Ποια είναι η καλύτερη παραλία στο Τέξας;

Ερώτηση: Ποια είναι η καλύτερη παραλία στο Τέξας;

Το Τέξας έχει εκατοντάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής. Και, κάθε καλοκαίρι, χιλιάδες επισκέπτες συσσωρεύονται στις παραλίες σε ολόκληρη την πολιτεία Lone Star. Αλλά, ποια είναι η καλύτερη παραλία για να επισκεφθείτε στο Τέξας;

Απάντηση: Το Τέξας έχει κυριολεκτικά δεκάδες προορισμούς παραλία διασκορπισμένους σε εκατοντάδες χιλιόμετρα ακτογραμμής. Οι περισσότερες από αυτές τις παραλίες έχουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά. Και, δεδομένου ότι η ακτή του Τέξας εκτείνεται από τη Λουιζιάνα στο Μεξικό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις παραλίες του Τέξας .

Έτσι, σε κάποιο βαθμό, η καλύτερη παραλία είναι θέμα προσωπικής προτίμησης.

Το Galveston έχει ιστορική γοητεία και πολλά καταστήματα και εστιατόρια δίπλα στο κόλπο κατά μήκος της θάλασσας. Το Corpus Christi είναι μια σημαντική πόλη γεμάτη από σύγχρονα αξιοθέατα, καθώς και τις παραλίες του κόλπου και του Κόλπου. Το λιμάνι Aransas έχει μια γραφική γοητεία που προσελκύει πολλούς επισκέπτες, ενώ το Padre Island Nationa Seashore προσελκύει όσους εκτιμούν τη μοναξιά.

Ωστόσο, κρίνοντας από τα παραδοσιακά «καλύτερα κριτήρια της παραλίας» της λευκής άμμου, το καθαρό νερό και το ζεστό έτος γύρω από τις θερμοκρασίες, το νεύμα για την καλύτερη παραλία στο Τέξας πρέπει να πάει στο South Padre Island . Βρίσκεται μόλις δέκα χιλιόμετρα πάνω από τα σύνορα Τέξας / Μεξικού, το South Padre Island είναι μια αληθινή υποτροπική παραλία με καθαρότερο νερό, λευκές παραλίες και πιο ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή από την τυπική παραλία του Τέξας.