Πέντε Delish πιάτα για να πάρετε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τροφίμων Οδών

Φάτε καλά, Hack το Jamboree με τους φίλους σας

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Τροφίμων Jamboree στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες μπορεί να είναι θετικά συντριπτικό για τον επισκέπτη για πρώτη φορά. το 2016, έπρεπε να κλείσουν τις πύλες στις 7:30. η γραμμή για να φτάσει σε δύο μπλοκ πέρα ​​από την πύλη, και πολλοί πάγκοι ανέφεραν να εξαντλούν τα τρόφιμα μέχρι τις 9μμ, ή τρεις ώρες πριν από την πλακόστρωτη ώρα κλεισίματος.

Η έκδοση του 2017 - που τρέχει από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου - φαίνεται να είναι μεγαλύτερη και μεγαλόπρεπη. "Έχουμε πάνω από 30 πάγκους και το 90 τοις εκατό είναι διαφορετικά πιάτα [από πέρυσι]," εξηγεί ο Makansutra και ο ιδρυτής του KF Seetoh του World Street Food Congress . «Πρώτη φορά έχουμε ανθρώπους από τη Γερμανία, το Μεξικό, το Guangzhou και έπειτα έχουμε διαφορετικά πιάτα από την Ινδία που οι άνθρωποι δεν έχουν ξαναδεί».

Για όσους σχεδιάζουν να δοκιμάσουν το φετινό Jamboree, ο Seetoh σας προτείνει να χαράξετε το Jamboree με τις homies σας .

"Το κόλπο είναι αυτό," εξηγεί ο Seetoh. "Ελάτε με μια μικρή ομάδα φίλων, τη στιγμή που μπαίνετε, διασκορπίζετε! Πάρτε τα διαφορετικά πιάτα, γυρίστε μαζί και μοιραστείτε - τα μερίδια δεν είναι μικρά! "Πιάστε τα πιάτα που αναφέρονται εδώ, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια νόστιμη περιήγηση στη σκηνή τροφίμων της οδού της Νοτιοανατολικής Ασίας .