Ξενοδοχεία σε Νάπα και Καλιρόγκα - Φιλανδικά φιλικά ξενοδοχεία στη Νάπα

Ακόμα περισσότερο από τη γειτονική κοιλάδα Sonoma , η κομητεία Νάπα έβαλε για πρώτη φορά τις Ηνωμένες Πολιτείες στον διεθνή αμπελουργικό χάρτη και από την εμφάνισή της στη δεκαετία του '70 η δημοτικότητα της ως καταφύγιο διακοπών για τους λάτρεις του κρασιού και τα φαγητά έχει αυξηθεί με σταθερό ρυθμό. Η Νάπα (πληθυσμός 80.000 κατοίκων), βόρεια από τις μικρές πόλεις Yountville και Rutherford, καθώς και από τον τόνο της Αγίας Ελένης και την αστική και υπαίθρια πόλη Calistoga της κοιλάδας Napa, περιλαμβάνει περίπου 400 οινοποιεία, παγκοσμίως γνωστά εργοστάσια όπως το Stag's Leap, το Rutherford Hill, το Clos Pegase, το Domaine Chandon και το Franciscan Estate.

Είναι ένα μικρότερο νομό, από μακριά, από το Sonoma μέχρι το άμεσο δυτικό της, και είναι ελαφρώς πιο μακριά από το Σαν Φρανσίσκο (το οποίο είναι μια ώρα από το κέντρο της Νάπας) επίσης. Η Νάπα έχει επίσης μια λιγότερο έντονη ομοφυλοφιλία μετά από την κομητεία Sonoma, αλλά αυτή είναι ακόμα μια φιλόξενη, κοινωνικά φιλελεύθερη περιοχή με ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της GLBT, πολλοί από τους οποίους απασχολούνται στον κλάδο της φιλοξενίας.

Το Napa County είναι πλούσιο με εκτρεφόμενα καταλύματα, από πολυτελείς αλυσίδες και boutique θέρετρα - που επικρατούν ιδιαίτερα στο νότιο άκρο του νομού - σε ανεξάρτητα B & B, vintage μοτοσικλέτες και απομονωμένες αποδράσεις, αρκετές από τις οποίες είναι ομοφυλόφιλες.

Σε αλφαβητική σειρά, δείτε εδώ μια σειρά από εξαιρετικά μέρη για να μείνετε στη Χώρα Νάπα Νάπα. Για ιδέες για το πού θα μείνετε στην περιοχή, επίσης, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό ομοφυλόφιλων ξενοδοχείων Sonoma Wine Country και στον οδηγό Ρωσικών ομοφυλόφιλων οδηγών ποταμών .