Ποιο είναι το καλύτερο Gay Resort για μένα; Fort Lauderdale ή Δυτικό Χόλιγουντ

Ένας αναγνώστης ζητά συμβουλές για την επιλογή μεταξύ Fort Lauderdale και WeHo

Ερώτηση: Γεια σας,

Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας αυτής της ιστοσελίδας και πάντα διάβασα τους χρήσιμους ταξιδιωτικούς οδηγούς που παρέχετε. Είχα μια ερώτηση - Εγώ και ο φίλος μου σχεδιάζουμε να ταξιδέψουμε για πρώτη φορά μόνοι μας. Είμαι 25 ετών και είμαι 24 ετών, και οι δύο είναι από πολύ αυστηρό θρησκευτικό οικογενειακό υπόβαθρο, έτσι είναι πολύ διακριτικά και ευθεία. Στην πραγματικότητα, παντρεύεται αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να συνεχίσει με τη ζωή του.

Και οι δύο εξοικονομούσα χρήματα για να πάμε σε κάποιο γκέι θέρετρο όπου μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί.

Μετά την αναζήτηση για εβδομάδες και την έρευνα μου στο διαδίκτυο. Τα δύο μέρη που αποφάσισα είναι το Λος Άντζελες , όπου μπορούμε να επισκεφτούμε το West Hollywood και ίσως το Palm Springs ή το Fort Lauderdale της Φλώριδας. Επειδή και οι δύο είμαστε πολύ διακριτικοί, θέλουμε το ταξίδι μας να είναι πολύ ανοιχτό και φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους - απλώς να ζήσουμε και να δράσουμε γκέι για μερικές ημέρες, να μεθυσθούμε και να απολαύσουμε να είμαστε ανοιχτά γκέι, όπως κανείς δεν μας ξέρει εκεί. Ήθελα απλώς να πάρω κάποια εισροή ή ίσως συμβουλές για το οποίο θα ήταν ένα καλύτερο μέρος από την άποψη ότι είναι ανοιχτά γκέι. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί. Αφήνω τέλος αυτού του μήνα, και το ταξίδι είναι μόνο για 5 ημέρες.

Ευχαριστώ πολύ,

Διακριτικός τύπος, Καναδάς

Απάντηση: Γεια σου,

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι έχετε πάρει λίγο από τα δύο μέρη στο έθνος, αν όχι τον κόσμο, που προσφέρονται καλύτερα σε μια ομοφυλοφιλική διακοπή χαλάρωσης, αναψυχής και ανοιχτό για το ποιοι είστε.

Τόσο το Fort Lauderdale όσο και το Palm Springs είναι γεμάτα με gay resorts, και τα δύο έχουν σχετικά παρόμοια εποχικότητα (η πιο δημοφιλής πτώση από την άνοιξη και αρκετά ζεστό και λιγότερο πυκνοκατοικημένο το καλοκαίρι, ειδικά το Palm Springs). Εάν πηγαίνετε μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα είστε ευλογημένοι με ωραίο καιρό είτε στη Φλόριντα είτε στη Νότια Καλιφόρνια.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των δύο προορισμών. Το Palm Springs είναι μια σχετικά μικρή πόλη (περίπου 45.000), και είναι ένα κλίμα έρημο. Υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια και πολλά από τα gay θέρετρα βρίσκονται μαζί στη γειτονιά Warm Springs , δημιουργώντας ένα κομμάτι της ατμόσφαιρας του πάρτι. Αν και υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην περιοχή, είναι εξίσου ένα μέρος για να κολυμπήσετε με το φίλο σας και να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα και να διασκεδάσετε (με ή χωρίς φίλους - αυτά τα θέρετρα είναι αρκετά κρουαζιερά και άγρια, ειδικά τη νύχτα ). Υπάρχει γκέι νυχτερινή ζωή στο Παλμ Σπρινγκς, αλλά είναι μάλλον χαμηλού κλειδιού και οι σοβαροί ομοφυλοφιλικοί επισκέπτες τείνουν να βρουν λίγο περιορισμένο.

Το West Hollywood βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του μετρό Λος Άντζελες και έχει όλες τις προφανείς μεγάλες πόλεις μιας παγκόσμιας κλάσης μητρόπολης, συμπεριλαμβανομένων πολλών gay clubs, εστιατορίων και καταστημάτων κατά μήκος της κύριας οδού, της λεωφόρου Santa Monica . Ωστόσο, η πόλη στερείται ειδικά gay θέρετρα. Τα υπόλοιπα καταλύματα στο Δυτικό Χόλιγουντ , ενώ είναι απόλυτα φιλικά προς τα γκέι, είναι τα κύρια κέντρα. Έτσι, αν μένετε σε ένα από αυτά τα μέρη, δεν μπορείτε απλά να πετάξετε γύρω από την πισίνα χωρίς το κοστούμι σας (καλά, χωρίς να ανακατεύετε!).

Αν έχετε μόλις πέντε ημέρες, μια μεγάλη επιλογή μπορεί να ξοδεύετε τις μισές νύχτες σας στο Δυτικό Χόλιγουντ, να συμμετάσχετε σε όλο τον ενθουσιασμό του Λος Άντζελες και στη συνέχεια τις άλλες νύχτες στο Palm Springs, να γλιστρήσετε σε ένα gay θέρετρο και να χαλαρώσετε.

Το Fort Lauderdale είναι μια μεγαλύτερη πόλη από τον Παλμ Σπρινγκς (περίπου 150.000, με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό μετρό) και έχει επίσης μια γειτονιά (κοντά στην παραλία) με μια σειρά από γκέι, ενδυμασίες προαιρετικά θέρετρα κοντά το ένα στο άλλο. Το ωραίο για αυτήν την περιοχή είναι ότι είστε βήματα από την όμορφη παραλία της πόλης. Το Fort Lauderdale έχει επίσης μια διασκεδαστική μικρή γκέι συνοικία, το Wilton Manors που είναι μια μικρή οδός με το αυτοκίνητο και μοιάζει με μικροσκοπικό West Hollywood - γκέι μπαρ, καταστήματα και εστιατόρια . Με αυτή την έννοια, το Fort Lauderdale προσφέρει τόσο την χαλαρή εμπειρία θέρετρο, σε συνδυασμό με μια πιο κοσμοπολίτικη πλευρά.

Επιπλέον, το Miami - με την μοντέρνα σκηνή του South Beach και τα λαμπερά καταστήματα και εστιατόρια - απέχει λιγότερο από μία ώρα από το Fort Lauderdale, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να φτιάξετε την πόλη σας με μια απογευματινή ή βραδινή εκδρομή.

Αν πάτε με την επιλογή της Φλώριδας, θα μπορούσατε πιθανότατα να περάσετε όλες τις πέντε ημέρες στο Fort Lauderdale και να το χρησιμοποιήσετε ως βάση για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Εν ολίγοις, πραγματικά δεν θα πάει στραβά ούτε με τη Νότια Φλόριντα ούτε με τη Νότια Καλιφόρνια, όσον αφορά τον προγραμματισμό μιας διασκέδασης, ελαφρώς τραχύς, πενθήμερης gay απόδραση. Στο Φορτ Λόντερντεϊλ και στο Παλμ Σπρινγκς / Δυτικό Χόλιγουντ, μπορείτε να είστε ο ίδιος ο ίδιος και θα βρείτε πολλούς συναδέλφους ομοφυλόφιλους και λάτρεις του ήλιου και στα δύο μέρη. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη Φλόριντα για τον απλό λόγο ότι είναι περισσότερο στην Ανατολική Ακτή, το τροπικό δρώμενο, και άλλοι προτιμούν την Καλιφόρνια και το ξηρό κλίμα της και την πιο χαλαρή νοοτροπία της Δυτικής Ακτής.

Εάν είστε απόλυτα κολλημένοι όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, θεωρήστε ότι οι διακοπές του Palm Springs και του West Hollywood πρόκειται να προσφέρουν πιο ποικίλα και θεαματικά φυσικά τοπία (ωκεανό και παραλίες γύρω από το LA, εκπληκτική θέα στην έρημο και βράχια γύρω από το Palm Springs) Φλόριντα, η οποία είναι επίπεδη και κάπως χτισμένη.

Ελπίζω ότι βοηθάει και ότι εσείς και ο φίλος σας έχετε υπέροχο χρόνο!

Ανδρέας