Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη γυμνή αναψυχή στην παραλία Black's του Σαν Ντιέγκο

Περιγραφή

Το Black's Beach στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται στην πόλη La Jolla, δίπλα στην παραλία Torrey Pines State Beach.

Το Black's Beach βρίσκεται στη βάση των 300 ποδιών ψηλούς βράχους από ψαμμίτη. Είναι μήκους δύο μιλίων και πλάτους 60 ποδιών σε χαμηλή παλίρροια. Τόσοι 1.000 άνθρωποι μπορούν να εμφανιστούν στην Black's Beach σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Οι απαγορεύσεις γυμνών επιβάλλονται στο νότιο άκρο της Blacks Beach, στο τμήμα που ανήκει στην πόλη - και ενδεχομένως στο ντυμένο τμήμα της Torrey Pines State Beach.

Αν επισκεφθείτε, βοηθήστε να διατηρήσετε τη Μαύρη ανοιχτή για γυμνή αναψυχή με σεβασμό στα όρια και κάλυψη εάν πηγαίνετε πέρα ​​από αυτά.

Τα αεροσκάφη τύπου Hang και τα αεροπλάνα τηλεχειρισμού βρίσκονται επίσης στην περιοχή.

Τι να κάνετε στην παραλία του Black

Surfing, κολύμβηση με αναπνευστήρα, boogie boarding, τζόκινγκ, βόλεϊ, συγκέντρωση παλίρροιας και κολύμπι είναι όλες οι δημοφιλείς δραστηριότητες στην Black's Beach.

Τα σηράγγια ξεκουράζονται στο νερό ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της άμμου. Ανακατέψτε τα πόδια σας καθώς περπατάτε στο νερό για να τους τρομάξετε, προτού να πατήσετε κατά λάθος σε ένα και να πάρετε ένα οδυνηρό τσίμπημα.

Τους νόμους γυμνότητας και την παραλία του Black

Μεταβείτε στο κατώτατο σημείο του οδηγού γυμνής παραλίας της επαρχίας του Σαν Ντιέγκο για μια περίληψη όλων των νόμων περί γυμνότητας που ισχύουν στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο.

Γυμνοί ή γυμνιστές νεοφύτων στην παραλία, παρακαλώ να σέβεστε τους άλλους και να διαβάσετε τις κατευθυντήριες γραμμές για την παραλία Nude Beach και την παραλία του τόξου πριν πάτε σε γυμνή παραλία.

Βαθμολογία Beach Black για είδη ένδυσης Προαιρετική αναψυχή

Περισσότεροι από 8.300 αναγνώστες απάντησαν σε μια δημοσκόπηση που ρώτησε πώς βαθμολογούν το Blacks Beach ως γυμνή παραλία.

Το 35% δήλωσε ότι είναι εξαιρετικό και το 13% δήλωσε ότι είναι καλό με λίγες ατέλειες.

Πώς να φτάσετε στην παραλία του Black

Εγκαταστάσεις

Υπάρχουν κιτρινόφωνα στο πάρκινγκ του λιμανιού.

Περισσότερες γυμνές παραλίες στο Σαν Ντιέγκο

Για πολλά χρόνια, η San Diegans απολάμβανε προαιρετική αναψυχή στην παραλία San Onofre, κοντά στο βόρειο άκρο του νομού του Σαν Ντιέγκο. Ωστόσο, το κρατικό πάρκο επιβάλλει τώρα τους κανονισμούς γυμνότητας και εκδίδει αναφορές για γυμνό.

Δεν υπάρχουν επίσημες γυμνές παραλίες στο Λος Άντζελες ή στις επαρχίες Ventura. Η επόμενη καλύτερη επιλογή σας μπορεί να είναι να επισκεφθείτε κάποια από τα προαιρετικά θέρετρα ενδυμάτων κοντά στο Σαν Ντιέγκο