Βρείτε ξενοδοχεία στην οδό Parade Route Santa Clause του Τορόντο

Πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμα στο ή κοντά στο Toronto Santa Claus Parade Route.

Οδηγός για την επίσκεψη στο Toronto Santa Claus Parade Φωτογραφίες από την παρέλαση του Αγίου Γεωργίου του Τορόντου Τορόντο ταξιδιωτικό οδηγό

Η παρέλαση του Τορόντο Άγιος Βασίλης είναι η μεγαλύτερη παρέλαση της χώρας, για να μην αναφέρουμε μία από τις μεγαλύτερες παιδικές παρέες του κόσμου και αντλεί μισό εκατομμύριο ανθρώπους στα πεζοδρόμια της πόλης.

Εάν φροντίζετε να παρατείνετε την παραμονή σας πέρα ​​από τις δύο ώρες της παρέλασης και να μείνετε στο Τορόντο μια μέρα στην άλλη, σκεφτείτε να μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης.

Σε αντίθεση με την Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, λίγα ξενοδοχεία στο Τορόντο προσφέρουν πραγματικά δωμάτια από τα οποία οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να δουν την παρέλαση του Άι Βασίλη. Ωστόσο, πολλά ξενοδοχεία έχουν ειδικές τιμές το βράδυ του Σαββάτου πριν από την παρέλαση της Κυριακής με αργούς χρόνους check-out μετά τη παρέλαση.

Ακόμη και αν δεν έχετε ένα δωμάτιο με θέα, τα οποία φυσικά είναι ιδιαίτερα έντονα σε τιμές, τα ξενοδοχεία κοντά στη διαδρομή παρέλασης προσφέρουν την άνεση να έχετε ένα ζεστό δωμάτιο - και τουαλέτα - κοντά.

Θα θελήσετε να ξεκινήσετε νωρίς την παρέλαση. Παρόλο που η ώρα έναρξης δεν είναι μέχρι τις 12:30 μ.μ., οι άνθρωποι αρχίζουν να τοποθετούν σημεία από τις 9 και 10 π.μ.

Intercontinental Hotel Τορόντο

Τα δωμάτια με θέα έρχονται σε ένα ασφάλιστρο, αλλά τα δωμάτια χωρίς θέα είναι σε κανονικές, ή ακόμα και μειωμένες τιμές.
220 Bloor Street West
Τηλέφωνο: (416) 960-5200

Ελέγξτε τιμές και διαθεσιμότητα για το Intercontinental Hotel Toronto με TripAdvisor.

Ένας βασιλιάς δυτικός

Τα δωμάτια με θέα στην παρέλαση δεν είναι εγγυημένα, αλλά το ξενοδοχείο διαθέτει καλοκαιρινές κηλίδες που κρατιούνται κατά μήκος του Yonge St. μαζί με ζεστή σοκολάτα και φωτογραφία με το Santa.
1 King Street West
Τηλέφωνο: 416-548-8100, 1-866-470 KING (5464)

Ελέγξτε τιμές και διαθεσιμότητα για One King West με TripAdvisor.

Τορόντο Χίλτον

Αυτό το κεντρικό, ενημερωμένο ξενοδοχείο προσφέρει τυπική ποιότητα και εξυπηρέτηση Hilton.

Ελέγξτε τιμές και διαθεσιμότητα για το The Toronto Hilton με το TripAdvisor.

Ξενοδοχεία βολικά προς την οδό Parade Route του Τορόντο