Ρώσικος ποταμός Gay Ξενοδοχεία και ξενώνες οδηγός

Τα κορυφαία gay θέρετρα και τα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχεία στο ρωσικό ποτάμι Sonoma

Απορροφημένος από τον ποταμό, για τον οποίο έχει ονομάσει και βρίσκεται μέσα σε ελαιώνες από πανύψηλα δέντρα κόκκινου, η ρωσική κοιλάδα ποταμών έχει εδώ και πολλά χρόνια το διάσημο γκέι Σαββατοκύριακο του Σαν Φρανσίσκο . Είναι 75 λεπτά με το αυτοκίνητο σε αυτό το ήσυχο σημείο της δυτικής Sonoma County που είναι αγκυροβολημένο από το ισχίο ακόμα ανεπιτήδευτη πόλη του ποταμού Guerneville, μαζί με τα κοντινά χωριά του Rio Nido και Monte Rio.

Τα καταλύματα σε αυτόν τον ηλεκτρονικό οδηγό είναι κλειδωμένα σε αυτές τις τρεις πόλεις. Ελέγξτε έξω το Sonoma County Gay Hotels Guide για την υποβολή συστάσεων σε άλλα μέρη σε αυτήν την επεκτατική κομητεία, η οποία εκτείνεται από τον Ειρηνικό να Napa County . Λάβετε υπόψη ότι οι πόλεις Sonoma της Forestville, Sebastopol, Occidental και Jenner είναι πολύ κοντά στον ρωσικό ποταμό, επομένως τα ξενοδοχεία σε αυτές τις κοινότητες είναι πρόσθετα καλά στοιχήματα αν σκοπεύετε να περάσετε πολύ χρόνο στο Guerneville.

Περίπου 10 ή 15 χρόνια πριν, ο ρωσικός ποταμός περιλάμβανε αρκετά αποκλειστικά γκέι, μερικές φορές και είδη ένδυσης-προαιρετικά θέρετρα. Τα περισσότερα από αυτά τα ακίνητα έχουν διευρύνει την αγορά τους για να καλωσορίσουν ένα μικτό γκέι-ευθεία πλήθος και γενικά η περιοχή του ρωσικού ποταμού έχει γίνει πιο μικτή, ειδικά καθώς αρκετές δροσερές, ακόμη και αστικές, μπάρες και μπιστρό έχουν μετατρέψει το Guerneville σε ένα hotspot τροφίμων . Εάν δεν έχετε επισκεφτεί την περιοχή σε λίγο, μπορεί να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι το Guerneville έχει γίνει αρκετά μοντέρνο με τους hipsters του Σαν Φρανσίσκο, αν και τα αγαπημένα μακρόχρονα gay bars όπως η Rainbow Cattle Company εξακολουθούν να ευδοκιμούν. Και εξακολουθούν να υπάρχουν τόνοι ομοφυλόφιλων κατοίκων πλήρους απασχόλησης και σαββατοκύριακου και ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων.

Το τοπίο των καταλυμάτων είναι ευχάριστα ποικίλη, με ένα συνδυασμό φιλικών ομοφυλόφιλων B & B και μικρών θέρετρων, καθώς και ρουστίκ και πολυτελείς εξοχικές κατοικίες και πανδοχεία. Διακριτικές, ανεξάρτητες λειτουργίες είναι οι κανόνες - η ρωσική κοιλάδα του ποταμού είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χωρίς αλυσίδες.