Επισκεφθείτε την περιοχή παράκτιων στροφών του Τέξας

Ακριβώς στη μέση της ακτής των 300 μιλίων του Τέξας, βρίσκεται μια περιοχή γνωστή ως Παράκτια Λάμψη. Αγκυροβολημένο από το Corpus Christi - την Αφρώδη Πόλη από τη Θάλασσα - η Περιφέρεια της Παράκτιας Κλίσης έχει γίνει ένα mecca για τους παραθαλάσσιους επισκέπτες της Πολιτείας Lone Star. Ωστόσο, ενώ το Corpus είναι σίγουρα η μεγαλύτερη και πιο γνωστή πόλη στην περιοχή, είναι το πλήθος των γοητευτικών παραλιακών πόλεων που πραγματικά δίνουν στην περιοχή παράκτιας άκρη την μοναδική της έκκληση.

Μαζί με το Corpus Christi, οι πόλεις Rockport, Port Aransas, Aransas Pass, Fulton και Ingleside συνδυάζονται για να καταστήσουν την παράκτια περιοχή περιπάτου έναν δυναμικό προορισμό διακοπών.

Corpus Christi

Με πολλούς τρόπους, το Corpus Christi βρίσκεται σε αντίθεση με τις μικρότερες πόλεις που περιβάλλουν. Ενώ το Corpus είναι μια σημαντική πόλη, οι άλλοι είναι υπνωτικές πόλεις και bergs. Όμως, συνδυάζοντας τα στοιχεία του καθενός και προσθέτοντας τα μίλια της παραλίας και δεκάδες τοπικούς κόλπους, οι επισκέπτες της Περιφέρειας Coastal Bend μπορούν να βιώσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διακοπών.

Ως αγκυροβόλιο της περιοχής, το Corpus Christi προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του αριθμού των εστιατορίων, ξενοδοχείων και αξιοθέατων . Το Corpus είναι στην πραγματικότητα σαν δύο πόλεις σε ένα, καθώς ένα τμήμα της πόλης βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα ενώ το άλλο μέρος είναι πέρα ​​από τον κόλπο στο νησί Padre. Και τα δύο τμήματα του Corpus έχουν τη γοητεία τους και προσφέρουν στους επισκέπτες πολλά πράγματα να δουν και να κάνουν. Τόσο η ηπειρωτική χώρα όσο και τα νησιά του Corpus είναι γεμάτα με καλά ξενοδοχεία, καταλύματα και άλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Κάθε πλευρά διαθέτει επίσης πολλά καλά εστιατόρια. Τα αξιοθέατα και οι δραστηριότητες αφθονούν και στις δύο πλευρές. Στην ηπειρωτική χώρα, οι επισκέπτες θα βρουν δημοφιλή αξιοθέατα όπως το Texas State Aquarium, το USS Lexington, το μνημείο της Selena και το Whataburger Field - το σπίτι του μπέιζμπολ Corpus Christi Hooks.

Πάνω στο νησί, το Schlitterbahn Water Park και το Treasure Island Golf & Games είναι και τα δύο μεγάλα κληρώσεις. Όμως, η μεγαλύτερη κλήρωση από την πλευρά του νησιού είναι, φυσικά, οι παραλίες. Το Padre Island National Seashore βρίσκεται νότια των ορίων της πόλης, ενώ το Mustang Island State Park βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πόλη.

Οι γύρω πόλεις

Το Port Aransas μοιράζεται το νησί Padre με το μισό νησί του Corpus Christi και βρίσκεται ακριβώς στα βόρεια του Mustang Island State Park. Ενώ είναι εφικτό να φτάσετε στο Port Aransas οδικώς μέσω του Corpus Christi, μια από τις κύριες εκκλήσεις για την επίσκεψη στο Port A είναι η διαδρομή με το ferry boat μέσω του Channel Corpus Christi, η οποία μπορεί να προσεγγιστεί από την εθνική οδό 361 μέσω της πόλης Aransas Pass η οποία θα φτάσει σύντομα). Κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί οδικώς είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις της περιοχής - το νησί San Jose. Το "St Joe Passenger Ferry & Jetty Boat" έχει αρκετές ώρες αναχώρησης καθημερινά από το Wharf Fishermen's στο Port A. Αυτό το ακατοίκητο νησί είναι δημοφιλές ανάμεσα στους beachgoers, τους ψαράδες και τους birders. Για όσους μένουν στο Port Aransas, πηγαίνοντας στην παραλία, ψάρεμα, πουλιά, καγιάκ και ψώνια είναι οι πιο δημοφιλείς δραστηριότητες. Το Port A προσφέρει επίσης μια σειρά από υπέροχα εστιατόρια,

Πίσω στην ηπειρωτική χώρα απέναντι από το λιμάνι Α είναι το Aransas Pass, όπου, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι επισκέπτες μπορούν να πιάσουν το Ferry Boat Port Aransas. Ωστόσο, το Aransas Pass προσφέρει αρκετό κομμάτι για να το κάνετε αυτό καθαυτό. Η αλιεία, το καγιάκ και τα πουλιά είναι δημοφιλή στους λάτρεις της φύσης που επισκέπτονται το Aransas Pass. Όσοι αναζητούν νυχτερινή ζωή κάνουν συχνά μια κρουαζιέρα στο πλοίο Aransas Queen Casino. Η μεγαλύτερη ισοπαλία στο Pass Aransas, ωστόσο, είναι το ετήσιο Shrimporee, που πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους. Η πόλη Ingleside βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Pass Aransas. Το πιο γνωστό ως πρώην σπίτι σε μια μεγάλη ναυτική βάση, το Ingleside είναι σήμερα μια κοιμισμένη πόλη που προσφέρει στους επισκέπτες μεγάλη πρόσβαση σε ψάρεμα, βαρκάδα και κωπηλασία.

Στα βόρεια του Pass Aransas / Ingleside βρίσκεται η περιοχή Rockport / Fulton. Αν και είναι δύο ξεχωριστές πόλεις, οι Rockport και Fulton συχνά χρεώνονται μαζί ως ένας μόνο προορισμός.

Η περιοχή Rockport-Fulton είναι γνωστή για τα καλά εστιατόρια, τα γραφικά καταστήματα και την ακμάζουσα σκηνή τέχνης. Και, φυσικά, όπως όλες οι κοινότητες των παράκτιων λόφων, το Rockport και το Fulton προσφέρουν πολλές ευκαιρίες αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους - κυρίως ψάρεμα, καγιάκ και πτηνοτροφία. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης, τα πουλιά παίρνουν το κεντρικό στάδιο, καθώς το κοντινό καταφύγιο άγριας ζωής του Aransas φιλοξενεί ένα μεταναστευτικό κοπάδι 300 σχεδόν σπάνιων γερανών.

Συνολικά, η Περιφέρεια Παράκτιας Περίφραξης είναι μια περιοχή που συνδέεται από τις κοινές παραλίες και κόλπους της, αλλά προσφέρει στους επισκέπτες μια μυριάδα εμπειριών με βάση τις διάφορες παράκτιες κοινότητες που δίνουν στην περιοχή την ταυτότητά της.