Λος Άντζελες Gay Guide - Λος Άντζελες 2016-2017 Ημερολόγιο Γεγονότων

Λος Άντζελες με λίγα λόγια:

Ένας από τους κορυφαίους ομοφυλόφιλους και λεσβιακούς προορισμούς του κόσμου, το Λος Άντζελες είναι κάτι περισσότερο από μια ενιαία μητρόπολη - μάλλον, είναι μια ολόκληρη συλλογή τόσο των πλατειών όσο και σε πολλές περιπτώσεις των γραφικών γειτονιών και των παρακείμενων πόλεων. Θα μπορούσε να πάρει μια ολόκληρη εβδομάδα μόνο για να επισκεφθείτε ακόμη και εκείνες τις περιοχές με το μεγαλύτερο αριθμό των gay δημοφιλείς επιχειρήσεις και κατοικημένες μπλοκ, όπως το West Hollywood , Silver Lake, Hollywood, San Fernando Valley, Σάντα Μόνικα, Βενετία, Beverly Hills, και ακόμη και το ολοένα και πιο μοντέρνο κέντρο της πόλης.

Οι εποχές:

Το Λος Άντζελες είναι μια άγονη, ηλιόλουστη έρημη πόλη που δέχεται λίγη βροχή και περιορισμένη υγρασία, χάρη στη θέση της στον Ειρηνικό Ωκεανό. Δεν υπάρχει κακός χρόνος για επίσκεψη, αν και αργά την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι βλέπει τις πιο ζεστές και πιο ήρεμες μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι η διαβόητη νέφος της πόλης μπορεί να είναι πιό άμβλυνση τότε. Ο χειμώνας είναι πιο δροσερός και μπορεί ακόμη και να είναι αρκετά βροχερός, προκαλώντας περιστασιακές πλημμύρες αλλά και πιο φρέσκες μέρες.

Οι μέσες τιμές υψηλού χαμηλού ρυθμού είναι 68F / 48F τον Ιανουάριο, 73F / 54F τον Απρίλιο, 88F / 65F τον Ιούλιο και 79F / 60F τον Οκτώβριο. Οι βροχοπτώσεις είναι κατά μέσο όρο 3 έως 4 ίντσες / μοτ. Ιαν. Έως Μαρ., Και ίντσες ή 2 το Νοέμβριο και Δεκέμβριο, και λιγότερο από μια ίντσα σε άλλες εποχές.

Η τοποθεσία:

Αυτή η τεράστια λεκάνη της ερήμου καλύπτει σχεδόν 500 τετραγωνικά μίλια, φτερωτά τον Ειρηνικό Ωκεανό προς τα δυτικά. Το όριο της πόλης εκτείνεται περίπου 45 μίλια βόρεια προς νότο και 30 μίλια ανατολικά προς δύση. Η ανύψωση κυμαίνεται από τη στάθμη της θάλασσας στην παραλία έως τα 5.000 πόδια στα βουνά San Gabriel, μία από τις πολλές σειρές που είτε διασχίζουν είτε διασχίζουν την πόλη.

Το Λος Άντζελες βρίσκεται κατά μήκος μιας ακτής της ακτής της Νότιας Καλιφόρνιας που κόβει περίπου 45 μοίρες βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Είναι περίπου 120 μίλια βόρεια από τα σύνορα του Μεξικού και σε κοντινή απόσταση οδήγησης από πολλές πόλεις στην Καλιφόρνια και τη Νοτιοδυτική.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Σημειώστε ότι μπορεί να διαρκέσει 30 με 60 λεπτά για να οδηγείτε μεταξύ των περισσότερων γειτονιών εντός του LA

Οι οδικές μετακινήσεις προς το Λος Άντζελες από προεξέχοντες τόπους και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Πετώντας στο Λος Άντζελες:

Ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στη χώρα, το Los Angeles International (LAX) είναι δίπλα στον ωκεανό, περίπου 20 μίλια δυτικά του κέντρου της πόλης και 12 μίλια νότια του West Hollywood . Εξυπηρετείται με απευθείας πτήσεις από όλη τη χώρα και τον κόσμο. Το LA εξυπηρετείται επίσης από μια σειρά μικρότερων αεροδρομίων, πολλά από τα οποία εξακολουθούν να διαθέτουν πολλές απευθείας πτήσεις εσωτερικού. Αυτές περιλαμβάνουν το Burbank (15 μίλια βόρεια), το Long Beach (20 μίλια νοτιοδυτικά), το John Wayne / Orange County (40 μίλια νοτιοανατολικά) και το Οντάριο (40 μίλια ανατολικά).

Ένα αυτοκίνητο είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την πόλη, και όλα αυτά τα αεροδρόμια έχουν εκτεταμένες ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άφθονες μεταφορές εδάφους.

Λος Άντζελες 2016-2017 Ημερολόγιο εκδηλώσεων:

Gay Resources στο Λος Άντζελες:

Διάφοροι πόροι εκεί έξω προσφέρουν εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του LA Gay & Lesbian Center), των δημοφιλών ομοφυλοφιλικών εφημερίδων Frontiers και των Lesbian News). Το Los Angeles Times) είναι η καλύτερη πηγή ειδήσεων της πόλης και το LA Weekly είναι μια καταπληκτική εναλλακτική λύση.

Για πληροφορίες σχετικά με τον γενικό τουρισμό, επικοινωνήστε με το LA CVB και για πληροφορίες για τουριστικές πληροφορίες σχετικά με τους ομοφυλόφιλους για το gay hub της περιοχής, West Hollywood, επισκεφθείτε τον εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό του West Hollywood για όλα τα γκέι και φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

Τα κορυφαία πολιτιστικά αξιοθέατα του LA:

Τα κορυφαία αξιοθέατα υπαίθρου του LA:

Εξερευνώντας τις γκέι-δημοφιλείς γειτονιές της Σημείωσης:

Δυτικό Χόλιγουντ : Η μικρή αλλά πολυσύχναστη πόλη του Δυτικού Χόλιγουντ , η οποία περιβάλλεται εντελώς από το Λος Άντζελες, είναι η gay mecca της περιοχής. Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός των σχεδόν 40.000 κατοίκων της είναι γκέι και η πόλη περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ξενοδοχείων, εστιατορίων, καταστημάτων και μπαρ που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους ή ομοφυλόφιλους, στο μετρό LA. Είναι επίσης ο χώρος μερικών από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις GLBT της περιοχής, όπως το Gay Pride , το OutFest και το Carnaval Halloween. Για τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες στο Λος Άντζελες, το Δυτικό Χόλιγουντ είναι ένα must-see, αλλά και μια καλή βάση για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Downtown: Το κέντρο της LA είναι σε μεγάλο βαθμό εταιρικό κέντρο που έχει υποστεί αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον ένα μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι το σπίτι σε μερικές κορυφαίες μουσουλμάνες, μια σειρά από ωραία εστιατόρια, και μερικές από τις πιο προεξέχουσες εθνικές γειτονιές της πόλης, όπως το Μικρό Τόκιο, η Chinatown και η πολυσύχναστη Λατινική κοινότητα Olvera Street.

Χόλιγουντ: Μόλις συνώνυμο της γοητείας, το Χόλιγουντ έγινε αρκετά άφθονο στα τέλη του 20ού αιώνα, αλλά, όπως και στο κέντρο της πόλης, έχει γίνει αρκετά μοντέρνο σε περιοχές αργά. Στα βορειοανατολικά πάνω από το Beachwood Canyon στις χαμηλότερες πλαγιές του Mount Lee είναι το τεράστιο σημάδι HOLLYWOOD, των οποίων τα 50-ποδοσφαιρικά γράμματα έχουν χαρίσει τον ορίζοντα για πάνω από 80 χρόνια. Δεν μπορείτε να το επισκεφθείτε, αλλά μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλά μουσεία και αξιοθέατα - μερικούς κολικούς, άλλοι που ασχολούνται με την Hollywood Boulevard, από το Hollywood Wax Museum έως τον αγαπημένο διάδρομο της φήμης.

Silver Lake και Los Feliz: Ακριβώς ανατολικά του Χόλιγουντ είναι ο Los Feliz, ένας από τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους του LA, μια καθαρή, ελκυστική γειτονιά από λοφώδεις λωρίδες, κρυμμένες κάτω από το πυκνό πράσινο του πάρκου Griffith. Στα ανατολικά βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη γειτονική περιοχή της LA μετά το West Hollywood, την περίεργη και καλλιτεχνική περιοχή Silver Lake, όπου κατοικούν πολλοί ομοφυλόφιλοι και λεσβίες. Θα βρείτε πολλά δροσερά μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα στο Los Feliz και την Silver Lake.

Beverly Hills και Westwood: Εδώ είναι η ευκαιρία να αγοράσετε ένα χάρτη των σπιτιών των αστέγων και το putter γύρω από την αναζήτηση της κατοικίας Shirley Jones, Elke Sommer, ή Dick Van Patten. Ναι, περισσότερες προσωπικότητες - καθώς και αρκετοί - έχουν beens - ζουν σε Beverly Hills, Brentwood και Bel Air από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Νότια της λεωφόρου Santa Monica προς τη λεωφόρο Wilshire είναι τα απίστευτα καταστήματα chichi κατά μήκος του Rodeo Drive.

Σάντα Μόνικα και Βενετία : Αυτές οι παραθαλάσσιες κοινότητες προς τα δυτικά είναι φορτωμένες με καταπληκτικά καταστήματα, πολλά ξενοδοχεία hip και πολλά υπέροχα εστιατόρια - για να μην αναφέρουμε τις εξαιρετικές παραλίες.