Συμβουλές επιβίωσης για αεροπορικά ταξίδια με βρέφος ή μικρό παιδί

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Τα αεροπορικά ταξίδια είναι αρκετά αγχωτικά όταν ταξιδεύετε μόνοι σας, ειδικά κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων πτήσεων. Και αυτό το άγχος διπλασιάζεται όταν ταξιδεύετε με βρέφος ή μικρό παιδί, καθώς ανησυχείτε για τον έλεγχο, τη διέλευση από την ασφάλεια του αεροδρομίου, την πλοήγηση προς την πύλη σας και τελικά την πτήση σας. Αλλά μπορείτε να περάσετε τη διαδικασία με τα χρώματα που πετούν εάν δημιουργήσετε ένα σχέδιο επίθεσης πριν από την πτήση σας.



Κρατήστε ένα ξεχωριστό εισιτήριο για το παιδί σας, παρόλο που μπορούν να πετάξουν δωρεάν από τη γέννηση έως την ηλικία των δύο. Κάνετε αυτό για την άνεσή σας και την ασφάλεια του παιδιού. Και βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας ταξιδεύει σε κάθισμα αυτοκινήτου εγκεκριμένο από την FAA ή μπορεί να αναγκαστείτε να ελέγξετε το κάθισμα. Και κάντε κλικ εδώ για τις πολιτικές καθισμάτων αυτοκινήτων στις πέντε πρώτες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ.

Κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας, χρησιμοποιήστε τους χάρτες καθισμάτων για να επιλέξετε τις θέσεις σας αμέσως, στη συνέχεια, βάλτε στη σημείωσή σας ότι ταξιδεύετε με ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί. Αν και το κάθισμα διαφραγμάτων μπορεί να έχει περισσότερο χώρο, το πίσω μέρος του αεροπλάνου είναι καλύτερο, επειδή τα τουαλέτα είναι ευκολότερα προσβάσιμα, υπάρχει περισσότερος χώρος εναέριας δεξαμενής όταν επιβιβάζεστε και είναι πιο πιθανό να έχουν κενά καθίσματα.

Εδώ είναι οι συμβουλές μου για να πετάξετε με παιδιά χωρίς να χάσετε το μυαλό σας. Περάστε τα χρήματα για να ελέγξετε τις αποσκευές σας, ώστε να μην μεταφέρετε τόσο πολύ στην πτήση σας. Και δείτε τις συμβουλές μου για να μειώσετε τα τέλη αποσκευών . Και τελικά, εκτυπώστε τις κάρτες επιβίβασης στο σπίτι σας έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις τσάντες σας.

Να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενες καθυστερήσεις πτήσεων ή ακόμη και ακυρώσεις με επιπλέον πάνες, μαντηλάκια, μπουκάλια, κονιοποιημένη φόρμουλα και επιπλέον ρούχα. Θα πρέπει επίσης να έχετε βιβλία, παιχνίδια, σύνολα χρωματισμού και σνακ (κάντε κλικ εδώ για σνακ σε προτάσεις αεροπλάνου).

Μόλις φτάσετε στο αεροδρόμιο, θα πρέπει να περάσετε από ένα σημείο ελέγχου της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA).

Πριν φτάσετε εκεί, διαβάστε τη λίστα των εγκεκριμένων αντικειμένων της TSA που μπορούν να περάσουν από ασφάλεια. Τα ιατρικώς απαιτούμενα υγρά, όπως η συνταγή για βρέφη και τα τρόφιμα, το μητρικό γάλα και τα φάρμακα, απαλλάσσονται από τους περιορισμούς των 3,4 ουγγιών για μια πτήση. Ενώ δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε αυτά τα υγρά σε μια τσάντα με φερμουάρ, θα πρέπει να πείτε σε έναν υπεύθυνο ασφάλειας μεταφορών ότι έχετε ιατρικά απαραίτητα υγρά στην αρχή της διαδικασίας ελέγχου ελέγχου. Αυτά τα υγρά θα υποβληθούν σε πρόσθετη εξέταση, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αίτηση να ανοίξει το δοχείο.

Θα πρέπει πιθανότατα να πάρετε το παιδί μέσω της μηχανής προβολής από ένα καροτσάκι και ένα φορέα, έτσι μεταφέρετε το μωρό στις αγκάλες σας (κάντε κλικ εδώ για συμβουλές χειρισμού καροτσιού). Καθώς κατευθυνθείτε προς την περιοχή της πύλης, σημειώστε την πλησιέστερη τουαλέτα, αν πρέπει να φροντίσετε για μια κατάσταση ανάγκης μωρού ή μικρού παιδιού πριν επιβιβαστείτε στην πτήση. Πηγαίνετε στην πύλη σας νωρίς και επωφεληθείτε από την προ-επιβίβαση, ώστε εσείς και το παιδί να μπορέσετε να εγκατασταθείτε πριν αρχίσουν να επιβιβάζονται οι μάζες.

Ζητήστε από τον πράκτορα της πύλης να ελέγξει την καροτσάκι σας ή το μη πιστοποιημένο κάθισμα αυτοκινήτου πριν από την επιβίβαση, ώστε να σας περιμένει όταν προσγειωθείτε. Λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένα ελεγμένα στοιχεία, όπως καθίσματα αυτοκινήτου ή μεγάλα καροτσάκια, μπορεί να φτάσουν σε ένα υπερμεγέθη ή ειδικό τμήμα αποσκευών χωριστά από τις κανονικές αποσκευές.

Αν λείπουν οι αποσκευές σας, ελέγξτε πρώτα.

Εάν έχετε φέρει ένα καροτσάκι και το ελέγξατε στην πύλη, μπορείτε επίσης να πάρετε το χρόνο σας να απογειωθείτε από το αεροσκάφος, αφού πρέπει να ανακτηθεί από έναν χειριστή αποσκευών και να φτάσει στην πόρτα του αεροσκάφους. Αυτό απαιτεί χρόνο, έτσι ώστε να μην ενοχλείτε ακόμα περισσότερο το μωρό ή το μικρό παιδί σας, περιμένετε μέχρι το πλήθος να βγει από το αεροπλάνο και το καροτσάκι σας μπορεί να σας περιμένει ήδη.