Εθιμοτυπία παραλίας γυμνιστών

Οδηγός για τη συμπεριφορά Nude Beach

Αν δεν έχετε πάει ποτέ σε παραλία γυμνιστών πριν, ίσως ανησυχείτε για την αποδεκτή συμπεριφορά και τι δεν είναι. Αυτές είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές γυμνής παραδεισένιας παραλίας που μπορεί να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο άνετα:

Κοινωνική αλληλεπίδραση σε γυμνή παραλία

Ο Γκάικινγκ είναι αγενής. Στην πραγματικότητα, θεωρείται αγενής στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε - και ανεξάρτητα από το πώς το άλλο πρόσωπο είναι ντυμένο (ή όχι). Ο γυμνισμός είναι ένας τρόπος ζωής που αγκαλιάζει το ανθρώπινο σώμα σε όλες του τις μορφές.

Για τους ανθρώπους σε γυμνή παραλία, δεν είναι ένα peep show. Αν ψάχνετε για μια συγκίνηση, πηγαίνετε κάπου αλλού.

Ζητήστε τη συγκατάθεση των ανθρώπων πριν πάρετε τη φωτογραφία τους. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αλλά ειδικά αν είναι γυμνοί.

Να είστε φιλικοί, αλλά να σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων για προστασία της ιδιωτικής ζωής . Πολλοί άνθρωποι απλά επιθυμούν να απολαμβάνουν να είναι γυμνοί στη φύση και δεν θέλουν να διαταραχθούν. Ανεπιθύμητες ή ανεπιθύμητες προόδους δεν είναι αποδεκτές οπουδήποτε και ειδικά σε μια παραλία γυμνιστών.

Τι να κάνετε όταν φτάσετε στην παραλία

Ετοιμαστείτε για την παραλία . Οι γυμνές παραλίες σπάνια διαθέτουν ανέσεις. Εκτός αν ξέρετε διαφορετικά, φέρτε νερό, φαγητό, πετσέτα, αντιηλιακό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Το αντηλιακό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνα τα μέρη του σώματος που κανονικά δεν έχουν πολύ ηλιοφάνεια - και ίσως να είστε ευτυχείς που έφερα έντομο απωθητικό για να κρατήσετε εκείνα τα δάγκωμα σφάλματα από τα ευαίσθητα μέρη σας. Μια πετσέτα μπορεί να έρθει χρήσιμη για πολλούς λόγους - όπως γνωρίζει ήδη οποιοσδήποτε αναγνώστης του εστιατορίου στο τέλος του σύμπαντος - αλλά κυρίως για να μην παραμείνει η άμμος σε μέρη που δεν θέλετε.

Εάν κάνετε ηλιοθεραπεία γυμνή σε μια απομονωμένη περιοχή , αφήστε μια μαγιό σε ένα κοντινό βράχο. Αυτό είναι ένα σημάδι για να αφήσει τους άλλους να ξέρουν ότι πλησιάζουν σε ένα ξεκούραστο άτομο. Αν δεν αισθάνεστε άνετα το κοστούμι σας πολύ μακριά από σας, φέρετε ένα εφεδρικό.

Σε μια ευρύχωρη παραλία , τοποθετήστε τον εαυτό σας στην ύπαιθρο. Μπορείτε να δείτε τους ανθρώπους που έρχονται και να βάλουν κάτι για να φτάσουν εκεί αν χρειαστεί.

Εάν είναι η πρώτη σας φορά γυμνή στο κοινό, αναζητήστε τους κανονικούς . Ένας εύκολος τρόπος να τα εντοπίσετε είναι ότι δεν έχουν γραμμές μαύρισμα. Οι γυμνιστές είναι μια φιλική δέσμη ανθρώπων εν γένει και όχι μόνο σας δίνουν χώρο, αλλά απαντούν στις ερωτήσεις σας και σας δανείζουν ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών αν το χρειάζεστε.

Σε μια θυελλώδη μέρα, πάρτε κάτι για να εμποδίσετε τον άνεμο . Είτε είστε ντυμένοι είτε όχι, δεν θέλετε να κάνετε αμμοβολή. Ψύκτες και ομπρέλες λειτουργούν καλά γι 'αυτό και μερικές από τις γυμνές παραλίες της Καλιφόρνια έχουν σημεία μεταξύ των αμμοθινών ή σε μικρούς όρμους που εμποδίζουν τον άνεμο.

Αποφυγή δυσάρεστων συναντήσεων

Οι άσχημες κοινωνικές συναντήσεις είναι δυσάρεστες οπουδήποτε, αλλά σε μια προαιρετική παραλία με ρούχα, μπορεί να καταλήξουν σε ένα κλείσιμο της παραλίας.

Για να δείτε πολλά είδη σώματος . Θα μπορούσαν να είναι ψηλοί, σύντομοι, λιπαροί, κοκαλιάρικοι, νέοι ή παλιοί, σφιχτοί ή χαλαροί, ξυρισμένοι ή χαλασμένοι, λευκοί ως γλάρος ή σε οποιαδήποτε απόχρωση καφέ. Εάν νομίζετε ότι οι άνθρωποι έχουν πολλά τατουάζ και τρυπήματα με τα ρούχα τους, θα πρέπει να δείτε τι έχουν χωρίς αυτούς. Και πάλι, μην γυρίσετε.

Αυτό συμβαίνει πολύ λιγότερο συχνά από ό, τι μπορεί να σκεφτείς, αλλά αν αρχίσεις να είσαι σωματικά ενθουσιασμένος, η καλύτερη συμβουλή που έχω δει είναι να κυλήσω πάνω στο στομάχι σου και να περιμένω μέχρι να υποχωρήσει.

Αποφύγετε τη σεξουαλική δραστηριότητα. Είναι παράνομο στο κοινό ακόμα και όταν επιτρέπεται η γυμνή ηλιοθεραπεία. Μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους που ζουν κοντά στην παραλία και τους ντυμένους επισκέπτες της παραλίας - και οδηγεί επίσης σε γυμνές παραλίες που κλείνουν, πράγμα που βλάπτει όλους όσους απολαμβάνουν τον προαιρετικό τρόπο ζωής.

Βοηθήστε να κρατήσετε τις παραλίες ανοιχτές για όλους. Μην προσβάλλετε τους γείτονες . Ντυθείτε πριν φύγετε.

Κρατήστε την παραλία γυμνιστών καθαρή . Αυτό είναι επίσης μια καλή ιδέα σε οποιαδήποτε παραλία, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό για όσους απολαμβάνουν να βρίσκονται σε φυσικό περιβάλλον. Εάν το έφερα, μπορείτε να το επαναφέρετε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πλαστικό, το οποίο μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τα θαλάσσια ζώα εάν εισέλθει στον ωκεανό.

Νομικά ζητήματα και συναντήσεις με την επιβολή του νόμου

Οι γυμνές παραλίες της Καλιφόρνιας βρίσκονται σε κρατικά πάρκα, νομαρχιακά πάρκα, εθνικά πάρκα και σε ιδιωτικές εκτάσεις.

Ο καθένας από αυτούς υπόκειται στη δική του νομοθεσία και στην επιβολή του νόμου. Πριν πάτε, διαβάστε αυτόν τον οδηγό, ώστε να ξέρετε ποιος είναι ο νόμος γυμνότητας στην παραλία που πηγαίνετε - και υπακούστε.

Αν κάποιος υπάλληλος επιβολής του νόμου ή ο κυβερνήτης του πάρκου σας πλησιάσει και σας ζητά να ντυθείτε ή να φύγετε, μην το διαφωνείτε. Απλά να είστε ευγενικοί και να το κάνετε αμέσως. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε με μια ακριβή παραπομπή - ή χειρότερα, στη φυλακή.

Πηγαίνοντας σε μια γυμνή παραλία στην Καλιφόρνια

Οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν για γυμνές παραλίες οπουδήποτε, αλλά αν θέλετε να επισκεφτείτε μια γυμνή παραλία της Καλιφόρνιας, αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει κάθε ένα από αυτά . Επίσης, μπορείτε να βρείτε έναν χάρτη με βάση τις γυμνές παραλίες της Καλιφόρνιας σε αυτόν τον χάρτη Google.

Ένας καλός τρόπος να χαλαρώσετε στον τρόπο ζωής γυμνιστών είναι να αρχίσετε σε ένα ιδιωτικό κατάλυμα προαιρετικών ειδών ένδυσης, όπου θα είστε ασφαλείς από το gawkers. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε όλα αυτά στην Καλιφόρνια .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο ζωής γυμνιστών και τα μέρη για να πάτε έξω από την Καλιφόρνια, ελέγξτε την ιστοσελίδα του AANR.