Ορλάντο 2016 Gay Pride - Pride Ορλάντο 2016

Γιορτάζοντας την Gay Pride στο Ορλάντο

Gay Pride στο Ορλάντο

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τις ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις στο Ορλάντο , έρχονται αμέσως στο μυαλό οι εξαιρετικά καλοφροντισμένες ημέρες ομοφυλοφίλων της Disney που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιουνίου. Όμως, η Orlando ρίχνει επίσης έναν εντυπωσιακό εορτασμό Gay Pride στις αρχές Οκτωβρίου - οι ημερομηνίες της φετινής Εβδομάδας Pride του Ορλάντο ήταν αρχές Οκτωβρίου, με το Φεστιβάλ Ορλάντο Come Out With Pride και Parade προγραμματισμένο για τον 8ο, αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν με σύνεση να αναβάλουν την εκδήλωση του τυφώνα Matthew.

Αντ 'αυτού, φέτος, η μεγάλη μέρα του Φεστιβάλ Ορλάντο Come Out With Pride είναι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Σε αντίθεση με τις ημέρες των ομοφυλοφίλων, η Gay Pride Parade και το Φεστιβάλ της πόλης επικεντρώνεται περισσότερο στην πόλη του Ορλάντο από τα θεματικά πάρκα νοτιοδυτικά της. Το Pride Orlando διοργανώνεται από την επιχειρηματική κοινότητα LGBT της πόλης, το Metropolitan Business Association του Ορλάντο της Φλόριντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, υπό το πρίσμα της επίθεσης που έγινε νωρίτερα φέτος στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse, το Pride του Orlando θα έχει επιπλέον σημασία φέτος και θα προσφέρει στους ντόπιους και τους επισκέπτες την ευκαιρία να συγκεντρωθούν σε δύναμη και ενότητα.

Ακριβώς για να δώσετε μια αίσθηση της τυπικής εβδομάδας Pride του Ορλάντο, παρακάτω είναι τα αρχικά σχέδια για το Pride του Ορλάντο φέτος, αλλά παρακαλώ ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα Orlando Come Out With Pride για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την αναδιάταξη της εκδήλωσης στις 12 Νοεμβρίου.

Το Gay Pride της Ορλάντο πραγματοποιείται σε μια ολόκληρη εβδομάδα και περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων.

Δραστηριότητες και συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν το Party Pride Launch την Πέμπτη, το πάρτι Street Hamburger Mary's Street το βράδυ της Παρασκευής (αυτό το γεγονός έφθασε το τεράστιο πλήθος πέρυσι και αναμένεται να είναι ένα από τα κυριώτερα σημεία του Σαββατοκύριακου), ένα «Big Gay Brunch» στο Abbey το Σάββατο (ένας τρόπος για να ξεκινήσετε τη γιορτή σας πριν το φεστιβάλ), ένα νέο καινούριο γεγονός Taste of Pride το ίδιο Σάββατο που περιλαμβάνει διάφορους γνωστούς σεφ στην περιοχή του Ορλάντο και πολλά άλλα.

Ψάχνετε για περισσότερα για το πώς μπορείτε να απολαύσετε το Orlando κατά τη διάρκεια της Pride; Ελέγξτε το Orlando Gay Guides Bars και τον Ορλάντο Gay Hotels & Resorts Guide .

Η μεγάλη μέρα για το Gay Pride Orlando είναι το Σάββατο, η ημερομηνία του Φεστιβάλ Orlando Come Out With Pride, που πραγματοποιείται στις φυλλώδεις ακτές της λίμνης Eola της πόλης (αυτό τρέχει από το μεσημέρι μέχρι τις 10 μ.μ.) και διαθέτει μια οικογενειακή και διασκεδαστική ζώνη, πωλητές και ταμειακές μπάρες, ένα Come Out With Pride Marketplace με περισσότερους από 150 οργανισμούς και επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Το αργά το απόγευμα, η πιο πολύχρωμη παρέλαση (γνωστή και ως Parade Gay Pride Orlando) πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 6 μ.μ. και υπάρχει επίσης χορός και πάρτι. Το φεστιβάλ κορυφώνεται με δείπνο και πυροτεχνήματα στο Promenade της λίμνης Eola. Επίσης, στο The Abbey (100 S. Eola) το βράδυ του Σαββάτου, υπάρχει ένα Come Out With Pride Official After Party για το Pulse Orlando - περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την περιοχή που διατίθεται στη σελίδα του Pulse Orlando στο Facebook.

Ορλάντο Gay Πόρων

Δείτε αυτή τη λίστα των γκέι μπαρ του Ορλάντο, καθώς και τον οδηγό μας για το Gay-friendly Hotels του Ορλάντο για περισσότερα για το τι να δείτε και να κάνετε σε αυτή την όμορφη πόλη. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το Watermark και το HotSpots! , για λεπτομέρειες. Δείτε επίσης την εξαιρετική ιστοσελίδα ομοφυλοφίλων και λεσβιών του Ορλάντο που παράγεται από το Orlando Convention & Visitors Bureau, το οποίο παράγει επίσης αυτό το εύχρηστο και χρήσιμο ταξιδιωτικό οδηγό ταξιδιού του Ορλάντο, το οποίο μπορείτε να δείτε online σε μορφή flip-book.

Σταθείτε με τον Ορλάντο

Βοήθεια στέκεται με Orlando! Η ισότητα Φλόριντα και το Κέντρο LGBT του Ορλάντο έχουν δημιουργήσει σελίδες του GoFundMe για τη συγκέντρωση δωρεών για θύματα και οικογένειες που έχουν πληγεί από την τραγωδία στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse. Μπορείτε να δωρίσετε εδώ:

Ισότητα της σελίδας GoFundMe της Φλόριντα

Η σελίδα GoFundMe του LGBT Centre του Orlando

#WeAreOrlando #OrlandoStrong