Ταξιδιωτικός οδηγός του Σακραμέντο

Μια ποτάμια πόλη της πολιτικής και του εμπορίου, το Σακραμέντο είναι με πολλούς τρόπους πνευματικά πιο κοντά στο Σικάγο από ό, τι στο Σαν Φρανσίσκο ή το Λος Άντζελες. Η αίσθηση εδώ είναι πιο φιλική Midwest από την ελεύθερη πνευματική Καλιφόρνια. Ακόμα, αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη των 490.000 (με πληθυσμό 2,6 εκατομμυρίων κατοίκων του μετρό) είναι άφθονη, εκλεπτυσμένη, εκπληκτικά φιλική προς τους ομοφυλόφιλους και αρκετά γραφική. Το Sacramento είναι ένας ιδανικός κόμβος από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τη βόρεια Καλιφόρνια .

Βρίσκεται σε απόσταση 2 ωρών από τη λίμνη Tahoe, το Yosemite, τη Χρυσή Χώρα, τη Χώρα του Κρασιού, τον ρωσικό ποταμό και το Σαν Φρανσίσκο.

Οι εποχές

Το Sacramento απολαμβάνει μέτριο, γενικά ευχάριστο καιρό όλο το χρόνο, αν και το καλοκαίρι μπορεί να παράγει ζεστό αλλά ξηρό καιρό, ενώ ο χειμώνας βλέπει το μερίδιό του στους καταιγισμούς - είναι ένα κλίμα που δεν ξεπερνά τη Μεσόγειο. Οι μέσες τιμές χαμηλού θορύβου είναι 55F / 41F τον Ιανουάριο, 74F / 50F τον Απρίλιο, 94F / 61F τον Ιούλιο και 79F / 54F τον Οκτώβριο. Οι βροχοπτώσεις είναι κατά μέσο όρο 3 έως 4 ίντσες / μοτ. το χειμώνα, μια ίντσα ή λιγότερο από την άνοιξη έως τις αρχές του φθινοπώρου και 2 έως 3 ίντσες αργά το φθινόπωρο.

Η τοποθεσία

Το Σακραμέντο ιδρύθηκε το 1839 σε μια εύφορη αγροτική κοιλάδα (ύψος 17 ποδιών), στη συμβολή δύο ποταμών που έσπευσαν, του Αμερικανικού και του Σακραμέντο. Είναι στη βάση η περιοχή έγινε διάσημη κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα Gold Rush, η οποία ξεκίνησε μόλις 30 μίλια ανατολικά, στους πρόποδες των βουνών της Σιέρα Νεβάδα.

Αυτή η πόλη, περίπου 90 μίλια βορειοανατολικά του Σαν Φρανσίσκο, ονομαζόταν κρατική πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας το 1854. Το έδαφος στο Σακραμέντο είναι ως επί το πλείστον επίπεδο και η γύρω περιοχή, αν και κάπως περιβάλλεται από τα ταχέως αναπτυσσόμενα προάστια, είναι καταπράσινη και πράσινη.

Οδήγηση αποστάσεων

Οι διαδρομές στο Sacramento από περίοπτα μέρη και σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν:

Πετώντας στο Σακραμέντο

Το Compact, σύγχρονο και καθαρό Διεθνές Αεροδρόμιο του Sacramento απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης και εξυπηρετείται από τις περισσότερες μεγάλες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες, με συχνές μη στάσιμες εξυπηρέτηση στις περισσότερες πόλεις της Δυτικής Ακτής, Ατλάντα , Σαρλότ, Σικάγο, Ντάλλας , Ντένβερ, Γκουανταλαχάρα, Χονολουλού, Χιούστον, Μινεάπολη, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Ουάσιγκτον, DC και άλλα.

Μπορεί να είναι σχετικά ανέφικτο να πετάξει εδώ χάρη στην εξυπηρέτηση που παρέχεται από παρόχους αξίας όπως οι JetBlue και Southwest Airlines .

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στο Σακραμέντο

Η μεγαλύτερη τουριστική άντληση της πόλης είναι το kitschy αλλά πανηγυρικό Old Sacramento, ένα κρατικό πάρκο 28 χλμ. Gold Rush στον ποταμό Σακραμέντο με μουσεία (συμπεριλαμβανομένου του State Railroad Museum της Καλιφόρνιας), καταστήματα και εστιατόρια.

Τα κορυφαία πολιτιστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Καλιφόρνιο κράτος και το μουσείο, ένα επιβλητικό κτίριο του 1874 που περιβάλλεται από ένα όμορφο πάρκο. το συναρπαστικό μουσείο Καλιφόρνιας, το οποίο παρέχει μια πλούσια εικόνα της ιστορίας του κράτους. το περίφημο Μουσείο Τέχνης Crocker. και το Πολιτειακό Ιστορικό Πάρκο Sutter's Fort, την αποκατασταθείσα δομή του Adobe, στην οποία ο ιδρυτής της πόλης John Sutter δημιούργησε τη θέση του.

Πόροι

Μπορείτε καλύτερα να σχεδιάσετε τις gay Sacramento εξερευνήσεις σας συμβουλευόμενοι μερικούς από τους παρακάτω συνδέσμους, μεταξύ των οποίων είναι οι mainstream αλλά πολύ προοδευτικοί Sacramento News & Reviews. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τουρισμό από το Sacramento Convention & Visitors Bureau, το οποίο έχει το δικό του τμήμα αφιερωμένο στα ταξίδια GLBT και τοπικές πληροφορίες σχετικά με τους πόρους του gay Sacramento από το Sacramento Gay & Lesbian Community LAMBDA Community Center και το Out Sacramento.

Γνωριμία με το Σακραμέντο

Η πρωτεύουσα της Καλιφόρνια έχει πολλά να κάνει, αλλά είναι επίσης ελκυστική λόγω του τι είναι κοντά - μέσα σε 1,5 με 3 ώρες οδήγησης μπορείτε να φτάσετε σε δεκάδες μεγάλες gay meccas και δελεαστικές αποδράσεις διακοπών, όπως το Σαν Φρανσίσκο , το ρωσικό ποτάμι , τη Χώρα Νάπα και Sonoma , τη Λίμνη Ταχό , τη Χρυσή Χώρα και το Εθνικό Πάρκο Yosemite.

Ωστόσο, η ίδια η πόλη δεν πρέπει να παραβλεφθεί, δεδομένου μάλιστα του μεγέθους και της ορατότητας της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, που μπορεί να ακούσετε πολύ λιγότερο από το Σαν Φρανσίσκο ή το Λος Άντζελες, αλλά στην πραγματικότητα κατατάσσεται μεταξύ των πιο οργανωμένων και ενθουσιωδών στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες Κράτη μέλη.

Οι επισκέπτες της πόλης θα ανακαλύψουν ένα ζωντανό και περιπλανώμενο στο κέντρο της πόλης, γεμάτο με δροσερά καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και πολλά άλλα - πολλά από αυτά είναι μόνο πεζόδρομος K Street. Στο κέντρο του Σακραμέντο θα βρείτε επίσης το κτίριο του αρχαίου κεφαλαίου και τους θαυμάσιους κήπους γύρω από τον κήπο και την ιστορική συνοικία του Παλαιού Σακραμέντου κατά μήκος του ποταμού Σακραμέντο.

Midtown και Lavender Heights

Το Midtown, που βρίσκεται ανατολικά του Downtown, έχει λίγα αξιοθέατα, αλλά αποτελεί μια ιδανική γειτονιά για ψώνια, φαγητό και θαυμάζοντας πολλά παραδείγματα αρχιτεκτονικής βικτωριανού, τεχνίτη, τέχνης και βιοτεχνίας, αναβίωση της Ισπανίας και αποικιακής αναγέννησης. Το τμήμα του Midtown ανάμεσα στους 20ου και 29ου δρόμους και τους δρόμους Ε και Ν είναι γνωστό σε πολλούς ως Lavender Heights, λόγω του μεγάλου αριθμού γκέι ιδιοκτησιών και επιχειρήσεων.

Το Σακραμέντο έχει μια χούφτα γκέι μπαρ, αρκετή για να κρατήσει τους οπαδούς του club-hopping ευτυχισμένος για λίγες μέρες. Πολλά από αυτά τα μέρη βρίσκονται στο Lavender Heights, κοντά σε καφενεία και εστιατόρια φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Ορισμένες αξιοσημείωτες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης του Sacramento περιλαμβάνουν το Badlands, Faces, το μπαρ βίντεο Depot και το Bolt (για τους οπαδούς του δέρματος). Μεταξύ των πολλών εξαιρετικών εστιατορίων της πόλης, μερικά από τα αγαπημένα στην κοινότητα GLBT περιλαμβάνουν το εξαιρετικό μεξικάνικο φαγητό του Ernesto, τον Paesanos (γκουρμέ πιτσαρίες και ιταλικό φαγητό) και το Lucca (υπέροχο και εφευρετικό σύγχρονο φαγητό) - και αυτό ονομάζει μόνο μια χούφτα.

Η πόλη έχει επίσης μερικά εξαιρετικά καταλύματα φιλικά προς το GLBT, το πιο διακεκριμένο είναι το πολυτελές Inn στο Parkside.