Η λίμνη Cochiti προσφέρει ψυχαγωγικές ευκαιρίες

Οι επισκέπτες στο Νέο Μεξικό μερικές φορές εκπλήσσονται για να μάθουν ότι το κράτος έχει μια σειρά από λίμνες. Η λίμνη Cochiti στο Cochiti του Νέου Μεξικού βρίσκεται μεταξύ Santa Fe και Albuquerque. Η λίμνη που τροφοδοτείται από φράγμα προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες αναψυχής και είναι δημοφιλής τόσο στους ταξιδιώτες όσο και στους τοπικούς επισκέπτες που χρησιμοποιούν τη λίμνη σε τακτική βάση.

Cochiti είναι εξαιρετικά δημοφιλής με τους ντόπιους, και πολύ πιο εύκολη πρόσβαση από το Elephant Butte που βρίσκεται αρκετές ώρες νότια του Albuquerque.

Το Cochiti προσφέρει άφθονες δυνατότητες αναψυχής, κατασκήνωση, χώρο για κολύμπι και μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στο Νέο Μεξικό. Τα βουνά Jemez βρίσκονται στα δυτικά και τα βουνά Sangre de Cristo στα βόρεια. Εκτός από την θέα στο βουνό, τα hoodoos στο Εθνικό Μνημείο Tent Rocks δημιουργούν ένα μυστηριώδες και όμορφο τοπίο. Ο ουρανός του Νέου Μεξικού ξεκινάει από την φυσική ομορφιά αυτού του site, ειδικά το καλοκαίρι, όταν οι σύννεφοι σύννεφων βρίσκονται στην καλύτερη θέση τους.

Το Cochiti είναι εύκολα προσβάσιμο από το I-25. Απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Santa Fe και 45 λεπτά από το Albuquerque. Η λίμνη βρίσκεται μέσα στα όρια του Cochiti Pueblo και κατά μήκος του Rio Grande. Το φράγμα Cochiti δημιουργήθηκε για τον έλεγχο των πλημμυρών και του ελέγχου των ιζημάτων κατά μήκος του ποταμού. Το Cochiti είναι ένα από τα 10 μεγαλύτερα φράγματα γης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τι είναι κοντά

Το Cochiti Lakes απέχει περίπου 5 μίλια από το Εθνικό Μνημείο Tent Rocks.

Πολλοί που επισκέπτονται τη λίμνη πηγαίνουν στο Tent Rocks για να πάρουν μια μικρή πεζοπορία.

Το Γήπεδο Γκολφ Cochiti Lake απέχει λίγα μίλια και προσφέρει τα βουνά Jemez ως ένα γραφικό σκηνικό.

Ψυχαγωγικές Ευκαιρίες

Το Cochiti είναι ένας μαγνήτης αναψυχής για όσους αγαπούν τα σκάφη αναψυχής, το κάμπινγκ και τα καλοκαιρινά θαλάσσια σπορ. Υπάρχει βαρκάδα, ψάρεμα και η ευκαιρία για θαλάσσια σπορ.

Το windsurfing είναι δημοφιλές, με πρόσβαση από το χώρο αναψυχής Tetilla Peak.

Υπάρχει κολύμβηση επιτρέπεται σε μια παραλία που απομακρύνεται από boaters. Υπάρχουν σκιερά ramadas σε κοντινή απόσταση που έχουν τραπέζια πικ-νικ.

Το windsurfing είναι εξαιρετικά δημοφιλές και υπάρχουν μαθήματα windsurfing.

Η αλιεία είναι ένα δημοφιλές χόμπι.

Υπάρχουν διαθέσιμα γιλέκα ελεύθερης ζωής για τα παιδιά.

Κέντρο επισκεπτών

Το Κέντρο Επισκεπτών προσφέρει ένα ερμηνευτικό κέντρο, πληροφορίες για τους χάρτες και τις κατασκηνώσεις και τους κατασκηνωτές πάρκων για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Εγκαταστάσεις

Υπάρχει ένα πάρκο παιδική χαρά που περιλαμβάνει μια ολίσθηση, κούνιες και εξοπλισμό αναρρίχησης. Υπάρχουν τουαλέτες και ντους που διατηρούνται καθαρά και καθαρά. Υπάρχει ένα βενζινάδικο με ένα ευκολία mart για αυτά τα προϊόντα τελευταίας στιγμής, αλλά είναι λίγα μίλια μακριά.

Βαρκάδα

Μια ράμπα πλακόστρωτη βάρκα παρέχει εύκολη πρόσβαση στη λίμνη. Η ράμπα του σκάφους είναι ανοιχτή όλο το χρόνο και διαθέτει τέσσερις λωρίδες σκυροδέματος για φόρτωση και εκφόρτωση. Το καγιάκ είναι εύκολο και δημοφιλές το καλοκαίρι.

Κατασκήνωση

Κάμπινγκ στη λίμνη με RV ή σε σκηνές. Υπάρχουν τέσσερις βρόχοι και οι κάμπινγκ Juniper Loop έχουν ηλεκτρική ενέργεια και ορισμένες τοποθεσίες έχουν νερό. Τα κοινοτικά δοχεία νερού είναι ο κανόνας στους βρόχους Elk Run και Ringtail, οι οποίοι δεν έχουν ηλεκτρικές συνδέσεις.

Οι περιοχές Buffalo Grove Loop έχουν ηλεκτρικές και υδατοσυνδέσεις. Το κάμπινγκ έχει έναν υπάλληλο στο καθήκον.

Οι περιοχές κατασκήνωσης είναι καλά συντηρημένες, αλλά η λίμνη είναι στην έρημο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να καλύψει κανείς το δέντρο. Τα κάμπινγκ έχουν θέα στη λίμνη. Υπάρχουν τραπέζια για πικ-νικ που καλύπτονται από ramada, σχάρα και λαμπτήρες δρόμου σε κάθε χώρο.

Ο χώρος κατασκήνωσης διαθέτει ένα σταθμό χωματερή, ντους, τουαλέτες pit και προσβάσιμα ντους τουαλέτες. Η τουαλέτα και τα ντους είναι δωρεάν.

Το check-in είναι μεταξύ 8 π.μ. και 8 μ.μ. Όλα τα οχήματα κατασκήνωσης πρέπει να είναι νηολογημένα. Δεν επιτρέπονται πυρκαγιές εδάφους και οχήματα εκτός δρόμου.

Αλλες δραστηριότητες

Η προβολή της άγριας φύσης είναι άφθονη. Υπάρχουν τέσσερις πλατφόρμες φωλεοποίησης γύρω από τη λίμνη που παρέχουν τοποθεσίες φωλιάσματος και ευκαιρίες προβολής. Στην ανατολική πλευρά της λίμνης, μπορείτε να εντοπίσετε ελάφια, κουνέλια και κογιότ.

Διεύθυνση

Ζώνη αναψυχής της λίμνης Cochiti
82 Road Crest Road
Pena Blanca, ΝΜ 87041
Τηλέφωνο: (505) 465-0307

Να πάρει εκεί

Πάρτε I-25 νότο για να βγείτε από το 264. Drive δυτικά στην εθνική οδό 16, στη συνέχεια βόρεια στην εθνική οδό 22 (Cochiti Highway). Από το Albuquerque, κατευθυνθείτε βόρεια στις I-25 για να βγείτε από το 259. Βυθίστε βορειοδυτικά στην εθνική οδό 22 προς τη λίμνη.