζωολογικό κήπο παγκόσμιας κλάσης, μια πανέμορφη αμμώδη παραλία, ένα όμορφο και ήσυχο ωδείο και ένα ενδιαφέρον μουσείο φύσης.

Δεν θα με κάνετε μαζί μου;

Πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε πώς να φτάσουμε στο πάρκο Lincoln, και η πρώτη μας στάση, ο ζωολογικός κήπος. Υπάρχουν πολλές επιλογές από το κέντρο:

Με λεωφορείο - πάρετε το # 151 Sheridan Northbound στη στάση Webster. Η κύρια πύλη προς το ζωολογικό κήπο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Το ναύλο ανά άτομο είναι 1,75 δολάρια.

Με καμπίνα - ο ζωολογικός κήπος είναι μια σύντομη βόλτα με καμπίνα από το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου. Αναμείνετε να πληρώσετε περίπου $ 10-12 κάθε τρόπο. Αν θέλετε να ακούσετε σαν ντόπιο, πείτε στο ταξί που θέλετε να πάτε στην κύρια είσοδο του ζωολογικού κήπου στο Stockton και στο Webster.

Με το αυτοκίνητο - πάρτε τη λίμνη Shore Drive βόρεια στην έξοδο Fullerton. Πηγαίνετε δυτικά (μακριά από τη λίμνη) στο Fullerton, και θα δείτε την είσοδο στο πάρκο ζωολογικού κήπου στα αριστερά σας ένα μικρό μισό μπλοκ κάτω. Ο χώρος στάθμευσης δεν είναι φθηνός - αφήνοντας το αυτοκίνητό σας για ολόκληρη την ημέρα θα εκτελέσει $ 30 (τον Ιούνιο του 2010).

Με τα πόδια - μπορεί να μοιάζει με ένα διαχειρίσιμο περίπατο στο χάρτη, αλλά πρόκειται να κάνουμε πολλά περπάτημα, οπότε κάνετε τον εαυτό σας μια χάρη και να πάρετε μια από τις παραπάνω προτάσεις!

Εντάξει, τώρα που είμαστε εδώ, ας ξεκινήσουμε!

Σταματήσαμε εδώ για πρώτη φορά επειδή ο ζωολογικός κήπος Lincoln Park ανοίγει στις 9:00 π.μ. και οι καταλαβανοί Σικάγος θα σας πουν ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσετε νωρίς καθώς τα πλήθη του ζωολογικού κήπου αναπτύσσονται εκθετικά το απόγευμα (η ποιότητα των εκθεμάτων και η ελεύθερη είσοδος 3 εκατομμύρια άτομα ετησίως). Επειδή ο ζωολογικός κήπος βρίσκεται στην καρδιά του πάρκου, έχει μια οικεία ρύθμιση που επιτρέπει μια πολύ καλύτερη θέα και εγγύτητα με τα ζώα.

Ο ζωολογικός κήπος του Λίνκολν Παρκ είναι μοναδικός στο ότι συνδυάζει εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, διατηρώντας παράλληλα ένα μεγάλο μέρος της αρχικής αρχιτεκτονικής του αιώνα.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι ο Οικογενειακός Ζωολογικός Κήπος Pritzker. Σίγουρα δεν είναι το ζωολογικό κήπο των παιδιών σας με αίγες για ζωοτροφές και αγελάδες με κατοικίδια ζώα, αυτός ο ζωολογικός κήπος του Παιδιού προσφέρει μια "βόλτα στο δάσος", που διαθέτει μια όμορφα διαμορφωμένη περιοχή που παρουσιάζει ιθαγενή ζώα της Βόρειας Αμερικής, όπως αρκούδες, λύκοι, κάστορες και βίδρες. Το Tree Canopy Αναρρίχηση περιπέτεια επιτρέπει τα παιδιά να ανεβαίνουν σε ένα θόλο δάσος αυξάνεται 20 πόδια στον αέρα. Εκθέματα πουλιών, terrariums γεμάτα με βατράχια, φίδια και χελώνες προσθέτουν σε μια εμπειρία τα παιδιά δεν πρόκειται σύντομα να ξεχάσουν.

Άλλα αξιοθέατα του ζωολογικού κήπου περιλαμβάνουν το γύρο SBC με απειλούμενα είδη, το τρένο LPZOO Express, το προσομοιωτή 4-D Virtual Safari και το Safari Audio Tour. Για κάθε ένα από αυτά τα αξιοθέατα χρεώνεται μια μικρή χρέωση.

Τώρα που έχουμε επεξεργαστεί μια όρεξη, ας πάρουμε ένα πρόωρο μεσημεριανό γεύμα στο Café Brauer. Το καφέ στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτήριο σε στιλ Prairie και κάθεται στην άκρη της λιμνοθάλασσας του ζωολογικού κήπου. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο υπαίθριος κήπος μπύρας είναι ανοιχτός για να απολαύσετε μια δροσιστική ζυθοποιία και να απολαύσετε ένα bratwurst ή cabob. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να περιπλανηθείτε δίπλα στο Ice Cream Shoppe (το "-pe" σημαίνει ντεμοντέ!) Και να απολαύσετε ένα κουνουπιέρα.

Swan σκαφών σκαφών διαθέσιμα προς ενοικίαση για φερμουάρ γύρω από τη λιμνοθάλασσα και να πάρει μια διαφορετική προοπτική των διαφόρων ζώων εκθέματα.

Το ζωολογικό κήπο του πάρκου Lincoln Park

Τώρα που τελειώσαμε με το ζωολογικό κήπο, ας πάμε στην παραλία!

Κάντε το δρόμο σας προς το νότιο άκρο του πάρκου ζωολογικού κήπου, και θα δείτε μια πεζογέφυρα που πηγαίνει πάνω Lake Shore Drive. Η γέφυρα είναι το δικό της γεγονός. Τα παιδιά προτιμούν ιδιαίτερα να στέκονται και να νιώθουν τις δονήσεις από τα αυτοκίνητα που σφίγγουν στενά κάτω από τα πόδια τους. Αυτή η γέφυρα μας οδηγεί στον επόμενο προορισμό μας - την παραλία της Βόρειας Avenue.

Με περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, το North Avenue Beach είναι το πιο πολυσύχναστο του Σικάγο. Δεν είναι περίεργο γιατί - η μεγάλη, αμμώδης ακτή και οι προοπτικές είναι ιδανικές για να κοιτάζετε στα καθαρά, καταγάλανα νερά της λίμνης του Μίτσιγκαν.

Η North Avenue Beach φιλοξενεί επίσης επαγγελματικά τουρνουά παραλίας βόλεϊ, καθώς και το ετήσιο show Chicago Air και Water. Ακόμη και το χειμώνα η παραλία αξίζει μια επίσκεψη, καθώς το πλεονέκτημα της προσφέρει μια από τις καλύτερες απόψεις στο κέντρο του Σικάγο.

Γεια σου, είναι μια στενή αποβάθρα θαλάσσης; Όχι, είναι στην πραγματικότητα το Beach House της Βόρειας Avenue! Ανοιχτό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το σπίτι των 22.000 τετραγωνικών ποδιών προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες. Η ενοικίαση αθλητικού εξοπλισμού, οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις, το γυμναστήριο, τα υπαίθρια ντους, καθώς και το Castaways Bar & Grill, το μοναδικό μέρος στο Σικάγο, μπορείτε να απολαύσετε μια παγωμένη μαργαρίτα στην ακτή της λίμνης Μίτσιγκαν. Αλλά δεν έχουν πάρα πολλά, έχουμε πολλά να δούμε και να κάνουμε!

Είδη πρώτης ανάγκης:

Τώρα ας σταματήσουμε και μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα!

Μετά από τη γεμάτη μέρα μας μέρα, ήρθε η ώρα να επιβραδύνουμε λίγο και να κάνουμε ένα διάλειμμα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να το κάνουμε από το Ωδείο του Λίνκολν Παρκ. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του ζωολογικού κήπου, το Conservatory του Lincoln Park χτίστηκε κατά τη διάρκεια των 5 χρόνων μεταξύ 1890 και 1895 και διαθέτει τέσσερα γαλήνια θερμοκήπια - το Orchid House, το Fernery, το Palm House και το Show House, όλα εμφανίζοντας φανταστικές σειρές χλωρίδας.

Κάθε θερμοκήπιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. το Orchid House φιλοξενεί πάνω από 20.000 εκδόσεις των ειδών ορχιδέας, τα Fernery χαρακτηρίζει φτέρες και άλλα μητρικά φυτά που αναπτύσσονται στο δάσος, το Palm House είναι μια ψηλή θολωτή δομή με ένα ελαιόδεντρο 100 ετών που στέκεται 50- τα πόδια ψηλά, και το Show House έχει μια συνεχώς περιστρεφόμενη οθόνη, και φιλοξενεί τέσσερις λουλούδια δείχνει όλο το χρόνο.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, βγείτε σε εξωτερικούς χώρους και θα βρείτε έναν καταπράσινο γαλλικό κήπο γεμάτο με μεγάλη ποικιλία φυτών και λουλουδιών και ένα όμορφο σιντριβάνι. Πολλοί κάτοικοι του Σικάγου χρησιμοποιούν αυτό το χώρο για να καθίσουν και να διαβάσουν, να ρίξουν ένα ποδόσφαιρο γύρω τους ή να αφήσουν τα παιδιά τους να τρέξουν ελεύθερα. Το Conservatory του Lincoln Park είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε, να χαλαρώσετε και να πάρετε την ομορφιά της φύσης.

Είδη πρώτης ανάγκης:

Τώρα που έχετε την ηρεμία σας πίσω στην τάξη, αφήστε το κεφάλι απέναντι στο μουσείο φύσης!

Ακριβώς απέναντι από τη βόρεια πλευρά της λεωφόρου Fullerton είναι η τελευταία στάση στο ημερήσιο ταξίδι μας, το Peggy Notebaert Nature Museum. Το μουσείο φύσης άνοιξε το 1999 με σαφή αποστολή - να εκπαιδεύσει το κοινό, ιδιαίτερα τους κατοίκους των πόλεων, στη σημασία της διατήρησης της ποιότητας της φύσης που μας περιβάλλει και των βημάτων που πρέπει να πάρουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε το περιβάλλον.

Το μουσείο ασκεί αυτό που κηρύττει, καθώς στεγάζεται σε ένα οικολογικό κτίριο.

Το μουσείο χρησιμοποιεί εκτεταμένα συστήματα ηλιακής ενέργειας και προστασίας του νερού, υπάρχει ένας κήπος στον τελευταίο όροφο των 17.000 τετραγωνικών ποδιών που βοηθά στην μόνωση του κτιρίου και το μουσείο έχει κατασκευάσει πολλά εκθέματα από ανακυκλωμένα υλικά.

Ανάμεσα στα πολλά εκθέματά του είναι το River Works, μια ματιά στο πώς λειτουργούν οι πλωτές οδοί γύρω από το Σικάγο, το Hands On Habitat, μια περιοχή παιχνιδιού που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να σέρνουν και να βιώνουν τα σπίτια των ζώων, το Extreme Green House, είναι πλήρως εξοπλισμένο με φιλικές προς το περιβάλλον ανέσεις και το Butterfly Haven, μία από τις περιοχές μόνο για τους κήπους πεταλούδας όλο το χρόνο, που επιτρέπει στους επισκέπτες να γίνουν στενές και προσωπικές με έως και 75 διαφορετικά είδη πεταλούδων.

Το μουσείο φιλοξενεί επίσης εκδρομικά ταξίδια που αλλάζουν κάθε λίγους μήνες. Αφού φτάσετε κοντά στη φύση στο ζωολογικό κήπο, στην παραλία και στη σέρα, το Μουσείο Φύσης Peggy Notebaert είναι ένα φυσικό τέλος αυτού του υπέροχου ημερήσιου ταξιδιού!

Είδη πρώτης ανάγκης:

Peggy Notebaert Μουσείο Φύσης Φωτογραφίες