Σαν Φρανσίσκο Κτίριο Αγοράς και Αγορά Αγροτών

Επισκεφθείτε το Κτίριο Ferry του Σαν Φρανσίσκο

Μην ξεγελιέστε από το όνομα. Το κτίριο Ferry του Σαν Φρανσίσκο δεν είναι μόνο κόμβος διέλευσης. Ακόμη και το πλήρες όνομα του Ferry Building Marketplace δεν καταγράφει αρκετά αυτό που πραγματικά είναι. Λέγοντας ότι υπάρχει μια εβδομαδιαία αγορά αγρότη δεν το συλλάβει αρκετά.

Για να παραφράσω το θυρωρείο του St Francis Hotel, άκουσα να το περιγράψω μία φορά. είναι κάτι περισσότερο από φρούτα και λαχανικά. Είναι τρόφιμο - και κρασί - και φρέσκα στρείδια - και πολλά άλλα.

Για αυτό, θα πρέπει να προσθέσω ότι όλα είναι φρέσκα και τοπικά. Πηγαίνετε στο κτήριο Ferry για σοκολάτα Michael Recchiuti, τυρί Cowgirl Creamery και Blue Coffee Coffee - όχι για Ghirardelli, Tillamook και Starbucks. Όχι ότι υπάρχει τίποτα λάθος με αυτά τα εμπορικά σήματα, δεν είναι απλώς αυτό που είναι το Ferry Building Marketplace.

Δεδομένου ότι προέκυψε από μια καινοτόμο ανακαίνιση το 2003, το Ferry Building έχει γίνει μια από τις στάσεις της πόλης για φαγητό που αγαπούν τα boutique καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και εβδομαδιαία αγορά αγροτών.

Η αγορά των φεριμπότ

Μέσα στο κτίριο Ferry Ferry του Σαν Φρανσίσκο, τα καταστήματα με ανοιχτή συνοδεία διαθέτουν μπουτίκ της Βόρειας Καλιφόρνια, ειδικά παρασκευαστές φαγητού, συμπεριλαμβανομένων των ενυδρείων του Bay Area όπως τα αποξηραμένα φασόλια Rancho Gordo, το Boccolone Salumeria charcuterie και τα φρούτα Frog Hollow Farms και μαρμελάδες.

Μπορείτε να πάρετε ένα πλήρες γεύμα στο Σαν Φρανσίσκο Ferry Building, πάρα πολύ. Οι επιλογές περιλαμβάνουν το Marketbar Restaurant, του οποίου το μενού περιλαμβάνει συστατικά από την αγορά, γκουρμέ γκαρμπεράκια Gott's και μιλκσέικ και το πολυτελές βιετναμέζικο εστιατόριο The Slanted Door.

Το Hog Island Oyster Company σερβίρει οστρακοειδή κατευθείαν από τα αγροκτήματα Tomales Bay, μια ιδιαίτερα καλή συμφωνία αν προσφέρουν ένα ειδικό Happy Hour.

Πλατεία Αγροκτήματος Σαν Φρανσίσκο

Σε εξωτερικούς χώρους, το Ferry Building του Σαν Φρανσίσκο φιλοξενεί μια αγορά βιολογικού γεωργού. Οι αγορές διεξάγονται όλο το χρόνο, αρκετές ημέρες την εβδομάδα, αλλά το μεγαλύτερο είναι το πρωί του Σαββάτου.

Οι ντόπιοι σεφ και οι λάτρεις της τροφής σέρνονται σε αυτό για φρέσκα εποχιακά προϊόντα, αλλά ακόμα κι αν είστε σε διακοπές και δεν θα μαγειρεύετε, θα απολαύσετε την περιήγηση στη διαθέσιμη ποικιλία και μπορείτε να πάρετε μερικά φρέσκα φρούτα έτοιμα - αρτοσκευάσματα και άλλα παρασκευασμένα τρόφιμα.

Ταξιδεύοντας στο κτίριο Ferry του Σαν Φρανσίσκο

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1930, όταν χτίστηκαν η Χρυσή Πύλη και οι Γέφυρες, σχεδόν όλοι οι οποίοι ήρθαν στο Σαν Φρανσίσκο από το βορρά έφτασαν στο κτίριο Ferry Ferry του Σαν Φρανσίσκο. Ο πύργος ρολογιού των 240 ποδιών, ο οποίος διαμορφώθηκε μετά τη Σεβίλλη, τον καμπαναριό του 12ου αιώνα στην Ισπανία, υπήρξε μια εικόνα της προκυμαίας του Σαν Φρανσίσκο για περισσότερα από 100 χρόνια.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αρχιτεκτονική και την ιστορία της, οι οδηγοί της πόλης του Σαν Φρανσίσκο προσφέρουν δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια από το San Francisco Ferry Building αρκετές μέρες την εβδομάδα.

Τι πρέπει να ξέρετε για την αγορά των πλοίων

Η αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά, αλλά ορισμένες επιχειρήσεις κλείνουν νωρίς και ενδέχεται να κλείσουν τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να το βρείτε στην προκυμαία του Σαν Φρανσίσκο, όπου η Market Street διασχίζει το The Embarcadero κοντά στη γέφυρα Bay.

Αφήστε τουλάχιστον μια ώρα για περιήγηση - και φέρτε την τσάντα αγορών σας γιατί θα είναι δύσκολο να πάτε στο σπίτι με άδεια χέρια. Είναι πιο ζωντανό (και πιο πολυσύχναστο) το πρωί του Σαββάτου,

Ανέφερα μερικά από τα πιο διάσημα καταστήματα στο Κτήριο Ferry παραπάνω, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη κατάλογο αυτών στην ιστοσελίδα τους.

Πλοία για την κατασκευή πορθμείων
Ένα κτίριο πορθμείων
Σαν Φρανσίσκο, CA
Ιστοσελίδα του κτιρίου του Σαν Φρανσίσκο

Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο Ferry Building βρίσκεται σε ένα από τα ιστορικά τραίνων της γραμμής Embarcadero F, τα οποία σταματούν μπροστά από το κτίριο Ferry Ferry του Σαν Φρανσίσκο. Και βεβαίως, πολλά πορθμεία αναχωρούν και επιστρέφουν πίσω από το κτίριο.

Ένας διασκεδαστικός τρόπος να φτάσετε είναι να πάρετε ένα pedicab από την περιοχή Pier 39 / Fisherman's Wharf και αφήστε τον οδηγό να σας πετάξει κατά μήκος της προκυμαίας στο κτίριο των πορθμείων.

Μπορείτε να βρείτε σταθμό στάθμευσης κοντά στην οδό Howard St. και Embarcadero στην Ουάσιγκτον ή να δοκιμάσετε την εφαρμογή ParkMe για να βρείτε το λιγότερο ακριβό πάρκινγκ στην περιοχή. Ο χώρος στάθμευσης στην περιοχή μετριέται και ο χώρος στάθμευσης του Embarcadero Center είναι επίσης αρκετά κοντά για να περπατήσετε.

1 Η Ευχαριστία γιορτάζεται την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.