Σαν Φρανσίσκο Gay Guide - Σαν Φρανσίσκο 2016-2017 Ημερολόγιο Γεγονότων

Σαν Φρανσίσκο με λίγα λόγια:

Από τη δεκαετία του 1950, ή ακόμα και νωρίτερα, καμία πόλη στον κόσμο δεν συνδέθηκε στενότερα με τον γκέι και την λεσβία πολιτισμό από το Σαν Φρανσίσκο , το οποίο επίσης κατατάσσεται στην ελίτ όταν πρόκειται για γραφική ομορφιά, υπέροχη τραπεζαρία, περίπλοκα πανδοχεία και boutique ξενοδοχεία , και προκλητικά μουσεία. Οι ευκαιρίες για ψώνια και αναψυχή δεν είναι πάρα πολύ κουραμπιές, και θα βρείτε επίσης πολλά γκέι νυχτερινή ζωή επίσης.

Αυτή η λαμπρή πόλη είναι πολύ διασκεδαστική για να επισκεφθείτε για ένα σαββατοκύριακο ή για αρκετές εβδομάδες, και αν και έχει το μερίδιό της σε ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια, είναι επίσης ένας θαυμάσιος προορισμός για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό.

Οι εποχές:

Δεν υπάρχει πραγματικά κακή στιγμή για μια γκέι διακοπές στο Σαν Φρανσίσκο, αν και η πόλη αντλεί τα περισσότερα πλήθη κατά τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες, οι οποίοι βλέπουν επίσης τη μικρότερη βροχή αλλά μερικές φορές καταπιεστική ομίχλη. Συνολικά, το κλίμα είναι ευχάριστο όλο το χρόνο και υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε όλο το χρόνο.

Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες είναι 56F / 43F τον Ιανουάριο, 64F / 48F τον Απρίλιο, 71F / 55F τον Ιούλιο και 70F / 52F τον Οκτώβριο. Οι βροχοπτώσεις είναι κατά μέσο όρο 3 έως 4 ίντσες / μοτ. το χειμώνα, μια ίντσα ή λιγότερο από την άνοιξη έως τις αρχές του φθινοπώρου και 2 έως 3 ίντσες αργά το φθινόπωρο.

Η τοποθεσία:

Με ένα από τα πιο οπτικά γοητευτικά σκηνικά του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο είναι άγρια ​​λοφώδες, η χερσόνησος ακρογιαλιά του, γλυπτά από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, ανατολικά και βόρεια, και τον Ειρηνικό Ωκεανό στη Δύση.

Η χρυσή γέφυρα Golden Gate συνδέει την πόλη με την περιφέρεια Marin στα βόρεια και η Bay Bridge εκτείνεται ανατολικά προς το Berkeley, το Oakland και τον East Bay . Στα νότια, οι αυτοκινητόδρομοι των ΗΠΑ 101 και I-280 οδηγούν τη χερσόνησο προς το Σαν Χοσέ και την Silicon Valley. Από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο στο Σαν Φρανσίσκο, είστε σε θέση να δείτε ραγδαίους λόφους ή επεκτατικές όψεις νερού.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Οι οδικές μετακινήσεις στο Σαν Φρανσίσκο από περίοπτα μέρη και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Πτήσεις προς Σαν Φρανσίσκο:

Ένας σημαντικός κόμβος της United Airlines, του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο, είναι μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί νότια του κέντρου της πόλης και εξυπηρετείται από τις περισσότερες μεγάλες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες καθώς και από πολυάριθμες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Είναι φθηνό και αρκετά εύκολο να φτάσετε στο αεροδρόμιο χρησιμοποιώντας τη γραμμή του μετρό BART? τα τέλη ταξί για τα περισσότερα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης τρέχουν $ 40 έως $ 50, και υπάρχουν επίσης αρκετές λιγότερο δαπανηρές υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο.

Μπορεί να είναι φθηνότερο να πετάτε στο Oakland, 20 με 40 λεπτά μακριά από το BART. και το Σαν Χοσέ, μια ώρα νότια με το αυτοκίνητο.

Και τα τρία μεγάλα αεροδρόμια στην περιοχή εξυπηρετούνται από προσανατολισμένες προς τον προϋπολογισμό Southwest Airlines , καθώς και πολλούς άλλους μεταφορείς.

Σαν Φρανσίσκο 2016-2017 Ημερολόγιο εκδηλώσεων:

Σαν Φρανσίσκο Gay Πόροι και Σύνδεσμοι:

Διάφοροι πόροι έξω εκεί προσφέρουν εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τη γκέι σκηνή του Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς εβδομαδιαίας ομοφυλοφιλικής εφημερίδας του Bay Area Reporter και της Biweekly San Francisco Bay Times. Το SFGate.com του San Francisco Chronicle είναι η πιο ολοκληρωμένη πηγή ειδήσεων της πόλης.

Επίσης, φροντίστε να επισκεφθείτε τον εξαιρετικό ιστότοπο του CVF στο Σαν Φρανσίσκο σχετικά με τα ταξίδια GLBT και να δείτε τον οδηγό μου για τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων του Σαν Φρανσίσκο, καθώς και τους σεξουαλικούς συλλόγους και τα λουτρά του San Francisco και του Bay Area .

Κέντρο Σαν Φρανσίσκο:

Πολλά από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Σαν Φρανσίσκο, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των πολλών πολυκαταστημάτων υψηλού επιπέδου (Neiman-Marcus, Macy's, Nordstrom) βρίσκονται κοντά ή στην Union Square, στην άγκυρα του κέντρου της πόλης. Βορειοανατολικά είναι η Οικονομική Περιφέρεια, της οποίας η σπονδυλική στήλη, η οδό Montgomery, ονομάζεται συχνά "Wall Street της Δύσης". Πηγαίνετε δυτικά για να πλησιάσετε την Chinatown, μία από τις μεγαλύτερες της Βόρειας Αμερικής, και βρίσκεστε στην άκρη του παλιού χρήματος Nob Hill, το site διάφορων διάσημων ξενοδοχείων καθώς και ένα καλό μέρος για να πάρετε ένα από τα φημισμένα τελεφερίκ της πόλης . Η γειτονιά είναι επίσης το σπίτι σε διάφορους κλάδους του gay-δημοφιλής ξενοδοχείο μάρκα, Kimpton.

Ο Κάστρο :

Το κέντρο του Gay San Francisco, οι οπαδοί του Castro από τη διασταύρωση των οδών Castro, 17th και Market και περιλαμβάνουν αμέτρητα καταστήματα, εστιατόρια , μπαρ, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης καθώς και μια σειρά από gay καταλύματα . Το θεαματικό θέατρο Castro του 1922 φιλοξενεί το καλοφτιαγμένο φεστιβάλ λεσβιών και ομοφυλοφιλικών ταινιών της πόλης.

Περισσότερα Περιοχές του Σαν Φρανσίσκο Δημοφιλή με τους επισκέπτες του GLBT:

Το Σαν Φρανσίσκο διαθέτει πολλές άλλες ενδιαφέρουσες γειτονιές - ακόμα και οι κατοικημένες περιοχές κάνουν τη μαγευτική εξερεύνηση, καθώς είναι γεμάτες με αμέτρητες καφετέριες, ασυνήθιστες γκαλερί και ξεχωριστή αρχιτεκτονική. Μερικοί, όπως το Japantown και η Λατινικά επηρεασμένη περιοχή αποστολής, διατηρούν ισχυρούς πολιτιστικούς δεσμούς.

Η αποστολή : Αυτή η μοντέρνα, εγκιβωτισμένη περιοχή ανατολικά του Κάστρο προέρχεται από την αποστολή Dolores, η οποία βρίσκεται εδώ από το 1791. Αυτή η διαφορετική γειτονιά φιλοξενεί πολλές λεσβίες όπως γκέι άντρες, ισπανόφωνους, καλλιτέχνες και hipsters . Θα βρείτε φθηνή και νόστιμη εθνοτική κουζίνα, αριστερά καταστήματα και γκαλερί, καθώς και μερικούς από τους χώρους επιδόσεων της πόλης και των γυναικών. Το κτίριο των γυναικών είναι ένας τεράστιος πόρος. Τα κοντινά Bernal Heights και Noe Valley προσφέρουν περισσότερες ιδιόκτητες επιχειρήσεις και σπίτια.

SoMa : Η πολυκατοικία SoMa ("νότια της οδού Market Street"), πρώην κέντρο της ελαφριάς βιομηχανίας, περιλαμβάνει τώρα στούντιο σχεδιαστών, μη κερδοσκοπικές γκαλερί, καταστήματα εργοστασίων και πολλά μεγάλα γκέι νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως το μυθικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο, καθώς και ένας αυξανόμενος αριθμός ισχίων, φιλικών προς τα γκέι ξενοδοχεία.

Η κοιλάδα Haight και Hayes : Βόρεια του Κάστρο, Haight Street φέτες στην καρδιά της περιοχής Haight-Ashbury, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κρεβάτια της αντιπολιτισμικότητας στον κόσμο. Οι προοδευτικοί rockers, όπως οι Grateful Dead, έζησαν εδώ στη δεκαετία του '60, όπως και οι χιλιάδες τους από τους οπαδούς τους που έκαναν όξινο τσίμπημα. Παραμένει μια γη των slackers και εναλλακτικά πνεύματα, ένα εύκολο μέρος για να βαθμολογήσετε κοσμήματα κρυστάλλου, vintage duds, και παράνομες μπουμπούκια. Ακριβώς προς τα ανατολικά, η επερχόμενη κοιλάδα του Hayes περιλαμβάνει πολλά κρασιά και εστιατόρια, γεμάτα γκέι και γκέι, καθώς και μια σειρά από δροσερά καταστήματα. Είναι κοντά στην επιβλητική Δημόσια Βιβλιοθήκη του Σαν Φρανσίσκο, όπου στεγάζεται το James Gay Hormel Gay and Lesbian Center, μια ολοκληρωμένη συλλογή βιβλίων, περιοδικών και άλλων αντικειμένων της ομοφυλοφιλικής ζωής σε όλες τις ηλικίες.

Golden Gate Park : Αυτό το φυλλώδες πάρκο εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από το Haight-Ashbury στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τα λιβάδια, οι λίμνες και τα μονοπάτια καμπυλώνουν μέσα στο πάρκο, ένα ειδυλλιακό σημείο για ποδηλασία ή blading. Ιδιαίτερα μετακινούμενο είναι το Εθνικό Μνημείο του AIDS Memorial Grove, ένας συμπλέκτης από κυπαρίσσια αφιερωμένο σε όσους έχασαν τη ζωή τους από την ασθένεια. Το ανατολικό ήμισυ έχει πολλά αξιοσημείωτα αξιοθέατα, όπως το πρόσφατα και εκπληκτικά αναγεννημένο de Young Museum, Stribing Arboretum και SF Βοτανικό Κήπο και την Καλιφόρνια Ακαδημία Επιστημών.