Αλάτι Άνοιξη Νήσων Gay Pride 2016 - Νήσοι του Κόλπου Gay Pride 2016

Μια συνδυασμένη διαδρομή με αυτοκίνητο και με φέρι για περίπου 75 λεπτά χωρίζει το Victoria and Salt Spring Island , δύο προορισμούς της Βρετανικής Κολούμπια με γοητεύσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, καθώς και από τον υπόλοιπο Καναδά. Ένα πράγμα που μοιράζεται το Victoria and Salt Spring Island είναι μια βαθιά δέσμευση να είναι φιλική προς τις LGBT - αυτή η περιοχή είναι από τις πιο πολιτικά προοδευτικές στη Βόρεια Αμερική.

Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά κοντά στη Βικτώρια, καθώς και στο Βανκούβερ (εύκολη διαδρομή με φεριμπότ ή αεροπλάνο στο στενό της Γεωργίας) και τα αρκετά μεγάλα πλήθη του καλοκαιριού, το Salt Spring Island (SSI) απολαμβάνει ένα ήσυχο σκηνικό και ένα χαρούμενο ρυθμό σαλιγκαριού.

Ο εμπορικός κόμβος, το Ganges Village, αισθάνεται λιγότερο γεμάτος και τουριστικός από τον Παρασκευή Χάρμπορ, τον κοντινό αμερικανικό ομόλογό του στα νησιά San Juan της Ουάσινγκτον. Σε όλο αυτό το δασώδες, λοφώδες νησί με λίγο περισσότερους από 10.000 κατοίκους θα βρείτε γκαλερί και στούντιο, παραλίες με παρασυρόμενα δάση, διαδρομές για πεζοπορία και ποδηλασία, και πλωτές οδοί ιδανικές για ψάρεμα και θαλάσσιο καγιάκ - οι επισκέπτες τείνουν να επιλέγουν SSI σε αναζήτηση ηρεμίας και εκπληκτικό τοπίο. Για ένα τόσο μικρό νησί, υπάρχει και μια έντονη σκηνή LGBT. Η SSI πραγματοποιεί εορτασμό εορτασμού εαρινής ερήμου κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου (είναι στο δωδέκατο έτος). Η ημερομηνία αυτή είναι 8 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου.

Το Salt Spring Island Pride αποτελείται από τέσσερις μέρες εορτασμού και πάρτι - είναι αρκετά ένα κορίτσι για ένα μικρό νησί χωρίς σχετικά μικρό τρόπο στη νυχτερινή ζωή. Διοργανώνονται αρκετές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, ξεκινώντας με προβολή ταινιών Πέμπτης-νύκτας του Upstairs Inferno στο Θέατρο Fritz.

Στη συνέχεια, υπάρχει ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτά σε ένα δυναμικό και δυναμικό πάρτι στο εορταστικό Moby's Pub την Παρασκευή.

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, είναι το κύριο γεγονός για την SSI Gay Pride. Υπάρχει καρναβάλι υπερηφάνειας και διαμαρτυρίας έξω από τη δημόσια βιβλιοθήκη στις 11 π.μ., ακολουθούμενη από το Parade Pride Parade του Salt Spring Island, ξεκινώντας από το μεσημέρι έξω από τη βιβλιοθήκη, συνεχίζοντας στο κεντρικό χωριό Lower Ganges και στη συνέχεια επιστρέφοντας στη βιβλιοθήκη για 2 μ.μ. χορός.

Εκείνο το βράδυ στο Fulford Hall, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Queer ως χορευτικό πάρτι Funk στις 7:30 μ.μ., με χορό στη μουσική του DJ Slade.

Τέλος, την Κυριακή, τα γεγονότα ολοκληρώθηκαν με υπηρεσία Unitarian Pride Service στις 10:30 π.μ. στο Κέντρο ηλικιωμένων των Κάτω Γαγγέων.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε και να κάνετε σε αυτό το ειρηνικό νησί. Όπως σημειώνεται παραπάνω, η άφιξη εδώ απαιτεί είτε μια βόλτα με πορθμείο από τη Βικτώρια ή άλλα μέρη του νησιού του Βανκούβερ, δύο βόλτες με πορθμεία από Βανκούβερ ή Σιάτλ ή μια πιθανή γρήγορη και εύκολη (αν και ξαπλωμένη) πλεύση με αεροπλάνο - είναι μόλις 35 μίλια από το Βανκούβερ και 95 μίλια από το Σιάτλ. Το SaltSpring Air έχει υπηρεσία από το Βανκούβερ και η Kenmore Air πετάει από το Σιάτλ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την περιοχή συμβουλευτώντας σε απευθείας σύνδεση πόρους, όπως το GayVan.com's Gay Guide και διαβάζοντας το Salt Spring Island Gay Guide . Για ταξιδιωτικές και τουριστικές πληροφορίες σχετικά με το SSI, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του Salt Spring Island Tourism, ο οποίος έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες και τον εξαιρετικό ιστότοπο για το νησί του Βανκούβερ που παράγεται από τον προορισμό BC.

Αλλού στις Νήσους του Κόλπου

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην SSI, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να εξετάσετε την επίσκεψη σε κάποια από τα άλλα κοντινά νησιά που αποτελούν αυτό το αρχιπέλαγος, γνωστό συλλογικά ως Νήσοι του Κόλπου του Καναδά.

Το SSI είναι ο σαφής αγαπημένος προορισμός στην κοινότητα LGBT, αλλά υπάρχουν και άλλα πολύτιμα αντικείμενα κοντά. Όπως το νησί Salt Spring, τα γειτονικά νησιά του Κόλπου έχουν πράσινες, βαριά δασωμένες πλαγιές, που διακόπτονται μόνο από το περιστασιακό βραχώδες ακρωτήριο. Το νερό γύρω από αυτά είναι σκοτεινό - σχεδόν μαύρο. Ο ήλιος λάμπει εδώ πολύ περισσότερο από ό, τι στην ενδοχώρα π.Χ., δίνοντας αυτά τα κοσμήματα ένα μαγευτικό κλίμα. Τα άλλα νησιά είναι πιο υπνοδωμάτια, με σπίτια προσκολλημένα στις ακτές τους και μικρά εμπορικά κέντρα.

Το νησί Galiano, που είναι 16 χιλιόμετρα άγριας ερημιάς με περίπου 1.250 κατοίκους, είναι πιο απομακρυσμένο και δασώδες από το Salt Spring (απέχει μόλις 4 μίλια από την SSI σε όλη την Channel Trincomali), αλλά είναι αρκετά δημοφιλές στους επισκέπτες λόγω των τεράστιων ευκαιριών του για ιστιοπλοΐα, θαλάσσιο καγιάκ, καταδύσεις και πεζοπορία. Το νησί διαθέτει πολλούς υπαίθριους τεχνίτες και οδηγούς, καθώς και πολλά πάρκα με διατηρημένα μονοπάτια.

Αν έχετε αρκετό χρόνο για ένα επιπλέον νησί, προσπαθήστε να έρθετε εδώ.

Ο ήσυχος, squat Mayne Island (πληθυσμός 1.100), νότια του Galiano και ανατολικά του Salt Spring, έχει κυρτούς λόφους και δεν παρεμποδίζει δραματικά τις δραστηριότητες, τα καταλύματα ή τα ψώνια. Είναι εύκολο να οδηγείτε ή να κάνετε ποδήλατο όλο το νησί σε ένα απόγευμα. πολλοί επισκέπτες έρχονται να εξερευνήσουν παλιρροιακές πισίνες, παρθένες παραλίες και παράκτια δάση. Η πεζοπορία μέχρι 837-πόδι Mt. Το Parke δεν διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα. οι απόψεις του Βανκούβερ και του νησιού Βανκούβερ από την κορυφή είναι ασύγκριτες. Η Mayne ήταν το πρώτο νησί που αναπτύχθηκε από εποίκους, αλλά η ανάπτυξη ήταν ουσιαστικά μηδενική από την αρχή του περασμένου αιώνα.

Άλλα κοντινά κοσμήματα στο αρχιπέλαγος περιλαμβάνουν το πολυσύχναστο και ελαφρώς πιο ανεπτυγμένο νησί Pender (πληθυσμός 2.250) και το ήσυχο νησί Saturna (πληθυσμός 350), το οποίο απέχει μόλις 8 μίλια από το όριο Boundary Pass από το νησί Orcas , ένα από τα νησιά San Juan των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.