Πολιτικές για το κάθισμα αυτοκινήτου για τις κορυφαίες 15 αεροπορικές εταιρείες της Βορείου Αμερικής

Fly Baby

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, τα παιδιά κάτω των 2 ετών επιτρέπεται να πετούν δωρεάν στην αγκαλιά των γονέων τους. Συνιστάται όμως στους γονείς να αγοράζουν ξεχωριστή θέση για το παιδί τους για λόγους ασφαλείας. Αλλά στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε απλά να φέρετε καθίσματα αυτοκινήτου. πρέπει να είναι μια θέση που έχει εγκριθεί για ταξίδια από την Federal Aviation Administration (FAA). Παρακάτω είναι οι κανόνες καθισμάτων αυτοκινήτων για τους 15 πρώτους μεταφορείς στη Βόρεια Αμερική.

  1. Aeromexico : Οι γονείς που ταξιδεύουν με παιδιά κάτω των δύο ετών με κάθισμα που έχει αγοράσει πρέπει να έχουν κάθισμα αυτοκινήτου που είναι στραμμένο προς τα εμπρός και έχει σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές ή τοπικές αρχές. Πρέπει επίσης να μπορεί να στερεωθεί στο κάθισμα του αεροσκάφους με μια ζώνη δύο σημείων. Οι γονείς πρέπει να συμβουλεύουν την αεροπορική εταιρεία όταν αγοράζουν εισιτήριο για τη μεταφορά κάθισμα αυτοκινήτου.
  2. Air Canada : Τα καθίσματα αυτοκινήτων πρέπει να φέρουν μια ετικέτα με την ένδειξη "Αυτό το σύστημα συγκράτησης παιδιών συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα καναδικά πρότυπα ασφαλείας για μηχανοκίνητα οχήματα" ή φέρει εθνικό σήμα ασφαλείας, το οποίο δηλώνει τον αριθμό των προτύπων στα οποία συμμορφώνεται η διάταξη συγκράτησης. Η αεροπορική εταιρεία δέχεται επίσης καθίσματα αυτοκινήτων εγκεκριμένα από την FAA.

  3. Alaska Airlines : Τα καθίσματα αυτοκινήτων πρέπει να είναι πιστοποιημένα για χρήση σε μηχανοκίνητα οχήματα και αεροσκάφη (με κόκκινο γράμμα). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθίσματα διαδρόμων, σειρές εξόδων κινδύνου ή σειρές αμέσως πριν ή πίσω από τις γραμμές εξόδου. Η αεροπορική εταιρεία προτιμά τα παιδιά να τοποθετούνται στο κάθισμα του παραθύρου, αλλά επιτρέπουν την τοποθέτηση στο κεντρικό κάθισμα εάν το κάθισμα του παραθύρου είναι άδειο.
  1. Allegiant Air : Τα παιδικά εισιτήρια μπορούν να ταξιδέψουν με κάθισμα αυτοκινήτου εγκεκριμένο από την FAA.
  2. Οι Αμερικανοί Αερομεταφορείς : Ο φορέας Fort Worth της Τέξας απαιτεί τα καθίσματα αυτοκινήτου να έχουν μια συμπαγή πλάτη και κάθισμα, τους ιμάντες συγκράτησης που έχουν εγκατασταθεί για να συγκρατούν με ασφάλεια το παιδί και μια ετικέτα που δηλώνει την έγκριση για χρήση σε αεροσκάφος. Το κάθισμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια γραμμή εξόδου ή στις σειρές σε κάθε πλευρά μιας σειράς εξόδου. Το παιδί πρέπει να παραμείνει στο κάθισμα ασφαλείας με το καλώδιο να στερεώνεται κατά τη διάρκεια του ταξί, της απογείωσης, της προσγείωσης και όποτε είναι ενεργοποιημένο το σύμβολο ζώνης ασφαλείας.
  1. Delta Air Lines : Ο μεταφορέας με έδρα την Ατλάντα λέει ότι το κάθισμα παραθύρου είναι η προτιμώμενη θέση για ένα εγκεκριμένο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλες θέσεις, εφόσον το κάθισμα δεν είναι εγκατεστημένο μεταξύ των άλλων επιβατών και του διαδρόμου. Τα καθίσματα παιδικών αυτοκινήτων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθίσματα διαδρόμων, σε σειρές εξόδων κινδύνου, σε οποιαδήποτε θέση προς τα εμπρός ή σε σειρά πίσω από μια σειρά εξόδων κινδύνου, σε καθίσματα διαφραγμάτων όταν το κάθισμα ασφαλείας είναι συνδυαστικό κάθισμα αυτοκινήτου και καροτσάκι και πλαϊνά καθίσματα στο Delta One κατηγορίας των ακόλουθων αεροσκαφών: Airbus A330-200 ή A330-300. Boeing 777 ή 747.
  2. Frontier Airlines : Για τους γονείς που επιλέγουν να αγοράσουν ένα κάθισμα για μωρά ή μικρά παιδιά, η αεροπορική εταιρεία απαιτεί να τεθούν σε εγκεκριμένο κάθισμα αυτοκινήτων. Δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε σειρές εξόδων κινδύνου, στις σειρές απευθείας μπροστά ή πίσω από τις γραμμές εξόδου κινδύνου ή στην πρώτη σειρά. Προτείνει να τοποθετηθούν καθίσματα αυτοκινήτων σε καθίσματα παραθύρων έτσι ώστε να μην εμποδίζονται οι άλλοι επιβάτες.
  3. Hawaiian Airlines : Ο μεταφορέας επιτρέπει καθίσματα αυτοκινήτων για γονείς που αγοράζουν εισιτήριο για τα παιδιά τους. Αλλά δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε καθίσματα διαδρόμων, να βγουν από σειρές και σειρές αμέσως μπροστά ή πίσω από μια σειρά εξόδου.
  4. InterJet : Τα παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών με το δικό τους κάθισμα πρέπει να ασφαλίζονται σωστά σε εγκεκριμένη συσκευή συγκράτησης για παιδιά που βασίζεται σε αμερικανικά ή / και καναδικά πρότυπα.
  1. JetBlue : Ο μεταφορέας με έδρα τη Νέα Υόρκη απαιτεί να τοποθετούνται καθίσματα αυτοκινήτων σε παράθυρα ή μεσαία καθίσματα. Τα καθίσματα μπορεί να μην εμποδίζουν τη διαδρομή του πελάτη προς το διάδρομο, ούτε μπορούν να τοποθετηθούν μεταξύ δύο επιβατών.
  2. Southwest Airlines: Ο μεταφορέας με έδρα το Ντάλλας ζητά να χρησιμοποιούνται καθίσματα αυτοκινήτων σε παράθυρα ή μεσαία καθίσματα. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθίσματα διαδρόμων, σε καθίσματα σειράς εξόδων κινδύνου και σε οποιαδήποτε θέση σε σειρά ακριβώς μπροστά ή πίσω από μια σειρά εξόδου κινδύνου.
  3. Spirit Airlines : Ο αερομεταφορέας επιτρέπει στο κάθισμα αυτοκινήτων που έχει λάβει άδεια FAA, εφόσον οι γονείς αγοράζουν ξεχωριστή θέση για το παιδί τους. Τα καθίσματα αυτοκινήτων ενδέχεται να μην είναι τοποθετημένα σε καθίσματα εξοπλισμένα με φουσκωτή ζώνη ασφαλείας. Επιπλέον, τα καθίσματα αυτοκινήτων δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα κάθισμα εξόδου ή στη σειρά πριν ή μετά τα καθίσματα εξόδου.
  4. United Airlines: Ο μεταφορέας με έδρα το Σικάγο επιτρέπει τη χρήση εγκεκριμένου από την FAA συστήματος συγκράτησης παιδιών ή παιδικού καθιστικού σε ορισμένες θέσεις στο αεροσκάφος του εάν έχετε αγοράσει μια θέση για το παιδί σας. Η United δεν παρέχει συστήματα συγκράτησης παιδιών ή παιδικά καθίσματα ασφαλείας. Τα καθίσματα ασφαλείας ή τα συστήματα συγκράτησης πρέπει να τοποθετούνται σε καθίσματα παραθύρων σε μονόκλινα αεροσκάφη και σε καθίσματα παραθύρων ή στα μεσαία καθίσματα ενός κεντρικού τμήματος σε αεροπλάνα δύο επιφανειών. Η χρήση συστημάτων συγκράτησης παιδιών δεν επιτρέπεται σε καθίσματα ή καθίσματα που βλέπουν προς τα πίσω στη σειρά εξόδου οποιουδήποτε αεροσκάφους ή σε αεροσκάφη United Global First σε αεροσκάφη 747-400, 767 ή 777-200 με τρία καμπίνα.
  1. Volaris : Για παιδιά κάτω των 2 ετών με εισιτήριο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθίσματα αυτοκινήτων εγκεκριμένα από την FAA.
  2. WestJet : Το κάθισμα αυτοκινήτου για παιδιά κάτω των 2 ετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς βάση, εφόσον είναι σωστά ασφαλισμένο και χρησιμοποιείται με το εγκατεστημένο σύστημα εσωτερικών καλωδίων. Τα καθίσματα πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας της FAA και / ή του Καναδά.

Συμβουλές για τη χρήση κάθισμα αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης